Ini Namanya Takda Kerja..

07Nov08

07-11-08_1152

~ Motif entry..?? Xda motif langsung.. Tsk3..

~~ Jiwang gak dak sallikin neh.. Esh3..

~~~ Waaaaargh.. Electromagnetic Theory.. Kenape la ko susah sangat eh.. Kalo ko tu cam nak buat Kek Cokelat kan senang.. Bancuh sana.. Bancuh sini..

Advertisements


24 Responses to “Ini Namanya Takda Kerja..”

  1. erk…mmg x da kija la ni…ermmm tp kn..nak komen la sket..ko igt wat kek coklat senang kaa???klu salah bancuh..x jadik gak laa..mau bantat laa..over kembang kaa..hiks..igt x kek yg ecahkoop wat???hehehe..jgn maraaa…

  2. wah first time tahu encik nikillas pun punya jiwa halus..
    hehe..teruskan,jangan jadi lelaki yg konon-konon belagak macho gagah perkasa,benci warna merah jambu,tapi dalam kelambu menangis sorang-sorang rindu kat awek di pasir mas..(contohhh..) ;)

    gudlak in exam!!

  3. aneh dan ader unsur spastik kat situ *larikkk

  4. EM senang bile ko dah menghayati calculus.

  5. cit..confirm xdak keje..
    tp smart gak menatang 2…
    menatang ke 2?

  6. aimZz : at least ko tahu ape yang nak dibuat dengan bancuhan-bancuhan itu.. Kalo x jadi kek tu.. Masih boleh di makan.. asal x hangit.. bukan macam cik ecah.. sebarang lauk ke hape ke.. dia masak mesti hangit nye la.. huhuhuhu…

    chopstick : wah.. haluskah jiwa aku ni.. siapakah gerangan awek pasir mas itu..?? aku mula tertanya-tanye.. nak aje bagi contoh dak pasir mas ni.. ada makna ke..?? hahaha..

    anysz : apekah unsur² spastik itu.. aku mula terkompius..

    Noktah Hitam : Pergh.. Kau mesti terer dalam EM ni kan.. 1st Half of EM masa belajar OK lagi.. Tapi bila dah masuk 2nd half.. Pening kepala.. Adoih..

    Callister : Bosan² dok dalam library.. Buat la keje tak berpekdah itu.. Hahaha.. Menatang adalah sejenis hidupan yg boleh bergerak².. Benda itu boleh bergerakkah..??

  7. tak ku sangka kau pn berhati kristal.
    Muahahaha. Ingat hati batu.
    Cair sial, bleh bg awek ni.

    Nanti aku repeat komen balik.
    Aku pakai npon je ni n conect 2 wifi
    Sambil2 lepak lepas makan. Best
    Kdai ni ada wifi free.

    Kreuger.

  8. Cuba ko cakap kat sapo ekau bokonan… hehe~

  9. ape motif love dgn panah tu erk?

    ko ukir kt pokok ke?

  10. err ko p library??mak aih..rajin gile..hehe..tp ttp x stadi gak..pe r ko neh..muahahahaha

  11. owh aku rindu library & study… ha ha =) masa ni la aku paling jauh dr komputer & dunia internet..

    gudluck & cinta itu nafsu…

  12. erk..
    angau ke?

  13. oiitt ko ingt nak wat cokelat 2 sonang ko jang…men bancuh sane sini je..echeh cheh..~

  14. Kreuger : Hatiku bak crystal.. tu la.. sape x dapat aku mmg rugi la.. hahaha.. giler poyo.. pergh.. canggih r skarang.. hantar komen melalui handset tu.. haha.. dah dapat terima dah komen ni.. siap leh kasi reply lagi neh.. heheheh..

    Fishball : Aku berkonan kat ekau la.. Itu la ekau.. Dok rijek je den neh..

    Kujie : anak panah tu melambangkan yang panahan asmara.. wah.. romantika d amore pula aku ni..

    aimZz : sejuk weih dalam library.. Nak menulis pun ketaq.. dah la ekon atas kepala.. huhuhuhu…

    Fishball : Aku dah pasang anti-tag plugin cam kakjie kat site ni.. Hahaha…

    MohdIsmail : Kau masih lagi ada kad matrix USM kan..?? Aku rasa kad tu lifetime warranty.. haha.. Mesti leh guna la kalau nak masuk USM ni.. Eh.. Bukan ke kau dekat je ngan USM ni.. meh la jenguk library tu.. Hehehe..

    dharajuku : angau la sangat…

    cik gayah : senang je… bukan susah pun.. kan kan kan.. hahaha..

  15. klau dh xde keja baek tido je… hkhakhak

  16. hehe kerjalah jugak tuh..hehe :)

  17. ini namanyer prabeh dakwat pen! huahahahaha :p

  18. agak jiwang karat la…

    ops.. lupa
    asslamualaikum

  19. ingat aku sorang jer yg camtu..
    tetiba jadi xbtol..
    haha..

  20. ei…ko kate wat kek coklat lagi senang, silap wat jadi cam kes kek aku tu tau!! kah3

    sally jiwang
    sally jiwang
    sally jiwang
    sally jiwang
    sally jiwang
    sally jiwang
    sally jiwang
    sally jiwang
    sally jiwang
    sally jiwang

  21. ala.. pasang anti tag ke.. sampai hati kamu… sob sob sob

  22. lawa la plak tulisan ko weh.. hahahha

  23. giler jiwang.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: