Alahai Incik Spammer..

18Feb09

spam

Alahai incik spammer ini.. Nak promot blog sendirik pun boleh plak ngan cara cenggini.. Ade ke kata aku ‘stupid’..?? Siap kutuk2 blog ak lagi kan sebab nak promot blog sendiri.. Wakakaka..!! Kelakar seh.. Aku dengan tanpa segan dan silunya telah mendelete spam itu.. Dah tu.. namanya Spam.. wat pe nak simpan.. Wakaka..!!

Oh ya.. Sedang aku bloghopping tadi, singgah sebentar di Oh!Bulan dan di sana ada entry yang mengatakan bahawa Filem Geng: Pengembaraan Bermula tlh mengutip sebanyak 2 juta dalam masa 5 hari.. Pergh..!!! Mantap seh..

So.. Ape lagi.. Sape yg belum tgk tu, bawa² la diri tu pergi menonton citer ni.. X rugi nye.. Ahaks..

Advertisements


8 Responses to “Alahai Incik Spammer..”

  1. satu hari 100 spams. benci aku. hehe :)

  2. err..
    aku ni di kire spammer gak ke??
    haha~

  3. alah payah aper…ko spam balik dia nyer blog atau yahoo…ko pegi subscribe porn or mailing list guna dia punya email sudah !

  4. hoh,,,…..

  5. ah pedulik itu spam.
    yg menarik perhatian aku, GENG kutip 2 juta dlm masa 5 hari.
    kalau 10 hari 4 juta. dlm 2 minggu lagik 10 juta. peh.

  6. aku mau tgk geng!! urgghhh!! sana sini ckp psl geng nih!! isskkkkk

    spam tu.. erkk!!! xbley trima betul! haha

  7. KNizam : Pergh.. 100 spam tuu…!!! banyak tu..!!

    Humbleandmodest : haha.. kalo nama dah spam.. spam jugak la ia.. haha…

    Life4Hire : pergh… cadangan yang sunggub bernas sekali..!! nanti aku try buat.. oooooopss.. pernah masuk porn site ke..?? wahaahaha

    R4Z0R : hoh..?? ni salah satu dari spam ni.. hahhaa…

    pak deen : eh pak deen..!! apesal ko nye blog x de pun masuk aku nye reader eh..?? pelik tul.. ko tuka link ke..?? tak kan..

    Adila : meh r balik mesia.. blh tgk geng..!! wahahaha.. best weh citer ni.. rugi wo tak tengok.. huhuhu…

  8. aku pun xsempat tengok lagi cter Geng ni.. ingat aku nak g ar next week bersempena aku xda lab ari kamis – rabu dah half day, kamis lab off, jumaat 2 jam klas ganti ari selasa, 2 jam lagi setakat numerical methods tu, kira leh skip ar.. hoho.. dah siap plan abes dah dah buat apa 5 ari cuti. hehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: