Archive for the ‘Award’ Category

Penghargaan..

17Oct08

Walaweih..!!! sedor x sedor… Dah melebihi 10,000 hits dah blog aku ini sejak di buka pada Februari 2008 lalu.. Pergh.. Terima kasih di atas sokongan korang² semua yang sudi menjengok blog aku ni.. Kasi² komen.. Aku amat menghargainya… Pada silent reader.. Aku amat menghargaimu.. Tanpamu.. Sape aku.. Wah.. OK… Beberapa hari lepas.. Aku ada terima […]


Wah… Jangkitan Award makin menular nampaknye.. Hahaha.. Kali ini aku mendapat award lagi.. Kali ini dari Incik Azman.. Wuhuuuu.. Hombak sket…   Sungguh baik hati sekali Incik Azman ini menghadiahkan aku award ini.. Siap kelip² dah liplap² lagi tu.. Kali ini aku x sediakan teks ucapan.. Er…?? Sekarang aku nak passkan award ini kepada sesiapa […]


Award lagi..

16Sep08

OK.. Incik Ezo ni mmg murah hati.. Suka sangat bagi award kat org tau.. Hahaha.. Kali ini award berbentu orang utang..!!! Yer..!! Jungle People…!!! So……. Nak wat ucapan…. Selamatkanlah haiwan liar ini.. Sekarang penebangan pokok makin berleluasa…. Balak sebesar betis pun ditebang juga… Kenapa ini berlaku…??? Renungkanlah sendiri..!! I Love U All.. Sebabkan aku sayang […]