Touch And Go..

24Nov08

Pening2.. Utang banyak TAG neh.. Kena jawab neh.. Aku jawab tag yang latest je la ye.. Yang lama2 tu.. aku x jawab.. Aku dah lupa yang mane satu.. Huuhuhu.. Er.. Yg kasi award tu.. Kemudian hari plak ye.. Huhuhu..

Tag dari Fishball, Adila dan Kuro..

Haish.. Xdenye aku nak letak gambar sisterhood tu.. Aku bukan geng sister2 cik oi..

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!. (DAH..!!)
2) DON’T change your clothes, DON’T fix your hair??just take a picture. (If you are naked,please put on some clothes) (DAH..!!)
3) Post that picture with NO editing. (DAH..!!)
4) Post these instruction with your picture. (DAH..!!)
5) Tag 10 people to do this. The names mentioned above, you are entitled to do this. (X MO..!!)

Gambo aku..

Haish.. Ni gambo masa Fishball memula tag aku dulu.. Tapi aku x sempat nak jawab.. Tengah nak exam time tu.. Huhuhuhu..

Tag dari Sir Freddy Kreuger..

Title : Home Assingment – Hand Writing. 
Note : 
Nkorang semua dikehendaki untuk menjawab secara tulisan tangan.

1. Your name / username :

23-11-08_2338

~ alahai.. buruknye tulisan aku..

2. Left handed or right handed:

23-11-08_2339 

~ aku right handed man.. buruknye tulisan left handed aku..

3. Favorite letter to write:

23-11-08_2340

~ nama arwah mama aku bermula dengan R..

4. Least favorite letter to write:

23-11-08_2341

~ entah.. mmg susah nak tulis hurut ‘N’ lawa..

5. Write “The quick brown fox jumps over the lazy dog”

23-11-08_2342

6. Tag 6 people: 

23-11-08_2343

 

~ mari tgk sape tulisan paling buruk..!! hahahaa..!!

Advertisements


25 Responses to “Touch And Go..”

  1. blog kak jie pasang ‘antitag’ terbaru…so mmg tak dpt nk jwp tag
    ada byk utang tag
    blog down..gile!

  2. jengok blog dari google reader

  3. kau tipu… sebelum kau ambil gambar tu kau hensem2kan diri dulu

  4. aku buat comment masa kat lab and tengah lapar… tapi interesting gila belajar benda ni

  5. menariknya tag kedua tu.. dapat tengok tulisan orang la. hehehe. owh, cantik ape tulisan kamu tu.. sekali pandang macam left-handed pn ade :)

  6. Erkkkk…. tag ker nih… jangan tag ABg Bear yer..ada yg setahun lepas tak jawab2 lagik… bleh??

  7. 7 kuropii

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    tag tulisan tgn
    saje nk kenekan aq
    mencikkkkkk
    aq setuju ngan incik hadi!!
    ko dh fix muke n rambut ko b4 snap pic!!!
    tipuuuuuu

  8. malasnya nk buat..lol..nnt aku buat ek..sabar2..

  9. mmm nnt ak wat ek..huhu

  10. aik bro?
    left handed ngan right handed cam same jer….
    kuih3

  11. kelegaan yg nyata di dadaku….tak kena

  12. eloo eloo hensemm *tetibe
    lawa seh tulisan..jeles *sebab akunye tulisan burok*nangess

  13. ak da wat..setellll

  14. haha..mcm sial je tag tulisan 2..

  15. hohoho…. nko ni mesti kuat menjerit kan
    text tulisan tangan pon pakai caps lock.. ekekeke
    ape-ape pon… thanks aku amat menghargainye~ Xceli ni tag dari
    kengkawan kite gak.. bukan ciptaan kreuger pon. Worait.. cayak ar~

    Kreuger®

  16. lawa gler tulisan ko. hehe.. amacam penang? bes? hehehe

  17. lawanye tulesan left-handed… lagi lawa dari right-handed punye tulesan.. ~hoho

  18. giler kentang tulisan. kemas giler. hoho!

  19. Terima kaseh kerana menjawab tag saya wahai encik salikin yang manis. Tu senyum control ke hape ek?

  20. Hohohohoho..
    huduh yer…
    oke la tuh..
    standart tulisan jantan kan??

  21. Wah..!! Ni la akibat lambat balas komen.. Hahaha.. Banyak komen kena reply neh.. Huhu..

    Kujie : Kak Jie.. Tulung2.. Anti-tag kat blog ini tidak berfungsi..!! Huhu..

    YAN^S : Hahahaha..!! Senyap sudah kau.. Ces…!!

    Ixora : cantik ke..?? aku menulis dgn penuh kekontrolan tu.. Hahaha..!!

    Beruang Madu : Penat kan abg bear jawab tag ni.. Haish.. Dah setahun..??!! Lama tu simpan.. Wat pekasam ke..?? haha…

    Kuro : kau kan reti lukis2.. pekata aku kasi kau keja tulis2 plak.. huhuhuhu…

    d2z : Haish.. malah kan.. haish.. kena wat gak..!! hahaha..

    aimZz : mantap..!! cantik tol tulisan kau..!! hahaha..

    loque : kureng asem.. perli aku nyer tulisan.. *sekeh3*

    pak deen : Hahaha.. nanti aku letak name kau.. kau nak..??

    anyzs : aku mmg hensem.. Huahahahaha.. aku kepoyoan sekarang..

    callister : silap r ak x tag kau.. hahaha.. baru best.. hehehe…

    Kreuger : Kalau x CAPS tulisan tu mesti buruk nye la.. Gerenti..!! Komferm..!! Tag tu dari raihana panda thingy2 kan.. hahaha.. ade ke kasi tag gini.. tsk3.. kena tulis lagi.. kena snap gambar lagi.. kena upload lagi.. huhuhu…

    BCD : Penang..??!! Best..??!! Haish.. Camne nak jawab ni.. Haha.. Eh.. cam x biasa pulak kan.. BOSAN SEH..!!

    niduzzi : ces.. perli aku nye tulisan.. *sekeh3*

    ST : Kemas..??!! Mane ade kemas.. Biasa je tu.. Tak de la kemas sangat pun.. Kalo tgk tulisan huruf kecik aku.. Lagi buruk.. *merendah² diri konon*

    Fishball : Lama aku peram nak jawab tag ni tau.. hahaha.. Senyum kambing..!!

    hysyam : Huduh..??!! Huduh..??!! Huduh ke..??!! Meh tgk tulisan kau.. Haha..

  22. wakakaka menarik!
    mcm penah ku buat je~
    xpe2 nnt aku buat ye :D

    apsal tulisan ko cantik weh?

  23. Adila : mana ada tulisan aku cantik..? tulisan aku hensem.. cam tuan dia.. hahaha..!!

  24. eh? aku ingat ko cantik WAKAKAKAKAKAAKAKKA :P

    aku da buat tag kamu ini
    gi tgk! :P

  25. huahuahua…
    salam kembali…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: