The Mysterious R.AGE..

22Oct08

Tgh dok pulun CTRL SYS untuk test mlm ni tetiba je Fared (my roomate) datang to me and give The STAR R.AGE paper.. Dia kata.. Kawan ko yang besar² kasi.. Aku terkompius.. Siapa..?? Hadi kot.. Aku text la Hadi..

Aku : Engko ke kasi R.AGE ni..?
Hadi : Aku?
Aku: Bukan ko..?? Abes tu siapa..?
Hadi: Tah…..
Aku: Surat khabar ni..? Bukan kau sape lg..?
Hadi: Entah.. Rezeki ada depan mata ambil jelah
Aku: Heh..? Kalau bukan kita punya.. Takkan nak amik.. Haram namanya..
Hadi: Ok kau postlah pasal paper misteri
Aku: Ape pasal lak..?
Hadi: Entah..
Aku: (stop texting.. then writing this post)

~ Still wondering.. Siapa yang kasi aku paper ni..?? Eh..?? 

~~ R.AGE adalah paper FREE yang boleh diambil di depan pejabat pendaftar setiap weekdays.. First come first serve..

~~~ Korang leh follow twitter R.AGE at http://www.twitter.com/thestar_rage

Advertisements


26 Responses to “The Mysterious R.AGE..”

  1. ermm ad jugak ye paper misteri..muahaha…ala sally..ad la peminat ko kasik..amik je..lgpon free jek kn..hiks

  2. secret admirer bagi kot…. hehe

  3. erk…
    bukan aku……
    haha..

  4. Aku tak pernah lihat paper itu!

  5. 5 pak munawe

    aku cume kasi harakah daily je..

  6. tulah… text hadi… dia ckp bukan…. siapakan org misteri itu……

  7. FISH kau pernah baca paper STAR tak???? kalau pergi mesti nampak….

  8. knapa yans comment no 6 tu mcm sally? haha

  9. aimZz : haha.. peminat mende..?? kalau nak bg barang.. bg la menda² yg gempak² sket.. hahaha…

    shaxx : secret admire la pulak dah kan.. hahaha.. sape la nak kat aku neh.. tsk3..

    humbleandmodest : sudah semestinya bukan engkau.. eh.. tapi kalau engkau..?? camne..??

    Fishball : kalau ko biasa baca the star.. Haaa.. ada la paper tu.. huhuhu..

    pak munawe : apekah..?? heh..?? harakah daily..?? harap maklum ye.. ni blog bebas politik.. kui3…

    YAN^S : ape yang kau cuba sampaikan ni Hadi..?? Pening aku baca komen ko neh.. dah baca dengan bermacam² tone dah.. x kena je.. haish…

    d2z : biasalah tu.. Hadi dan bahasa eliyennya.. hahahaha..

  10. akan aku kata….
    bukan aku…

  11. Nampak sangat aku tak baca paper… :P

  12. huhu…masih tak taw sape yang bagi ker? :-?

  13. aku kot yg bagi?

    NGIAHAHAHAHAAHAH

  14. konpem secret admire ko tuh..xcaye tnye ipin..hehe

  15. aku yg bg sebenarnya……muahhahhahhahha

  16. humbleandmodest : aku tetap nak cakap ko..?? ape ko akan kata..??

    Fishball : hahaha.. aku pun amik sebab free.. haha..

    aman : masih lagi tak tahu siapa gerangan yang baik hati itu…

    Adila : hah..??!! ko..?? ko ke yang besar² tu..?? sebab rum8 aku cakap yang bg paper tu yang besar².. huhuhu.. aku tgk ko kecik model je..

    MohdHafifi : haaaaa… ipin xyah cakap la.. semua dia nak kate betul.. hahaha.. betul x ipin..?? ( ipin: betul betul betul )

    Life4Hire : engko kah..?!?!! wah.. aku tgk ko slim je.. x menepati criteria yang digambarkan.. huhuhuhu..

  17. |1f34|-|1r3 tipu!! bukan dia!! aku yang bagi.. haha

  18. saye tidak mengaku bersalah….
    orang sebelah saye yang buat…

    hahah….

  19. mystery….
    seyes!!!
    mmg gile misterI!!

    hahaha~~~tahpape…igt cite seram~~~
    cit!
    tmbh aaa elemen seram~~

  20. menteil : semua nak ngaku kan.. hahaha..!!

    humbleandmodest : heh..??! org sebelah..??!! siapakah..??!! jeng.. jeng.. jeng.. (ape aku merepek..??)

    izzy : haish.. misteri la tu.. nak letak elemen seram.. contohnya..?? harimau..?? naga..?? buaya..?? huhuhu…

  21. kawan ko yg besa2…i wonder…..(garu2 dagu)

  22. 22 kuropii

    aq rase…..hahahahahaha..org yg komen 21~kekekekekeke

  23. fuiyoo…
    siapakah peminat mesteri bro tuh???
    adakah beliau lelaki??
    adakah beliau perempuan???

    ho3.

  24. kompem la bukan aku…kui3

  25. bukan aku yg bagi…

    jauh sgt dgn ko..

    hahaha..


  1. 1 Best webBlogs reView » The Mysterious R.AGE..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: