ABC..

01Nov08

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTVWXYZ…

Do I Miss Something..??

~ Dekat² nak exam mmg aku teringat kepada DIA..

~~ Minta maaf semua.. Aku x sempat nak membalas komen.. Sorry… :{

update:
lupa nak bgtahu.. VC tu dari Michale Buble – Lost

Advertisements


16 Responses to “ABC..”

  1. u missed “E” … *tetibe

  2. hohohohohohohohohohohohohohohoohoho…giler sweet !

  3. haha..ye la..
    ko miss u..aku tak missed u..

  4. haha u miss “u” :P :P

    u miss u? gila ka pa? NGIAHAHAHAHAHAHA

  5. ai mis yu liek krezi

    u = kakak dlm bahasa jawa
    ko rindu kak jie ye…

    ha ha ha..gelak beso lagi!

  6. aku rasa aku phm ko nak tulis apa… sebenarnya ko nak capak ko miss seseorang kan? so, nnt ‘seseorang’ tuh baca.. dia ternampak.. “Do I Miss Something..?? I Miss U”.. hehehe.. hebat lah otak jiwang karat aku nih.. dah lama x pakai…

  7. niduzzi : haha.. pehal aku the third lak..?? ape la ko merapek ni izz.. miss E..?? mende miss E plak neh.. huhuhu..

    Life4Hire : Sweeeeeeeeet… Totally….

    callister : hayoyo.. bijak².. pandai pun ko.. kih3..

    Adila : aku kena tukar la ni.. jadik do u miss something.. :P

    Kujie : wiwit² kak jie.. siap nyanyi dalam bahasa jawa lagi.. huahaha.. bahasa jawa ka.. haha.. rindu kat kak jie nye jajan.. ngeh3…

    smaelz : wah engko.. siap bagi penerangan lagi kan.. huahahaha.. maka dengan itu.. tidak sia² lah ada berada 4 tahun di USM.. wiwit².. tepuk²..

  8. org nk dekat final exam ni kena epi²
    kita org dtg pun nk epi² kan tuan rumah
    tapi…………ait..ngape dok ngadap pc agi ni?
    sohh…soh…..jejauh..g pulun study:p

  9. wewewew… keychoh… ajak la die study sesame nko,
    per susah… kalau dah boring study.. bleh ar ajak p minum-minum.
    Jangan nko minum mende lain sudehh~

    Kreuger®

  10. gd luck tuk exam tu bro..

  11. 11 nix

    aku rase aku paham….”U” is missing….but theres still have letters like “F””R””E””N””S”….so dun worry, we will not going anywhere….coz we want to keep commenting..on you..hehehe Gud Luck in exam..

  12. Kujie : eh.. eh.. perli la tu.. huhuhuhuhu.. meh la tolong jawabkan exam untuk saye kak jie.. meh meh meh.. bawa jajan skali..

    Kreuger : hoh hoh hoh.. ajak sape ni bro..??? bro tau ke DIA tu ape..?? huhuhuhu.. DIA tu Doa dari Ibu dan Ayah laa… Ni mesti ingat aweks ni.. huhuhu…

    MohdHafifi : yosh..!!! all da best for me..!!

    nix : Ok nix.. setahu aku ejaan FRIENDS mempunyai “I” dan “D”.. Kemana “I” dan “D” itu menghilang..???

  13. uit..exam2..focus..ape miss2 nih..muahahaha

  14. DIA tu doa ibu bapa rupanya.. pergh…

  15. mase study aku dengar lagu aerosmith – i don’t want miss a thing….
    jiwang~

  16. eh aku memg pandai..
    ada sape gtau ko??

    eh masuk suratkhabar ye yg aku ni pandai!!
    :P:P


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: