Archive for January, 2009

Pls follow the guide.  1. First close one of your eye .  2. Move your mouse point at the red ‘! “.  3. Right click at the ! .  4. Then go (select all)..  5. Then u’ll see the result.      !                         […]


Ohohoho.. Mengapa aku menyepi 2 3 hari ni..?? Aku demam.. campur batuk.. campur saket tekak.. campur selsema.. Uhuhu.. Sekarang ni demam dah xde tapi batuk dan selsema masih lagi ade.. Musim demam eh skarang ni.. Ramai gak member2 dah terkena jangkitan demam ni..  Lepas demam hilang.. Ulser pulak mula nak menyinggah.. Bukat dekat bibir atau […]


Suatu petang di kuliah TITAS.. Dr. Ratna : Bahasa Melayu selalu sahaja dikaitan dengan alam.. Melentur buluh biarlah dari rebungnya.. Sikit-sikit lama-lama menjadi bukit.. Masuk kandang kambing mengebek, masuk kandang kerbau menguak.. bla.. bla.. bla…………….. Sallikin : Weih.. Kau pernah dengar bunyi kerbau tak..? Hadi : Tak.. Sallikin : Aneee… Pernah dengar bunyi kerbau tak..? […]


Lepas je tgk citer Igor (Eeeee-gore..!!) terus rasa nak dengar lagu Tomorrow dari Musical broadway Annie.. Lagu dia best.. Citer Annie pun best.. Aku tgk citer ni kat TV3 masa aku ‘muda-muda’ dulu.. skarang dah tua dah.. Hahaha.. Aku dah jumpe site untuk download lagu ni tapi PPKT block ( masa aku tulis entry ni […]


Entry malas..

14Jan09

I don’t know the key to succes success, but the key to failure is to try to please everyone – Bill Cosby ~ Alahai.. Malasnye nk tulis entry… tsk3..