Check Your Eye Sight

23Jan09

Pls follow the guide. 

1. First close one of your eye . 
2. Move your mouse point at the red ‘! “. 
3. Right click at the ! . 
4. Then go (select all).. 
5. Then u’ll see the result. 

 

 

!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GOTCHA….!!! 

People ask you to do something and u do it without applying your mind ;) 

Your eye sight is allright, but your mind got problem.. Ngiahahahaa..!! 

Pls don’t b angry … 

I am a VICTIM also..

Sorry again, Have Fun.!

~ Aku terjumpa menda alah ni lepas je google pasal ‘eye’..

Advertisements


26 Responses to “Check Your Eye Sight”

  1. hohohoh terang2 nmpak “GOTCHA” tu
    xsmpat nak tertipu~

    kitorang percaya kat ko apekehei nak main2 nih? hohohoh

  2. Cikapot kau pekena aku yea!!!! hohohho terkena aku

  3. siapa yg kenakan kau??

  4. AKU NAK BUNOH KO SEBAB TIPU AKUUU~~MENCIIIIIIIII

    *meroyannn wakakaka

  5. yes yes.ak x tertipooo..hehe..sib baik ak x wat pape pon..

  6. tipah tertipu!!!

  7. cisss

    cubaan untuk mnipu ku

    tp gagal
    HAHA

  8. 8 kuropii

    bongokbongokbongokbongokbongokbongokbongokbongokbongok!!!aaaaaaaa siot~

  9. haha…kena letak GOTCH tue bawah lagi…

  10. hi abang nikillas tewww.. salammz

  11. tak nakmpak pape pon…
    adoi

  12. what the !!!!?
    terkene aku…
    ni la sebab aku takut nak masuk blog bro nikey-last…
    adoi…
    nasib baik entry ni tak howt sangat…wakakakaka

  13. Ohh.. resultnya ialah nikillas kena sepak kat punggung 7 kali.. huh!

  14. huhu.. sorry2.. aku xpaham~~ ape yang terkena nya? apa yg tipu nya??? I dun understand lah~

  15. eh aku pn x faham?&*)(&*&*^&*%^&%&

  16. hahaha takder paper pun…GOTCHA!!!!!!!!!!

  17. Aslkm,Salam ziarah,sye nk jemput tuan rumah atau sesape je dtg ke kenduri blog sye ni di http://sabtu-day.blogspot.com ..n jgn lupe linkkan kad jemputan kenduri blog ni ye,ok bye

  18. ciss..tertipu aku kali ni…

  19. 19 !x0r@

    tanpa segan silunya saya nk bagitau yg saya dah ikut arahan tu bolat-bolat.hahahhahaha.. tapi… saya tak faham apa sebenarnya yg nk disampaikan. ehhe.

  20. 20 MADReaLJL

    2. Move your mouse point at the [b]red[/b] ‘! “.

    kan dia suro klik kat ! kaler merah.. tapi ! yang ada cuma warna biru.. huhuhu

    ko lupa yang ada orang guna resolution besar.. so kena bawah lagi GOTCHA tu huhu.. tapi aku tak perasan pun memula pasal aku pakai reso kecik aje

  21. 21 spatt

    ehh?
    kenapakah aku x skrol kebawah dulu?
    oh.sungguh xrela aku tertipu camni…

  22. That is true, the mind is always the root to the cause. Nice going. :)

  23. Huahaha.. Sonoknye aku tgk korang terkena.. kui3..

    adila : ko guna reso besar.. mmg r…

    haritz : cikapot gak r.. huahaha…

    YAN^S : entah.. huahahaha.. aku baca kat forum ler..

    Anysz : bunuhlaa.. bunuhlaa… cepat.. takutkan aku dengan hakka mu itu.. kuang3..

    aimZz : alaaaaaaa… tak terkena ke..?? haish.. haish…

    lilyto : akhirnya.. tipah jugak kena tipu ye..

    enchek Camera : akan ku cuba sekali lagi.. muahahaa…

    kuro : hahahaha.. aku gelak sakan kat engko.. huahahaha…

    aman : itu la kan.. kena letak kat bawah lagi…

    en_me : iye tewww… tetibe aku gedik gak kan.. hahaha..

    loque : ni lagi terang2 kena tipu.. hahaha…!!

    smaelz : hoyeh.. hoyeh.. hahahaha..!!! meh la sepak.. hahaha..!!

    BCD : erk.. alaa… aku soh diorang buat intruction kat atas tu.. tapi sebenarnya xda ape2 pun.. jadik.. diorang kena tipu la.. diorang buat je ape yang aku suh aku buat.. hahaha…

    harlina : aku x paham gak.. ape yang tak pahamnye..??

    Shaffik : jerit GOTCHA..!! kuat2 cam hitz dot fm tu… hehehe..

    Umar : wokey..!!! siap buat iklan kat sini lagi tu..

    callister : huahahha.. jarang2 masuk sini.. akhirnya mak cik ini tertipu jugerk..

    ixora : moral of da story.. jangan dok buat je ape org dok suruh.. pikir dulu.. huahahaa.. kooooooot…

    MADRealJL : heh.. itu la.. sape guna laptop reso kecik x terkena la.. tapi guna PC skrin besar gedabak mesti r lepas.. nampak r GOTCHA tu.. haish…

    spatt : hahaha.. len kali.. scroll dulu ye.. haha..

  24. ceh, tertipu aku. :P

  25. waaaaaaaaa~
    mata aku oke..
    so,xyah check lol.

  26. gwa terkenaa!!!!!! chessssss!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: