Archive for January, 2009

Pls follow the guide.  1. First close one of your eye .  2. Move your mouse point at the red ‘! “.  3. Right click at the ! .  4. Then go (select all)..  5. Then u’ll see the result.      !                         […]


Ohohoho.. Mengapa aku menyepi 2 3 hari ni..?? Aku demam.. campur batuk.. campur saket tekak.. campur selsema.. Uhuhu.. Sekarang ni demam dah xde tapi batuk dan selsema masih lagi ade.. Musim demam eh skarang ni.. Ramai gak member2 dah terkena jangkitan demam ni..  Lepas demam hilang.. Ulser pulak mula nak menyinggah.. Bukat dekat bibir atau […]


Suatu petang di kuliah TITAS.. Dr. Ratna : Bahasa Melayu selalu sahaja dikaitan dengan alam.. Melentur buluh biarlah dari rebungnya.. Sikit-sikit lama-lama menjadi bukit.. Masuk kandang kambing mengebek, masuk kandang kerbau menguak.. bla.. bla.. bla…………….. Sallikin : Weih.. Kau pernah dengar bunyi kerbau tak..? Hadi : Tak.. Sallikin : Aneee… Pernah dengar bunyi kerbau tak..? […]


Lepas je tgk citer Igor (Eeeee-gore..!!) terus rasa nak dengar lagu Tomorrow dari Musical broadway Annie.. Lagu dia best.. Citer Annie pun best.. Aku tgk citer ni kat TV3 masa aku ‘muda-muda’ dulu.. skarang dah tua dah.. Hahaha.. Aku dah jumpe site untuk download lagu ni tapi PPKT block ( masa aku tulis entry ni […]


Entry malas..

14Jan09

I don’t know the key to succes success, but the key to failure is to try to please everyone – Bill Cosby ~ Alahai.. Malasnye nk tulis entry… tsk3..


For MENS Only..

06Jan09

71 Percentage of women who think men are too concerned with the size and shae of their penises.. 21 Percentage of women who think length matters.. 33 Percentage og women who think girth matters.. 22 Percentage og men who describe their member as “large”..


Friends..

05Jan09

Friends are important but should never be your center. Why? Well, occasionally they’re fickle. Now and then they’re fake. Sometimes they talk behind your back  or develop new friendships and forget yours. They have mood swings. They move. – Sean Convey ~ Hurmm.. Betul jugak ape si Sean Convey ni cakap kan.. X gitu kawan²..?  […]