No more “the moms”

22Jan09

Ohohoho.. Mengapa aku menyepi 2 3 hari ni..?? Aku demam.. campur batuk.. campur saket tekak.. campur selsema.. Uhuhu.. Sekarang ni demam dah xde tapi batuk dan selsema masih lagi ade.. Musim demam eh skarang ni.. Ramai gak member2 dah terkena jangkitan demam ni.. 

Lepas demam hilang.. Ulser pulak mula nak menyinggah.. Bukat dekat bibir atau gusi.. Tapi kat lidah.. Pergh..!! Saketnya Tuhan saja yang tahu.. Nak minum air masak pun terasa pedih.. Letak bonjela..??!! Kalo x mengalir air mata mmg x sah.. Huhu.. Sampai sekarang x ok lagi ulser kat lidah ni.. tapi dah kurang sikit pedihnya..

Oh ya.. Bagi menjawab persoalan mengenaik bunyi kerbau tu.. Kerbau sebenarnya dia menguak.. Tapi bunyi dia macam ni..

Uweeeeeeeeeeeeek….

Siyesly.. Betullah.. Gitulah bunyi kerbau.. Tak percaya.. Pergi cari kerbau sekarang dan suruh kerbau tu bunyi kat korang.. Hohoho..

Er.. Buat masa ni tiada idea lagi nak update pasal ape.. Hehe.. Tgh blur.. Huhu..

~ Terpaksa balik kampung lambat..!! Tiket bas habis..!! Kalo x hari ni dah boleh balik..!!

Advertisements


11 Responses to “No more “the moms””

  1. 1 kuropii

    sally jom ngedate~aq kene balik sabtu~lalalala~(sile rujuk blog aq kenape aq kene blk sabtu)hahahaha~*meroyan

  2. kuro : hahaha.. jom kita ngedet2.. kih3.. aku dah baca.. sebab ko ade test.. aku xde test pun.. best kan.. nguahaahhahaa..!! aku bebas test..!!! tapi ade report ngan assignment..

  3. 3 kuropii

    aaaaaaa…..siot r…aq nk bunuh minah tu..hancur harapan aq nk ke johor wat pes time….aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  4. mmm ak pon tgh selsema..da 3 hari msk ari nih..huhu..btw..sian kt ko x dpt balik awl ek..ak lak..x taw nak blk kg ke x..coz pk keja melambak..pas2 x byk duit nak spent utk balik..aiseh..

  5. sally tuuu…wooooo…(bored..)…

  6. 6 !x0r@

    ingatkan mende laa ‘the moms’ tu.. demam rupanya. haha. moga cepat sihat (demam/selsema/batuk/ulser lidah) amin. :)

  7. kuro : pe lagi.. pi la tikam minah tu..!! huahahaha… aku pernah pergi johor.. ko x pernah pergi johor ke..??? sadisnye..

    aimZz : huish..!! JANGAN BALIK.!! dok sini.. wat FYP.. huahahaha.. alaaa.. aku pun balik bukan selalu.. kadang2 je.. huhuu..

    R4Z0R : aku tuuu….. wooo… (tua….???) ko kate aku tua ke..?? uhukk.. uhuk…

    ixora : ngiaaahahahaha.. itu la kan.. ingat ke hot mama mane la tadi kan.. jeng3.. amin.. amin.. amin.. moga2 cepat sihat..

  8. sama laa..aku pon ingt apa laa the mom tu..ingt tv series tu da tamat ka..apa kaa..haish~ bgus laa dah sihat..start cuti ja sihat..alasan x p kelas ka? :P

  9. Itu berpunca dari panas badan, kau kenam minum air banyak sebenarnya

  10. kau tipu pasal bunyi kerbau tipu….tipu….

  11. hepi hoLs.. =]
    ak pn ttnye2 pe the moms tu
    rupe nye demam
    hahahaha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: