Archive for the ‘XTVT’ Category

Setelah lama aku menolak permintaan ‘Si Dia’ ini untuk keluar bersama, akhirnya pada 12hb Februari 2009 aku telah bersetuju untuk keluar ngan ‘Si Dia’ buat kali keduanya.. Ahaa.. Kami telah pergi menonton wayang citer Geng:Pengembaraan Bermula dan citer Valkyrie.. Ok.. Sampai je kat Gurney Plaza Penang , kami terus beli tiket Geng: Pengembaraan bermula. Citer […]


● Kami ada assigment wat mini projek.. sesetengah component xda kat lab..  ● Kami kena cari komponen sendiri..  ● Lepas sembahyang Jumaat kitaorg gerak g Butterworth..  ● Seperti biasa naik keta Incik Kimmy sebab dia je ada keta.. Haha.. ● Berpandukan GPS yang ada pada phone Incik Hadi..


Ini adalah sambungan kepada entry sebelumnya.. Kalau anda terlepas entry sebelum ini.. Boleh lihatnya di sini.. Raya Keempat Yang sebenarnya, aku sepatutnya dah naik bas pada pagi hari raya ke-tiga.. Di sebabkan Kak Long aku pun xda tiket nak balik Penang, maka Papa aku pun dengan rela hati nak menghantar aku ngan akak aku tu […]


Cuti dah habis.. Semua org balik ke rumah masing².. Aku pulak.. Balik ke my sweet campus.. Sweet ke..?? So.. Sekarang aku nak citer pasal aktiviti raya aku pada permulaan syawal yang lepas.. Bersedialah dengan entry terpanjang aku buat abad ini..!! Ngiahahaha..!!! Raya Pertama   Pepagi lagi dah bangun.. Takut terlepas semayang raya.. Malam raya sebelum […]


Semalam aku x buka puasa kat dalan uni.. Semalam aku keluar buka puasa kat MekDi Juru bersama dengan Miss K (bukan nama sebenar).. Kenape nak rahsia² kan.. Dia minta dirinya dirahsiakan.. Kalau kasitaun nama dia mesti korang x kenal nye.. Tapi kalau bagitau nick dia.. Mesti dak² USM kenal nye lah.. Ok.. Camane boleh tetibe […]


ORKEET 08..

29Jul08

Keadaan internet kat kampus ni dah menjadi² dah.. Dah 3 hari aku x dapat nak onlinekan diri ni.. Sengal punya tenet.. So, sekarang nak meng-update-kan blog la bila dah ada kesempatan ni.. Mana tau kot² sok plak xda tenet.. Bersawang pulak blog aku ni.. Hehehehe… Mesti korang tertanya-tanya apakebenda la ORKEET kat title entry ni.. […]