Archive for the ‘TV Shows’ Category

Aku baru je menghabiskan marathon 2 season of survivor.. Survivor lagi kan.. X habes² ngan Survivor.. 25hb lalu iaitu pada cuti krismas aku telah marathon Survivor 10 : Palau.. X macam dulu.. hanya buat 4 ep back-to-back.. semua ada 15 episod.. abes 4 ep.. stop.. pastu sambung balik.. pas 4 ep.. stop.. gitu la.. x […]


Survivor Gabon baru je melabuhkan tirainya dengan Bob sebagai Soul Survivor dan telah membawa pulang cek sebanyak 1 million dolar america.. Lepas je abes citer ni.. Aku x tahu dah nak tgk citer ape sebabnya siri  Heroes pun dah tamat untuk Volume 3 dan semua siri² tv lain tgh on halt.. Pe kes..?? Then tetiba.. […]


Di sebabkan oleh pihak PPKT USM ada buat mentenen kat server.. Maka aku x leh nak update blog dan balas komen korang² semua dalam masa 2 hari lepas.. So.. Reader.. Maafkan aku.. Heeeee… Back to business.. Semalam berlangsungnya EMMY AWARDS di kota er…. Mane eh.. Dia x bagitahu plak kat mana.. Eniway.. This is the […]


Korang pun tahu aku ni hantu TV Series dan sekarang pula banyak TV series yang telah buat comeback.. Maklumlah kan writers strike dah pun habis dah beberapa bulan lalu kan.. So.. Kali ini aku nak listkan beberapa must watch tv series yang mesti ditonton.. Kalau korang x tgk salah satu daripada tv series ni.. Baik […]


Heroes kembali lagi..!! Kini dengan season ke 3.. Dalam promo picture yang ada ni kalau x silap aku tertinggal seorang lagi character.. Hurmm.. Cuba teka siapa..?? Kristen Bell.. Ha’a.. Minah yang ada kuasa letrik tu xda dalam gambar promo terbaru ni… Aku letak gambar² character dalam citer ni.. Sape rasa nak curik tu.. Curik la […]


Yezzaaa… MTV Asia Award (MAA) is back.. Sekarang tiba giliran negara kita Malaysia pula untuk menjadi tuan rumah bagi majlis penanugerahan kepada kaki seni di dunia ni.. Majlis ni akan berlangsung  pada 2 Ogos 2008.. Jam 11.45 malam ni di Astrto Channel 713.. Yezza.. Malam pada hari entri ini ditulis.. Majlis ni akan di langsungkan kat […]


Iklan oh iklan.. Aku dah mula menyampah dah dengan semua iklan dan kat TV ni.. Makin lama makin mengarut.. Yang paling aku fed up iklan untuk download barang ke handphone.. Wat semak je. ON itu.. ON ini.. Nak OFF pulak diorang tulis kecik² kat bawah TV tu.. Nak ON bukan main besar. Kalo boleh satu […]