Archive for the ‘Event’ Category

zhù nǐ shēng rì kuàilè zhù nǐ shēng rì kuàilè zhù nǐ shēng rì shēng rì kuàilè zhù nǐ shēng rì kuàilè  ~ setahun berlalu.. hurmm.. masih mentah lagi nikillas.wordpress.com ni ye..?? ~~ bila nk ada hosting sendiri ni ye..?? ~~~ oh.. lagu happy birthday tu dalam mandarin sebabnya aku amik bahasa mandarin semester ni.. hehe.. 


The biggest movie event of the year is back.. Academy Award ini adala untuk menghargai the excellence of professional dalam industri perfileman termasukalah pengarah, pelakon dan penulis. Academy Awards ke 81 akan menghargai filem2 yang telah di keluarkan pada tahun 2008 dan ia berlangsung di Kodak Teather in Hollywood di serikan dengan Hugh Jackman sebagai pertama kali […]


~ Soalan2 biasa di tahun baru.. Azam tahun lepas dah tercapai belum..?? Ape azam tahun ni..?? ~~ Cuti lagi.. Haish.. Bosannye.. 


Happy Deepavali

27Oct08

Wishing all my Hindu friend out there.. Happy Deepavali.. ~ Tak ada duit raye ke..??