Banjir wei..

01Dec08
100_0708

Hujan di depan rumahku di waktu malam hari.. Wah.!!

Aku sudah sampai di rumah dengan selamat pukul 4 pagi.. Alhamdulillah.. Tiada air menghalang laluan perjalanan aku pulang ke Kuala Krai, Kelantan semalam.. Hanya hujan renyai² yang menemani..

Hah.. Sebelum ni, connection internet hanya menggunakan GPRS sahaja.. Kini sudah sampai EDGE ke rumah aku.. Laju sedikit sebelum dahulu kala.. Hah.. Bila la dia nak boost signal neh.. Oh ya.. Mr Am, di Kuala Krai dah ada perkhidamatan Celcom 3G la.. Wah.. Tapi x sampai kat rumah aku.. Haish.. Frust menonggeng aku..

~ Hujan masih lagi turun.. Nak mandi pun sejuk.. Burrr….

Advertisements


14 Responses to “Banjir wei..”

  1. waaa….1st komentar…weeee…sally ko bali kot mane..abg aku nk balik ganu kene lalu kl..huwaaaaaaaa~~~~

  2. wahh..shah alam da xhujan lg…sbb hujan dah g umah sally…hiks! ;P

  3. mmm kire umah ko x banjir laa…hiks..umah ko pernah banjir??huhu..err 1 lg..ko connect tenet ngan EDGE??err ko update blog ni ngan hp ka??isk..x phm..ajo2..haha..

  4. waaaaaaaaaa..jangan la banjir..aku nak balik kampung nii…hehe

  5. 5 kuropii

    hahahahaha
    abesla hujan~
    banjir la nanti~
    wahahahahahahaha~~*kejam
    p mandi la oi
    busuk sampai cni!!

  6. banjir teruk sgt ke? skrg musim tengkujuh… kat sbh pon hujan3…. tak henti2… banyak berkat… doa byk2 makbul terus..

  7. lebat lagi ker ujan kat sana tue?

  8. weh… sampai doh umoh?
    dop bui tau pong~ miahaha… mu orang sane
    upenye… lain kali bui tau awa awa.. sene nok kecek kapong
    dgn demo… miahahaa…

    balik sini jgn lupo bawok budu… huhuhuh.

    Kreuger®

  9. R4Z0R : wah.. 1st komentar kan.. aku balik kot Jeli la.. kat mane lagi..?? Air surut dah.. x banyak pun air.. Hujan x lebat dah..

    cik gayah : Haish.. x hujan sangat dah kat sini.. hujan renyai² je.. Haish..

    aimZz : guna celcom broadband la.. kalo guna dalam liputan 3G, laju la.. Kalo luar liputan 3G dia akan turun ke 2.5G iaitu EDGE.. Kalu luar liputan 2.5G, dia akan ke 2G iaitu GPRS.. makin lama makin slow.. huhuhu..

    Life4Hire : nampak gaya cam x hujan lebat sangat dah ni.. banjir pun makin surut.. boleh la kelik ghayo..!!! haha..

    kuro : engko tidak tahu bertapa sejuknya air kat rumah aku ni.. setiap masa.. tgh2 hari pun sejuk.. sejuk macam air baru kuar dari peti ais.. sejuk~~~~~

    deE : hujan²… tido time hujan ni best.. lena je.. manusia mana reti puas.. kalau panas, nak hujan.. kalo dah hujan memanjang.. nak pulak cari panas… haish…

    aman : x sangat dah.. hujan renyai² je.. hujan kejor org tua je..

    Kreuger : Laaaaaaa…!!! Org kampung jugok ko..?? budu susah nak bawa.. kalo bawak MELETOP dalam bas.. hahaha.. bahaya seh.. nanti org ingat ada nak rompak bank plak.. haiseh…

  10. wooo..cmtuh ker…hahahaha

  11. seb bek umah aku dapat 3G n strymix. hehehe. xtaw nak pilih antara 2. seb bek johor xbanjir. huhu

  12. banjor ko bohh.. haha. cni bnjir ugop

  13. budak bolok..~!….weeeeeee..~!

  14. 14 razi

    selamatkan keluarga anda dari banjir.

    nice..

    good…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: