Fun Weekend #1

26Oct08

Just simple entry for the weekend..

Want more..?? Get it here..

~ Curiousity..?? Its human nature.. Right..?? Hahahaha..

~~ Deepavali..!!!

~~~ New improve internet speed membolehkan aku edit comment² untuk membalas comment.. New reply style..

Advertisements


18 Responses to “Fun Weekend #1”

  1. huhu…
    mula2..aku xphm…

    nikillas : tak paham..?? betul x paham..?? tsk3.. aku pun same.. mula² tgk.. apekebenda dak dua org ni buat.. hohohoho..

  2. owh haha
    lmbat plak aku pick up apekah maksudnye~ hahaha

    slamat hari deepavali~

    aku mau muruku!!!!

    nikillas : hahaha.. lambat jugak org nak pick-up eh maksud gambar ini.. hahaha.. anyway.. slamat hari deepavali.. maruku.. mintak ngan tokey kedai.. hahaha..!!!

  3. happy deepavali amma appa kadewaley..

    :D

    aku pun lampi gak tgk katun tu..

    haha

    nikillas : lampi je xpe.. jangan jadi mak lampir sudah.. hahaha..

  4. hahaha klakar laa katun ni…
    butan [x] tuh kan close… kalai katun ni pg close..
    jawabnye hilang laa window untuk gambar tuh… ekkeke
    ampes sungguh.. tapi brilliant idea org yg buat katun ni!

    Kreuger®

    nikillas : hahaha.. bukan susah pun kan kartun ni.. ada ke dia nak g tekan [X] tu.. kan dah kena close.. hahaha..

  5. pepagi bute ni eje pon banyak salah~
    :-p~

    Kreuger®

    nikillas : “butan”.. “kalai”.. mamai kah..?? hahaha..

  6. wow..tenet mmg laju lg yek ari ni..gud2.harap kekal laa smpai ak balik nnt n sem dpn..hiks..ermm nice comment style..suke2..hiks

    nikillas : sekarang ni tgh laju la.. hopefully stay gini.. hehehe.. best.. best..

  7. wuhuhu… memang sempoi la pelukis kartun ni. simple but very funny.

    ps: first time i see it, i laugh like hell. wuhuhu

    nikillas : mmg sempoi.. semua comic yang dia buat mmg sempoi r.. tapi yang ni mmg menarik hati aku.. hahaha.. 1st² aku baca pun aku gelak gak.. hahaha..

  8. hahahahah gila sial….

    nikillas : hahaha.. sial.. tak sial.. XD

  9. hak hak..sama2 lah berdoa..rite

    nikillas : hahahaha.. sampai 31hb ni je.. pastu kembali seperti biasa dah.. kuang3.. seksa aku nak balas komen org plak nanti.. hadeih..

  10. 10 kuropii

    mule2 aq dok refresh byk kali…pehal la gmbr tu x kuar2..dok kuar tande [x]…bace koen korang br phm..huahuahua~

    nikillas : haha.. ramai gak kompius pasal gambar tu.. hahaha.. ingat ke comp diorang ada prob.. haha..

  11. Curiousity kills the cat ke ni. hehe :)

    nikillas : Curiousity membunuh semua org jika x kena cara.. betul x..??

  12. dia g close lak..minimize dah laa..lol..

    nikillas : betul gak kang.. tapi kat situ ada tanda [x] je.. camne tu..???

  13. paham??
    err….

    nikillas : nak aku jelaskan ke..?? budak 2 org tu nampak tanda [x] kat hujung tu.. depa try tekan.. tgk².. ter-close diorang nye window.. hahaha…

  14. lampi lak
    after beberapa minit bru paham
    hehehe
    nikillas.. tgk my blog seksa nk bce lg x? =]

    nikillas : dah ok dah.. x de la seseksa dulu.. tapi dulu kalo nak baca kena highlight dulu baru leh baca.. hahahah…

  15. huhu.. kreatif dan smart.. curiosity can also kill you.. haha..

    nikillas : kreatif kan.. kalo la aku sekreatif ini.. hehehe..

  16. dah tabiat manusia cmtu.. pantang nampak menda yg pelik je, mula la sebok nak amik tau. haha

  17. memule aku tak paham….bile aku bace komen mereka2 di atas, baru aku paham…keh3

    gatai tangan !!

  18. ixora : biasa la tu kan.. manusia.. pantang nampak menda lain sikit.. mula la gatal tangan..

    ecah : esh3.. camne lambat bebenar nak paham.. tahu la dah abes exam.. humph..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: