Gempak Muzik

06Nov08

gempak-musik

Di sebabkan next exam pada 10hb Nov nanti.. Aku mula nak berpoya² kejap.. Huahaha.. Kejap je.. Bukan lame pun.. This time aku nak citer pasal satu site di mana korang boleh nak download lagu² yang korang suka dengar dengan mudah aje..

Gempak Muzik adalah salah satu dari beribu² site dalam dunia ni yang menyediakan link² untuk mendownload lagu sumbangan dari ramai penyumbang link seperti nikillas, ::Kakashi::, Dj Fahreen, Dj Farrel, Bass Agent, -5zal-, Atokk, Unie Chichahoz dan Cipot.. 

Eh.. Nama aku tersenarai jugak.. Kenape..?? Alkisahnye.. Aku sedang dok godek² la blog aku.. Then tetibe ada sorg makhluk Tuhan paling seksi tegur aku dalam YM!.. Aku mula la terfikir.. Sape la mamat djfarrel@rocketmail.com ni.. Then tetibe ajak aku jadi penyumbang lagu dan link di site dia tu.. Aku tanye la sape dia.. Dia nak berahsia² la pulak kan… Pastu aku tanye kenape pilih aku..? Dia nak berahsia jugak.. Aku tanpa rasa segan dan silu.. Agree la kan..

Sekarang aku telah menjadi penyumbang link dan lagu di Gempak Muzik.. So.. Ape lagi.. Jom sedut lagu.. 

~ Penat.. Main Word of Goo sampai pagi..

Advertisements


17 Responses to “Gempak Muzik”

  1. hahaha… aku pon ade gak dulu.
    tapi sekarang ni tak bleh nak upload sebab
    line internet slow giler babas…
    so tak dapek nak tolong~

    Kreuger®

  2. haha.. ko pon author kat situ rupanya…

  3. cepat g stdy, exam xlame tuh..haha..

  4. ye. gua pegi dload!

  5. alamak..nnt pasnie bertambah lembap laa tenet usm..muahahaha

  6. Kreuger : dah pencen ke bro..?? kesiannye.. tsk3.. tenet sembap cam siput sedut.. susah gak nak mengupload lagu² ni.. Huhuhuhu…

    menteil : Hehehe.. Org dah ajak.. Join aje.. Hehehehe..

    Mohd Hafifi : Eh.. Eh.. Eh.. Nak g studi le ni~~~ Lek r jap..

    Sweet Thinker : Yosh..!!! Sila Sedut sepuas hati anda..!!

    aimZz : Haaaaaaaaa… x de nye slow.. Dah mmg slow dah.. Nanti hanya menunggu teruk dari slow je.. Mungkin jem dan tiada langsung tenet.. Hoh..!!

  7. hohohoohho…aku nak wat gak sebijik site camtuh..tp cam malas la plak kan ? boleh ?

  8. patutlah aku perasan ada nama ko..

    ingatkan ada mamat lain yang guna nick nikillas jugak…haha

  9. Haa! Ini keja ko! hahehehe

  10. owh,tu blog lama dah ke? mcm penah masuk tapi macam tak.. hehe..

  11. haha..
    saya download kat ares sudeeyy…

    sudah.
    pegi study la :p
    jgn poya2

  12. suke hati je nak berpoya2…
    shushhh!!
    g study..

  13. Life4Hire : Eh.. Rajin² kan lah diri itu untuk membuat site itu.. hehehe…

    ezo : hoh..??!!! sape la nak curik nama tu ye..?? nak try google kejap.. hehehehe…

    Fishball : Alamak..!!! Terkantoi di situ.. Hehehe..

    Ixora : Dah lama ke..?? Ngeh3.. Tapi aku tgk cam baru je.. Post paling lama pun tgk cam baru je..

    Yonna : Haaaa.. Itu kalau kamu reti menggunakan Ares.. Bagi mereka yang tidak tahu nak guna Ares.. Camne la pulak kan.. Ngeh3… Jom study..!!!

    Callister : Hoh.. Poye² kejap je.. Alaaaa.. Yelaa.. Aku pi study la ni~~~ Huhuhu..

  14. ishhh… ape ngadap pc lagi ni?

  15. aik???
    x nak join guamedia???
    huk3…
    pergh…bersaing lah nie…mwahaha

  16. lagu nasyid ader x? :p

    ~~sdang mencari lagu kasih belum termiliki~~

    huhuhu

  17. 17 adilla

    salam…hai pada member smua….saje join,nak kenal pada yang sudi…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: