Archive for the ‘Tag’ Category

Touch And Go..

24Nov08

Pening2.. Utang banyak TAG neh.. Kena jawab neh.. Aku jawab tag yang latest je la ye.. Yang lama2 tu.. aku x jawab.. Aku dah lupa yang mane satu.. Huuhuhu.. Er.. Yg kasi award tu.. Kemudian hari plak ye.. Huhuhu..


Massive tag..!!

13Oct08

Wah..!! Banyak hutang dah aku neh.. Sekarang edisi nak membayar hutang tag.. Huhuhu.. PERHATIAN..!! Entry ini mengandungi teramat la banyak tag.. Harap maklum..


Puisi..

20Sep08

Adohai Incik Ezo.. Suka sangat kasi kat aku kan.. Terharu aku.. Tangan dia x lepas letak link aku kat blog dia.. Sekali lagi.. Kita kasik ombak kat Incik Ezo.. Ape dia kasik eh..?? Meh kita lihat…   Bukan itu sahaja.. Dia siap bagi puisi lagi.. Puisinya berbunyi..


Sebabkan aku malas nak digg-ing dan malas sangat nak buzz-ing harini.. Aku nak bayar hutang cik chepsmore la.. Kang hutang lame² karang mengamuk bak Godzillla plak dia karang.. Haha.. Tag ni berkisarkan 15 fakta mengenai diri aku.. (pasal peribadi lagi……. adeih…..) Aku suka makan.. Tapi skarang on diet.. Haha.. Dalam 5 adik beradik, hanya aku […]


Adeih.. Time nak bayar hutang incik ezo ni.. Sesedap rasa dia telah meng-tag aku.. Nah.. Hambik ko..!! Nama² Timangan – Amad : nama ni yang digunakan kat rumah – Sallikin : Kalau baru kenal tu.. Sallikin la ye.. – Sall : Ade gak la yang panggil aku ngan nama ni.. Huhuhu… – Nikillas : Ni […]