Study time..

28Oct08

Huah..!! Seminggu lagi dah FInal exam.. X sempat nak update blog.. Study.. Study.. Er.. Aku terpaksa berblog secara perlahan² buat masa sekarang.. Kalau ada masa terluang.. Akan aku update.. Ngehehe.. OK.. 1st paper 3hb Nov 08.. Final paper 17hb Nov 08.. All da best untuk dak² yang nak exam nanti..!!! Wuhuuu….!!!

~ Kena larikan diri dari laptop.. Kalo x.. Aku tidak akan study.. Dok ngadap laptop je keje…

Advertisements


22 Responses to “Study time..”

  1. HAHAHA.. mmg akan ngndap comp je keje.. aku tggl 2 paper je ag.. 30 n 31 ni.. esok luse.. daa 2 paper dh abes.. wess.. aku dh link kan ko nye blog..

    nikillas : eh.. awalnye ko abes exam.. ko study kat ne eh..??

  2. selamat la blaja dan menjawab peperiksaan…zaman2 itu sudah berlalu….tp aku still ada exam gak skang ni….amik professional cert..so ada gak la kena study2 ni..hehe

    nikillas : hahaha.. kini kau sudah tua.. tapi tidak menjadi penghalang untuk terus belajar bukan.. hehehe..

  3. Nanti Abg Bear update pasal pilihanraya Amerika ngan pilihanraya UNMO yer… nak tahu tak

    nikillas : pasal pilihanraya Amerika.. 4hb Nov ni kan.. Apekah itu UNMO..?? hahaha.. typo2..

  4. ooooo study2…caiyok2.. kang susah lak kalau failed!!

    nikillas : haaa.. lepas exam kita g karok sama2.. hahaha..

  5. Muahahaha… dulu subject aku paling tak suke.. subject Electronic Communication… mencik~ tak suke.. banyak sangat mende nak kire, panjang antena pon nak kene ambik tau… tak suke tak suke… tapi segalanya dah abiss… so selamat dah aku…. cume lepas ni ingat nak futher study dalam ICT plak la… huhuhu… dah tobat amik electronik. Serabut kepala otak… mentel aku pon time tuh dah macam circuit PLC… cam haram… tit tut… tit tett… tah pah per.. nasib tak biol~ Kreuger®

    nikillas : blaja dan terus belajar.. jangan berhenti dari belajar.. iye x..??

  6. ermm…dah2..jangan baca komen2 nih..p stadi..hehe…err lawa jadual..bole tempah x??muahaha.. p/s::harap kesungguhan ko nak stadi sama/ lebih lagi banyaknya cm kesungguhan ko wat jadual nih…hehe :p

    nikillas : huahahaha.. skarang tgh bertungkus lumus la ni.. pergh.. ayat ko pedas je kan.. bak kata aku.. jgn jadual je cantik.. tapi study entah ke mana..

  7. wahhh!!! good luck~ shuh2 gi study~ hehehe :P

    nikillas : haha.. nak g study la ni.. dah la assignmen VHDL x siap lagi.. waaa.. camne nak edit testbench neh.. aiseh..

  8. haha..sama la kite wey.. aku stat 5hb… good luck untuk aku dan engkau..

    nikillas : oh.. ye ke..?? nanti kalau x tahu ape².. boleh tanye incik life4hire kan.. kan.. kan..

  9. good luck beb.. all the best..

    nikillas : dak UKM bile pulak start exan ye..??

  10. Selamat maju jaya encik nikillas! :)

    nikillas : maju dan terus maju.. majulah sukan untuk negara.. hahaha.. apekah..??!!

  11. Kalau korang perasan la kan.. semua komen aku jadikan satu paragraph.. kenapekah..?? sebab aku nak balas komen korang satu² in the box.. tenet kat USM ni sengal sket sekarang.. hampeh tol.. kalo ada 2 paragraph.. dia jadik error.. esh3.. apekah..

  12. wahh usm dah final exam kah?? hehe masa untuk lepak queensbay!!!=P

    p/s : gudluck encik nikillas!

  13. haha..aku tgh seronok bercuti..final exam dh lame abis..
    walaupon aku bdak electronics gak..tp sampai skrg aku tak suke subjek2 electronics..tp ape boleh buat..study je la kan..dah makpak suruh study electronics..
    anyway selamat berexam..aku ade satu cara tuk ko elak drpd menghadap comp..
    ko bungkus comp ko elok2..cabut wayar2 sume..pastu letak dlm almari ke..bawh katil..mesti ko malas nk pasang balik kan comp ko tuh..hehe..tp lepas tuh mmg sangap giler ar nk menaip2 ngan pegang mouse..hehe..

    p.s ko nyer jadual mmg menarik…memang kasik semangat tuk exam..hehe

  14. aku ingt gamba yang mule2 kat atas ko gamba ko tido…

    upenye jadual exam…

    gud luck sally!!!!!!!!!!!!!!!!

    cover muncung!! keh3

  15. Aku pon ada exam gak 4 Nov nih.. dari SPA…

  16. 16 kuropii

    gile poyo jadual exam ko…hahahahaha!!!

  17. ermm..taw plak pedas..hah..bole x ni nak tmpah jadual satu??hehe

  18. 18 daie

    gud luck…seb bek la aku xyah nk ngadap exam2 ni sume..hehe..best2..

  19. lawanya timetable utk exam. wish you all the best! ;)

  20. aku nak order gak 1 jadual pekse.. hehehe.. gud luck2..

  21. … All the best! … Ya.. jauhkan diri dari laptop berpuaka ituuuuu!!!! :P

  22. aku dgr subjek emt adalah sukar…
    benarkah??
    aku amek mase sem 5 nanti…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: