A conversation with my sister..

14Feb09

huhuTengah borak-borak ngan adik aku yang kebosanan kat rumah, tetibe je dia kuarkan satu citer menengai 4 ekor binatang yang sedang mengadakan konsert.. ok.. here the story goes..

Ada 4 ekor binatang telah membuat satu konsert.. 4 binatang itu adalah the cat, the dog, the frog and the pig..

the cat mendendang kan lagu “isabella”..

the dog menyanyikan lagu “sejati”..

the frog menyanyikan lagu “si jantung hati”..

tapi.. tatkala the pig medendangkan lagu, semua haiwan2 yang datang ke konsert tu telah memberi ‘booo’ kepadanya serta membaling2 kerusi ke arah the pig.. mereka semua marah…

kenapa..??

sebab the pig menyanyikan lagu bertajuk “kita serupa”…

Huahahahhaa..

~ perbualan kami adalah dalam bahasa kelantan..

Advertisements


13 Responses to “A conversation with my sister..”

  1. hahaha..lawak xleh blah…
    kalo aku pun aku boo..

  2. haha..aku pernah dengar lawak nii..

  3. callister : itu la kan.. aku gelak je sorg2 kat bilik bila adik aku citer..

    life4hire : aku pun baru je dengar gak.. hahaha..!!

  4. hehe, tak penah dengar lagi lawak ni..ni first time.
    jupo gu oghe kelate, sek amareka. :P

  5. hahahaha.. 1st time dgr lawak ni! kesian the pig.. huhuhu

  6. takde lagu laen yg best2 ke diorang nak nyanyik… ishhh2… =.=

  7. wakakakaka mmg patut pun
    lawak siot!

  8. hik hik hik… nate pig… lawak lawak lawak…. ‘kesian’ pig tak de yang nak sama ngan dier… hik hik

  9. muhdzahari : x pernah dgr ke…?? oghe klate gok ko..?? pergh.. jupo gu ni..

    ixora : bak kata simon american idol.. wrong song choice..

    izz : itu la.. dah la lagu2 klasik diorang nyanyi..

    Adila : wahahaha.. lawak2.. jom kita gelak.. haha..

    cuiit : sape la nak same ngan dia.. kita serupa~~~ kita serupa~~~ haha..!!

  10. sally.. even out of topic tp still nk request
    ko ad x survivor 13 and 17 punye reunion episod?

  11. 11 soot

    fuiyooo, main gtalk~
    haha

  12. ye ye mmg bukan awek kau…. tapi tunang kau…..

  13. lilyto : leh pulak main rikues citer kat sini eh..

    cik so’ot : wahahah.. aku tau r ko penyokong tegar gtalk.. huhuhu…

    YAN^S : oi.. salah entry ni.. haish..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: