Archive for the ‘Games’ Category

Semalam aku pergi ke Juru untuk mencari makanan bersama-sama Hadi, Kimmy dan Sapik. So, kami telah memilih MekDi sebagai tempat mengisi perut kami. Namun, kami terpaksa berputih mata kerana MekDi yang full dgn manusia yang kelaparan. Entah kenapa ramai pulak makhluk Tuhan spisies homo sapiens ni pergi makan kat MekDi hari tu. Kacau daun tol. […]


Berkurun

21Mar08

Haha… Dah berkurun aku tak update blog aku ni. Nak buat camne, aku buzy giler menjalankan tanggungjawab aku sebagai pelajar uni. Minggu depan plak minggu ter-busy buat aku. Ada 3 test, 1 presentation dan 2 viva. Aaargh. Report pula aku belum siapkan sepenuhnya. Viva x prepare apa-apa untuk aku cakap. Presentation aku main bantai je. […]