Archive for February, 2009

zhù nǐ shēng rì kuàilè zhù nǐ shēng rì kuàilè zhù nǐ shēng rì shēng rì kuàilè zhù nǐ shēng rì kuàilè  ~ setahun berlalu.. hurmm.. masih mentah lagi nikillas.wordpress.com ni ye..?? ~~ bila nk ada hosting sendiri ni ye..?? ~~~ oh.. lagu happy birthday tu dalam mandarin sebabnya aku amik bahasa mandarin semester ni.. hehe.. 


Computer Myth..

27Feb09

The myth.. You can recover data from a failing hard drive by putting it in the freezer for a few hours and then reinstalling it in the computer.  True or False..?? The answer is.. TRUE..!! While this method won’t magically fix whatever is wrong with your computer, it can get your hard drive working long enough […]


The biggest movie event of the year is back.. Academy Award ini adala untuk menghargai the excellence of professional dalam industri perfileman termasukalah pengarah, pelakon dan penulis. Academy Awards ke 81 akan menghargai filem2 yang telah di keluarkan pada tahun 2008 dan ia berlangsung di Kodak Teather in Hollywood di serikan dengan Hugh Jackman sebagai pertama kali […]


Changeling

19Feb09

Sudah beberapa kali aku mencuba untuk mendapatkan cerita Changeling ini daripada Incik BlueCrystalDude (BCD). Tapi sentiasa gagal dek kerana line internet kat USM yang sejak akhir² ini telah menjadi semakin parah dan kritikal.. Semalam pada waktu pagi tatkala tenet tgh sengal, aku berjaya mendownload citer Changeling ini daripada Incik BCD..!! Wuhuuu..!! Lepas download je, pukul […]


Alahai incik spammer ini.. Nak promot blog sendirik pun boleh plak ngan cara cenggini.. Ade ke kata aku ‘stupid’..?? Siap kutuk2 blog ak lagi kan sebab nak promot blog sendiri.. Wakakaka..!! Kelakar seh.. Aku dengan tanpa segan dan silunya telah mendelete spam itu.. Dah tu.. namanya Spam.. wat pe nak simpan.. Wakaka..!! Oh ya.. Sedang […]