Laila’s Lounge – Mawar Khayalan

19Oct08

Salah satu lagu dalam OST KAMI the Movie..

Laila’s Lounge – Mawar Khayalan

Semua yang jadi tanda tanya
Buat hatiku tak keruan
Dia wajah yang berkeliaran
Aku, kudamba kehadirannya

Oh mawar khayalan
Bawaku terbang tinggi
Jauh rentasi awan
Dari duniaku yang hampa

Seluas laut yang terbentang
Dan buihnya terapung di awangan
Derita, dunia yang mencengkam
Cuba untuk aku bertahan
Semua yang jadi tanda tanya
Buat hatiku tak keruan

Oh mawar khyalan
Bawaku terbang tinggi
Jauh rentasi awan
Dari duniaku yang hampa
Kecewa tak bermakna
Semua hanyalah tipu daya
Modenisasi hanya…

Semua yang jadi tanda tanya
Buat hatiku tak keruan
Dia oh wajah yang berkeliaran
Aku, kudamba kehadirannya

Oh mawar khayalan
Bawaku terbang tinggi
Jauh rentasi awan
Dari duniaku yang hampa
Kecewa tak bermakna
Semua hanyalah tipu daya

Modenisasi hanya
Untuk haiwan di rimba
Globalisasi cuma
Jadi tuan si hamba
Ooo monarki untuk apa
Badut-badut istana
Lalalala

Oooohhhhhoooohhhhoooohhhh
mawar  3x
mawar khayalan
mawar  2x
mawar khayalan
mawar  2x
mawar khayalan

 

Download di sini..

Advertisements


14 Responses to “Laila’s Lounge – Mawar Khayalan”

  1. obsesi btol ngan kami the movie…kami de concert ko xpegi kan? hehe..xyah jawab pon aku dh tahu

  2. waaaaa…bes lg nih

  3. 3 kuropii

    sejak bile la sally ni dh pandai post lagu….tiru aq la tuh..wahahahaha…kang hadi bising kate xde mende len ke nk post~

  4. nk lagu yg ali nynyi masa last skali gig dia tu..nak2

  5. Life4Hire : Haha.. X leh nak pergi la bro.. Ceh.. aku ni predictable sangat ke..??

    R4Z0R : best..!! best..!!

    kuro : xde nye tiruk ko.. haish.. ko kalo post pasal lagu.. esok post lagu.. lusa post lagu.. tulat post lagu.. bla bla bla.. pok pek pok pek…

    d2z : haaaaa.. aku pun carik gak.. tapi x tahu lagu ape.. tu masalahnye.. haish..

  6. Wes, apesal ko tak share mp3 collection ko kat HFS hek? hehe. Lagu2 ko bes2.. Lagi2 lagu melayu. Aku jarang dgar radio, so xtaw yang baru sgt. so, aku selalu donlod dari ko ar. hehe

  7. Panjang jugak lagu dia.

  8. aik?
    post lagu?
    kepelikan sedikit :)
    haha,sama la ko ngan kuro..:p

  9. haaziq : aku pun ada ushar ko nyer gak.. aku nak donlod lagu aku tgk carta dulu.. hehehehe.. tgk ape yang best.. baru donlod…

    nick : hehehe.. panjang gak r..

    >b>chepsmore : lagu ni baru aku jumpe je.. dengar.. best.. pastu post la.. hehehe..

  10. hehehe ko nyer pasal la ni.. tetiba aku plak gi search lagu ni kat youtube WAKAKAKAKA

  11. 11 pak munawe

    mawar khayalan???ko mmg suka brkhayal..

  12. Errrr…. Ini lagu kah?? sedap tak lagu nih… Abg Bear blur sikit

  13. huh…dah dengar lagu ni kat myspace anak kak jie
    dia kata best…dia suruh kak jie letak kt blog
    ishhh…..kang pelik org nengok…buang tebiat ke ape org tua ni
    btw..kak jie selalu share dgn anak2 lagu2 indi yg derang suka
    lama2 kak jie pun suka…mcm lagu Hidup Kita – The Official

    dgn anak2 remaja ni kita kena berinteraksi jgn berkonfrantasi

  14. 14 kogie

    lagu ni best gilerr


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: