Archive for December, 2008

Salji.. Salji..

31Dec08

Tetibe ade salji kat kat blog aku ni.. Huahahaha.. Nak buat camne..?? OK.. Salji ni hanya untuk pengguna WordPress.com.. Untuk Selfhosted wordpress plak.. Aku x pasti boleh ke x.. Tapi.. Try la.. Mana la tau kan.. Kui3.. Memula pergi ke korang nye ‘My Dashboard’ Pastu expand tab Appearance kat sebelah kiri tu.. Then click kat […]


Yang pastinya korang pernah mendengar nama J.K. Rowling.. Seorang penulis novel kanak2 yang terkenal dengan siri Harry Potter – nya.. Kali ini dia telah keluarkan satu lagi buku yang bertajuk The Tales of Beedle the Bard.. Buku ini adalah spin-off daripada siri Harry Potter and the Deathly Hallow.. Di mana Professor Albus Dumbledore telah memberikan […]



Aku baru je menghabiskan marathon 2 season of survivor.. Survivor lagi kan.. X habes² ngan Survivor.. 25hb lalu iaitu pada cuti krismas aku telah marathon Survivor 10 : Palau.. X macam dulu.. hanya buat 4 ep back-to-back.. semua ada 15 episod.. abes 4 ep.. stop.. pastu sambung balik.. pas 4 ep.. stop.. gitu la.. x […]


Survivor Gabon baru je melabuhkan tirainya dengan Bob sebagai Soul Survivor dan telah membawa pulang cek sebanyak 1 million dolar america.. Lepas je abes citer ni.. Aku x tahu dah nak tgk citer ape sebabnya siri  Heroes pun dah tamat untuk Volume 3 dan semua siri² tv lain tgh on halt.. Pe kes..?? Then tetiba.. […]


Life Facts #1

15Dec08

85 Percentage of people who dont realize that execise cuts colon cancer risk.. SOURCE – Patient Education and Counseling ~ Er.. Do anyone miss me..??


If you’re SUPERMAN.. I will be LEX LUTHOR.. If you’re BATMAN.. I will be THE JOKER.. If you’re SPIDERMAN.. I will be VENOM.. If you’re GREEN LANTERN.. I will be SINESTRO.. If you’re AQUAMAN.. I will be BLACK MANTA.. If you’re X-MEN.. I will be BROTHERHOOD.. If you’re HULK.. I will be THE LEADER.. If […]