BOSS

02Dec08

100_0718Hoorey.. Seronok adik aku.. Dia dah abes exam SPM hari ni.. So, konon² nak celebrate, aku, adik aku ngan papa aku pergi makan kat luar.. Hoyeh.. Ape yang kami makan eh.. Er.. Nasi.. Tom Yam.. Telur bungkus.. Daging masak merah.. Sayur campur.. Itu aje.. Hohohoho..

Masa balik, singgah la kejap kat 7E.. Untuk ape..?? Beli BOSS.. Aku dah addcited minum air ni.. Ni sape punye keje rekemen air ni kat aku neh.. Tapi, apesal murah sangat air ni kat Kuala Krai neh..?? x sampai RM2 pun.. Kat Taman Pekaka RM2++.. Aku lupa brape.. Tgk barang² lain kat dalam 7E tu mmg le lagi murah dari 7E kat Taman Pekaka.. Kan best harga kat Penang murah sama kat Kelantan.. Senang hidup aku.. Jimat sket.. Huahahahah

Eheh.. btw.. 7E tu baru je buka kat Kuala Krai ni.. X sampai setahun pun lagi.. Muahaha.. Sebab tu la aku pi usha barang kat sana.. Dulu x sempat nak usha.. Ngeh3.. Dah maju dah pekan Kuala Krai ni rupanya.. dah ada KFC.. Dah ada 3G.. Dah ada 7E.. Bila pulak MekDi n Pizza Hut nak buka kat Kuala Krai ni.. Huahahahahaaaa…!!!

~ Hujan dah brenti.. Tapi hari masih mendung.. Mentari x muncul² lagi..
~~ Kain yg ku jemur x kering² lagi..!!

~~~ Teringat citer Pak Deen pasal cashier 7E yang tidur. Keadaan cashier tu sungguh ‘mengerikan’.. hahaha..!!

Advertisements


18 Responses to “BOSS”

  1. ko leh geng ngan noktah hitam la layan kopi boss ni….hehe

  2. kau nak compare mcm tu…. tak bolehlah…… mestilah kelantan lagi murah…. melainkan control item…. (kalau dah murah tu… apa kata kau belanja kitorang bila gi kelantan nanti)

  3. ermmm nape x bandingkn harga ngan sume barang kt kelantan tuh??haha..da taw2 penang ni hi-cost..ttp nak kompelin..ape nak wat??sabo je laa…

  4. Boss? Aku sudah muak selepas membeli satu carton. Cari Pokka Vanilla. Latest addiction!

  5. yang penting bukan aku rekemen… pokka vanilla? menarik..

  6. lah,,,ade adik SPM upernyer…
    die ade blog x??
    leh nanti wat kawan…he3

  7. hehe.. boss tu sedap gak la, apsal murah kat tmpt tu???

    expired ke???

  8. aku tak suke air ni. tak berapa nak kick ar
    tapi kalau nescafe mocca beans… pergh~ menjelejes air liur..
    miahaha~ Cube laa try mane tau kot teradict plak, kekekek…

    Kreuger®

  9. gla…ketagih tuuu….muahahahah

  10. erkk BOSS tu air ape?
    minyak wangi ke? mcm arak je *bimbo jap haha

  11. hohohohohho~
    aku pown dh habis spm lolz..!!
    sonok gler!
    hura hure~

  12. lamanya kak jie tak dtg..tukar kulit dah rupenya…sik bek kenai lagi

  13. wah…kalau ko suka kat BOSS tue..
    aku lak..ketagih giler kat Nescafe Original 2..
    kalau x kena dalam sehari..mmg gianlah beb..
    nasib baik gian benda nie..
    kalau gian dadah..macam mane jadik plak nanti yea…huhuhu

    Kita pikirlah sama2..huhuhu

  14. Tenet sembap le.. Baru leh nak bls komen..

    Life4Hire : hehe.. Dia dah pro.. aku baru amatur je..

    YAN^ : xde maknanya.. kalo nak aku belanja.. meh la kelantan dulu.. hahaha..

    aimZz : mmg le.. saje je aku nak bising.. haha.. dah duduk kat penang kan.. terima je la..

    NoktahHitam : Dulu ada gak aku minum Pokka.. Rasa dia lain sket ek dari BOSS neh.. BOSS xda perisa vanilla.. Haha..

    Fishball : haha.. mmg bukan kau yg rekemen pun.. cuba la kau try.. uhuk3..

    loque : ade je amik SPM.. dia x minat menda alah gini neh.. blog..?? xda… kompem..

    deE : hoh.. xdenye nak beli yang ekpiyed.. mesti beli tgk ekpiyed date dulu.. penting tu.. lagi2 kalo minuman.. haha.. dulu aku ada gak nyaris2 nak beli susu ekpiyed kat MUAZ.. uhuhu..

    Kreuger : haha.. minum saje suke2.. wat menghabiskan harta.. haha.. aku ni bahaya sket kalo minum nescafe.. nanti angin satu badan.. sedawa x henti2… haish.. letih weh..

    R4Z0R : ko try la.. mane tau ko plak ketagih kan.. huhu..

    Anysz : bukan arak la weih.. xdenye minyak wangi.. gile ke hape aku nak minum minyak wangi.. ces..

    hysham : wah.. dah abes SPM.. MERDEKA..!! MERDEKA..!!

    Kujie : dah tukar kulit lama balik la kak Jie.. huhu.. recycle je..

    Alif : wah.. mmg kan.. kalo kaffien2 nye minuman ni senang sangat nak ketagih kan.. haish…

  15. 15 kuropii

    kat majung ade mcd n pizza hut!!!muahahahahahahahhahaha

  16. 16 kuropii

    opppsss *manjung..
    besele keybod lappy aq dh gile…

  17. budak bolok..~!….weeeeeee..~!

  18. btol ka da ade 3g? siod ar. akoo dok kb pun xdop lg. jeng!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: