For MENS Only..

06Jan09

71

Percentage of women who think men are too concerned with the size and shae of their penises..

21

Percentage of women who think length matters..

33

Percentage og women who think girth matters..

22

Percentage og men who describe their member as “large”..

22

Percentage of men who would prefer a smaller penis..

15

Average number of ejaculations each month for a man in his 20s..

5

Average number of ejaculations each monts by the time a man reach his 60s..

2.6 minutes

Average time from simluation to ejactulation..

1/3 t0 1 teaspoon

Amount of semen in each ejaculation..

275 million

Amount of sperm in average ejaculation..

60

Number of days it takes for a single sperm to reach full maturity..

$397 million

U.S. condom sales in 2007..

85

Percentage of men whose left testicle hang lower than the right..

For more info.. Go to bookstore and buy Rodale’s Men’s Health Malaysia Magazine..

All this info are taken from Rodales’s Men’s Health Malaysia Magazine January 2009 Issue.. The Magazine Men Live By.. All copyright are protected.. (Baru belajar dari kelas JDM ni..)

~ Heh.. Tetibe ada org berasa malu plak kan..
~~ Ini adalah tujuan pembelajaran sahaja..

Advertisements


15 Responses to “For MENS Only..”

  1. 1 d2z

    1 teaspoon ja ka..lol..

  2. 2 at tahrel

    oi..yg last info tu pa crita r…aku pn ada dgr gak sblm ni pasai tu…is it good or bad???***berani sial wat posting terbukak camni…tabik spring!!!

  3. very good info, but mesti yg gurl pon baca gak sbb curious… lagi kita post utk men, lagi la depa nk click…

  4. Wahaha~~~ cambest btul… So, is size DOES matter? lu pikir la sendiri!

  5. 15 – average number of ejaculations each month for a man in his 20s

    *kalo la amik no ni bulat2, dan ko belum berkahwin.. bermakna setiap 2 hari ko akan mimpi basah, atau berasmaradana dengan teman wanita, atau berasmaradana dengan tangan sendiri.. ha ha*

  6. erm… adus… memula tadi aku ingat aku
    dah masuk blog porn… miahahaha..
    ok ar ok… untuk pembelajaran… tak pe.. aku tak salahkan
    sesape… nko belajar jer.. jangan nak buat prektikal plak~
    wokeh… miahahaha

    Kreuger®

  7. wah…entri menarik..wakakakaka..tibe2 la kn wat entri cm gini plak..hiks..but it’s ok 4 edu..hiks..err kuro x komen ke???hahahaha

  8. 3.75 is the average number of ejaculations each week for a man in his 20s.. Hehe

  9. wakakakakaka malu saye tetibe *matila tak sedar diri sendirik lelaki wakaka

  10. 10 kuropii

    HAHAHAHAHAHAHA..aq baru je melompat2 blog…menarik2…i teaspoon je ke???MUAHAHAHA

  11. wah!
    mane dapat idea bombastik cenggini huh?haha

  12. Muahahaha.. Tahap kemalasan aku membuatkan aku baru nak jawab komen hari ni..

    d2z : apesal.. ade yg 1 tablespoon ke..?

    at tahrel : ooo.. yang tu normal.. xda ape pun.. mmg biasa je tu..

    deE : itu la.. ini sebagai pengetahuan umum.. pempuan pun blh gak nak baca..

    Dark Light : Oh ya.. Aku baru teringat.. Adalah mustahil bagi seseorang lelaki itu unutk membesarkan zakarnya secara medikel.. kenape..?? sila tanye google..

    Mohd Ismail : Tinggi sungguh tenaga batin lelaki itu untuk melakukannya setiap hari.. hahaha..!!

    Kreuger : bahaya weh.. kalo jadi blog porn.. silap2 ade je keyword ‘porn’ link masuk ke sini.. hahaha..!!!

    aimZz : kuro dah ade komen dah tu.. huahahaha… tanpa segan silu tu..

    BCD : aku dengar ko ada baca jugak kan Men’s Health.. Mesti ko tahu kan.. Hahahaha…

    Adik Kiki Lala Ku : Hengko mmg.. Memalu kucing siam pulak kan.. padehel suke.. Bukan ke ko lelaki..?? ooooohohohohoho…

    kuro : Waaaaaaaaaaaaahahhahaa.. Ko ni kan…. Huahahaa.. Aku xde ape nak kasik komen kat engko.. huahahahhaa..

    loque : Hidea Bombastik kah..??!! Nak wat camne.. aku kan Mr. Boombastik.!!

  13. hahaha…aku dah terbaca…
    pandai je ko cari benda2 ni ek..

  14. oit kuropi.. 1 tea spoon tu pon bole wat ko mengandung tau~~~ hahaha

  15. wah info gile best


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: