Kiss Britney’s Boyfriend

25Oct08

Frankly aku jarang sangat post video kat sini.. Sebab nanti jadi sembap.. Then.. Aku xda idea nak letak video ape.. Aku letak la this Video Clip aku dapat dari youtube.. 

Lagu remix ni adalah remix yang paling best aku pernah dgr.. Mamat Titus Jones ni mmg mantap giler bab² remix lagu.. Korang boleh downlod mp3 lagu² yang dia remix ni kat sini atau jika korang rasa nak tgk VC leh g kat sini.. OK… Oh lupa.. Dak USM.eng yang nak VC lagu ni sila BUZZ aku eh.. nanti aku kasik link.. XD

Cheeerio~~~

~ Lagu remix terbaru : See U Kiss a Girl – Katy Perry & Miley Cyrus

~~ VC Womanizer dari Britney Spears amat PANAS sekali.. Hot..!! Hot..!!

Advertisements


15 Responses to “Kiss Britney’s Boyfriend”

  1. boleh tahan le remix dia ni..

  2. callister : boleh tahan je..?? esh3..

  3. rumus genre music yang saya belajar hari ini adalah… dance+pop+hiphop = keletop.. haha.. serius genius mamat tuh.. apala yg dia nampak masa remixing lagu2 tuh?.. dah la byk plak tuh.. bukan satu genre jer.. aku jd minat plak ngan lagu kiss tu.. tp ver yg ni jer..

    nikillas : lagu pun suka je tempo kiss kiss in this version.. tapi bila google je.. xde plak yang gini.. mesti slow nye tempo.. huhuhuhu

  4. haha…saje je..
    malas nk poji lebih2….

    nikillas : hahaha.. seb baik bukan malas nak taip.. ngehehehe..

  5. 5 kuropii

    aq x ske lagu remix…tp ni cambest la pla…hahahahha~

    nikillas : engko ngan UVERworld engko je la..

  6. aku x minat sgt lagu2 cmnih..haha..usm bloggers mari post youtube ramai2..

    nikillas : dah dua hari dah ni.. masih lagi laju dan xda problem.. wah.. seronok seh.. aku mmg x kisah pun sharing file site kena block.. sebab aku bukan donlod dari situ pun.. huahahha..

  7. ooo lagu ni yg kau bagi kat aku ……. sem lepas kan??? boleh tahan gaklah

    nikillas : yerp.. this song la.. tapi ni VC yang telah dia edit.. VC pun dia Remix.. Sync pulak tu.. mantap seh..

  8. love it.. hehe.. apesal ntah aku nyer you tube ni. suara xkuar. aku bukak full volume pun buat dek jek. ish2.. last2 aku kene donlod baru leh dgar dgn betul

    nikillas : ada masalah PC ko tu.. Hahahaha.. Kena campak tasik redac tu.. X update flash player ke..?? kuang3..

  9. not my taste jugak~~

    nikillas : abes tu..?? minat lagu ape..?? pukul la tabuh.. pukul la tabuh.. pukul rebana~~~

  10. titus jones? ingat lak yang budak mesia main bola nama titus james

    nikillas : ada ke mamat nama titus james..?? haha.. aku x ikut pun perkembangan bola kat malaysia ni.. harap maaf.. haha..

  11. Power2 memang best..

    nikillas : best kan.. aku mmg suka.. hahaha..

  12. haa..lagu pukul la tabuh pon best…ko taw x..ak pernah join citrawarna??haha..nnt ak post psl citra ek..hiks……err entri ak ad lagu ak minat..ko da layan kn..huhu

    nikillas : citrawarna yg penuh dgn kontobesi.. kontobesi kah..?? hahahaha.. pandai je aku wat citer.. nguahahahaha…

  13. erk..time kontolbesi tu..ak x join..muahahaha…time tu ak p jadi penuntun ja..haha

    nikillas : hoooo.. ko join time amru jadi ketua biro tu ke..?? hahaha.. x pernah tgk pun citrawarna.. best ke..?? kuang3…

  14. ape url vc ni ha :D nk convert jd mp3 :D :D :D

    nikillas : kan dah ada url website titus jones tu.. kat situ ada mp3 file untuk didownload

  15. setuju setuju womanizer mmg hot!!!!!!!!! :D Discover pasal lagu tu from Smaelz blog aritu..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: