Archive for the ‘Tag’ Category

Touch And Go..

24Nov08

Pening2.. Utang banyak TAG neh.. Kena jawab neh.. Aku jawab tag yang latest je la ye.. Yang lama2 tu.. aku x jawab.. Aku dah lupa yang mane satu.. Huuhuhu.. Er.. Yg kasi award tu.. Kemudian hari plak ye.. Huhuhu.. Advertisements


Massive tag..!!

13Oct08

Wah..!! Banyak hutang dah aku neh.. Sekarang edisi nak membayar hutang tag.. Huhuhu.. PERHATIAN..!! Entry ini mengandungi teramat la banyak tag.. Harap maklum..


Puisi..

20Sep08

Adohai Incik Ezo.. Suka sangat kasi kat aku kan.. Terharu aku.. Tangan dia x lepas letak link aku kat blog dia.. Sekali lagi.. Kita kasik ombak kat Incik Ezo.. Ape dia kasik eh..?? Meh kita lihat…   Bukan itu sahaja.. Dia siap bagi puisi lagi.. Puisinya berbunyi..


Sebabkan aku malas nak digg-ing dan malas sangat nak buzz-ing harini.. Aku nak bayar hutang cik chepsmore la.. Kang hutang lame² karang mengamuk bak Godzillla plak dia karang.. Haha.. Tag ni berkisarkan 15 fakta mengenai diri aku.. (pasal peribadi lagi……. adeih…..) Aku suka makan.. Tapi skarang on diet.. Haha.. Dalam 5 adik beradik, hanya aku […]


Adeih.. Time nak bayar hutang incik ezo ni.. Sesedap rasa dia telah meng-tag aku.. Nah.. Hambik ko..!! Nama² Timangan – Amad : nama ni yang digunakan kat rumah – Sallikin : Kalau baru kenal tu.. Sallikin la ye.. – Sall : Ade gak la yang panggil aku ngan nama ni.. Huhuhu… – Nikillas : Ni […]


Double Trouble

06Sep08

Sejak akhir² ni wabak tag ni makin menular balik dah.. Dulu senyap kejap.. Esh3.. Kenapekah..?? Bagi sesape yang tag haku tu.. Siap sedia la nanti aku akan bagi tag killer kat korang yang akan membuatkan korang pecah kepala bile nak balas tag aku nanti.. Nguahahahaha…. Skarang.. Edisi nak membalas tag.. Aku tak mo hutang lame².. […]


Tengah² dok ushar² blog tetibe masuk je blog bro Rohaizad ternampak nama aku di tag… Kuang3.. Tetibe je kan.. Tengah dok demam² selsema sempat lagi tu nak menjawab tag ni.. Hahahaha.. Sengal tol..  1) What is the most important thing in your life? Of coz la my family… 2) What is the last thing that […]