Archive for the ‘webvideo’ Category

Frankly aku jarang sangat post video kat sini.. Sebab nanti jadi sembap.. Then.. Aku xda idea nak letak video ape.. Aku letak la this Video Clip aku dapat dari youtube..  Lagu remix ni adalah remix yang paling best aku pernah dgr.. Mamat Titus Jones ni mmg mantap giler bab² remix lagu.. Korang boleh downlod mp3 […]


Ngiahahaha.. Ni adalah fast update aku setelah seminggu x hapdate.. Saksisan video 5 Friends dari youtube ini.. Bagi dak² USM nak tgk video ni.. Tunggu kol 12 ye.. Ngiahahaha… Video dari artis² america yang membuat pesanan dan saranan agar youth kat negara depa pergi register sebab depa nak ada election esok lusa.. ~ Bila depa […]


Hahaha… Iklan dari petronas akhirnya keluar gak… Tengok dan hayati isi tersirat yang hendak disampaikan oleh iklan ini… Bagi budak² USM nak tgk iklan ni.. Aku dah share kat IRC.. Sila download kat saudara V3R1T45ERUM ye.. ~ Kalau pokok cempedak abah berdaunkan emas, bukan setakat kereta kayuh, kereta kebal pun abah belikan.. pringggg***


Semalam aku pergi ke Juru untuk mencari makanan bersama-sama Hadi, Kimmy dan Sapik. So, kami telah memilih MekDi sebagai tempat mengisi perut kami. Namun, kami terpaksa berputih mata kerana MekDi yang full dgn manusia yang kelaparan. Entah kenapa ramai pulak makhluk Tuhan spisies homo sapiens ni pergi makan kat MekDi hari tu. Kacau daun tol. […]


1st Posting

28Feb08

First of all nak ucapkan selamat datang kepada pengunjung weblog me yang ke – 3 (rasanya). Kenapa ke-3 ? Sebab blog-blog aku yang lain tu mati terkubur sebab server loading seperti siput sedut. Sekarang aku nak cuba menggunakan wordpress plak. Kenapa wordpress ? Entahlah. Ramai blogger kat Malaysia ni menggunakan wordpress sebagai medium untuk weblog […]