Archive for the ‘Fun’ Category

Pls follow the guide.  1. First close one of your eye .  2. Move your mouse point at the red ‘! “.  3. Right click at the ! .  4. Then go (select all)..  5. Then u’ll see the result.      !                         […]


Salji.. Salji..

31Dec08

Tetibe ade salji kat kat blog aku ni.. Huahahaha.. Nak buat camne..?? OK.. Salji ni hanya untuk pengguna WordPress.com.. Untuk Selfhosted wordpress plak.. Aku x pasti boleh ke x.. Tapi.. Try la.. Mana la tau kan.. Kui3.. Memula pergi ke korang nye ‘My Dashboard’ Pastu expand tab Appearance kat sebelah kiri tu.. Then click kat […]


Yang pastinya korang pernah mendengar nama J.K. Rowling.. Seorang penulis novel kanak2 yang terkenal dengan siri Harry Potter – nya.. Kali ini dia telah keluarkan satu lagi buku yang bertajuk The Tales of Beedle the Bard.. Buku ini adalah spin-off daripada siri Harry Potter and the Deathly Hallow.. Di mana Professor Albus Dumbledore telah memberikan […]


If you’re SUPERMAN.. I will be LEX LUTHOR.. If you’re BATMAN.. I will be THE JOKER.. If you’re SPIDERMAN.. I will be VENOM.. If you’re GREEN LANTERN.. I will be SINESTRO.. If you’re AQUAMAN.. I will be BLACK MANTA.. If you’re X-MEN.. I will be BROTHERHOOD.. If you’re HULK.. I will be THE LEADER.. If […]


My Vista..

25Nov08

Alahai.. Dulu aku pernah citer pasal My Hackintosh kan.. Huahaha.. Sekarang bertuka pulak ke Vista..!! Yesh.. Aku tahu Vista sux to the hell…!! Tapi nak try menda alah ni sebab sekarang ni pun banyak PC² baru yang guna Vista.. Haish.. Kat CEDEC pun guna Vista gak.. So.. Tgk godek².. First time gnua wallpaper DreamScene ni.. […]


Ahooo.. Mickey Mouse dah pun berusia 80 tahun.. Seekor tikus hitam putih memakai seluar merah berbutang kuning adalah tikus yang paling terkenal di dunia ni.. Well.. Umur dah 80 tahun.. Tak nampak tua pun tikus ni kan..


Satu hari satu entry.. Mampukah anda..?? Ini adalah satu cabaran yang telah dikeluarkan oleh incik rohaizad sempena penhujung tahun 2008 dan awal tahun 2009.. Dengan itu.. Aku ingin menyahut cabaran yang telah di keluarkan oleh incik rohaizad itu.. Bukan ape.. Dulu pun aku pernah je publish satu entry sehari.. Ingin mencuba untuk menyahut cabaran ini.. […]