Archive for the ‘mp3’ Category

Lepas je tgk citer Igor (Eeeee-gore..!!) terus rasa nak dengar lagu Tomorrow dari Musical broadway Annie.. Lagu dia best.. Citer Annie pun best.. Aku tgk citer ni kat TV3 masa aku ‘muda-muda’ dulu.. skarang dah tua dah.. Hahaha.. Aku dah jumpe site untuk download lagu ni tapi PPKT block ( masa aku tulis entry ni […]


Gempak Muzik

06Nov08

Di sebabkan next exam pada 10hb Nov nanti.. Aku mula nak berpoya² kejap.. Huahaha.. Kejap je.. Bukan lame pun.. This time aku nak citer pasal satu site di mana korang boleh nak download lagu² yang korang suka dengar dengan mudah aje..


Salah satu lagu dalam OST KAMI the Movie.. Laila’s Lounge – Mawar Khayalan Semua yang jadi tanda tanya Buat hatiku tak keruan Dia wajah yang berkeliaran Aku, kudamba kehadirannya Oh mawar khayalan Bawaku terbang tinggi Jauh rentasi awan Dari duniaku yang hampa


Kenapa aku post pasal lagu Kid Rock..?? Entah.. Tetibe aku suka dengar lagu Country Rock ni.. Best plak tu.. Sempoi.. Aku siap buat alarm tone lagi lagu ni.. Kalau korang dengar pun nanti korang akan enjoy.. Lagu ni dah berada dalam carta MTV Chart Attack top 20..!! Silalah sedut kalau nak dengar.. Kid Rock – […]


Entah kenapa tetiba je rasa nak post pasal lagu ni.. Bukan ape.. Lagu ni telah menimbulkan banyak kontroversi.. Memula aku x perasan la pulak kan.. Main dengar je.. Tapi lirik lagu Viva La Vida atau Live the Life ini sendiri memberi kemusykilan pada aku.. Ada yang mengatakan bahawa lagu ini menceritakan mengenai christianity dan ada […]