Archive for the ‘tips’ Category

Dah lama tak bagi tips n trick kan.. Ok.. Trick kali ini aku dapat dari email yang dihantar oleh saudara koo kuan yong..!! Say what..??!! ex lab partnerku hantar email kat aku.. hahaha..!! Owh.. Ini bukan prank OK.. hehehe… Do the following..  1. Go to Google/Yahoo 2. Click at Images 3. Search for “flowers” or […]


Ok.. Incik aimZz ada la buat permintaan kat aku.. Tunjukkan lah cara nak jadi blogger yang bagus.. Haha.. Sekarang aku nak citer la camne aku buat untuk jadi seorang blogger yang.. er.. baik..??!!  FYI.. Aku ada banyak belajar dari otaimer² dunia blogging ni cam MohdIsmail, Rohaizad, Megat,  dan banyak lagi la.. Diorang ni mmg arif […]