Archive for November, 2008

Kau hancurkan aku dengan sikapmu.. Tak sedarkah kau telah menyakitiku.. Lelah hati ini menyakinkanmu.. Cinta ini.. Membunuhku.. Haish.. Lirik lagu ini sedang looping dalam kepala otak aku sekarang.. Alahai.. Itulah akibat jika sebelum tidoq, memekak dalam bilik nyanyi lagu ni sehingga org kampung baling kotak tisu kat engko.. Huahahaha.. Bestkan suara aku wahai teman sebilik […]


I am sorry..

29Nov08

Aku telah melukakan hati seseorang hari ni.. Tanpa aku sedari.. Aku rasa amat bersalah pada ‘si dia’.. Aku harap dia membaca entry ini.. Kerana aku mmg rasa amat bersalah.. Tiada niat di hati aku untuk melukakan hati ‘si dia’.. Aku harap dia faham..  Selama aku mempunyai kawan, not even seorang pun melayan aku seperti yang […]


Well.. Aku masih berada di USM sedangkan ramai bebudak USM dah balik ke rumah untuk berpoya².. Yerp.. Sebab aku berasa di USM adalah untuk menghadiri kursus semester break training @ Cedec.. Dan hari ini adalah hari terakhir untuk Bahagian 1 – Reveal of Nimbus R100.. Eh.. Bukan penyapu terbang Nimbus 2000 Harry Potter ye.. Nimbus […]


5 Things..

26Nov08

Ok.. Korang pun tahu aku baru sahaja menukar OS aku ke Windows Vista.. Sekarang.. Aku akan kongsi 5 Software yang mesti aku install selepas je aku siap memasang sesuatu OS itu.. 1. ANTIVIRUS – Of coz la kan.. Mesti install menda alah ni.. Kalau x.. Naya je kena format balik laptop sebab nak buang virus.. […]


My Vista..

25Nov08

Alahai.. Dulu aku pernah citer pasal My Hackintosh kan.. Huahaha.. Sekarang bertuka pulak ke Vista..!! Yesh.. Aku tahu Vista sux to the hell…!! Tapi nak try menda alah ni sebab sekarang ni pun banyak PC² baru yang guna Vista.. Haish.. Kat CEDEC pun guna Vista gak.. So.. Tgk godek².. First time gnua wallpaper DreamScene ni.. […]


Touch And Go..

24Nov08

Pening2.. Utang banyak TAG neh.. Kena jawab neh.. Aku jawab tag yang latest je la ye.. Yang lama2 tu.. aku x jawab.. Aku dah lupa yang mane satu.. Huuhuhu.. Er.. Yg kasi award tu.. Kemudian hari plak ye.. Huhuhu..


continue from previous entry.. Aku yang sedang khusyuk plurking mula menghubungi papaku dan kakak aku di gua musang.. Tidak sempat aku nak menyidai baju yang aku baru je basuh, aku terus merempit ke Penang..