Sepi..

18Oct08

Bisikku pada bulan
Kembalikan temanku
Kekasihku, Syurgaku  

Tanpa dia
Malam menemaniku

Sepi memelukku

Bulan jangan biar siang
Biar alam ini kelam
Biar ia sepi
Sepertiku

~ Motif Entry..?? Baru je habis menonton filem SEPI..

~~ Lepas menonton cerita ni.. Mata aku merah.. Hidungku berair.. Tisu dan bantal mengalami kelembapan.. 5/5 Bintang..!!

Advertisements


26 Responses to “Sepi..”

  1. huh… Sepi ni mcm kisah aku tau… sedih.. x tgk pon dah tau… wuu~~~~

  2. smaelz : citer ni mmg menusuk kalbu.. best.. aku baru berpeluang nak tgk hari ni.. pergh..!!

  3. hohohoho…. layan umernye…
    selamber kodok… wakakakka~

    Kreuger®

  4. hahaha sally menangis tgk cerita ni something new….

  5. patut r ko senyap je time YM semalam…layan nangis rupenye..keh3

  6. Kalau sepi 5/5, Ayat-ayat cinta would be 6.5/5. Seriously go watch it.

  7. Walaupun aku sepi tapi tak rajin nak tengok cerita ‘SEPI’
    kenapa ek???

  8. kreuger : hehehe.. selamber katak puru mati terkejut di gilis lori trailer.. (ape aku mepek..??)

    YAN^S : Feel itu penting.. Kau pernah tgk kan reaksi aku masa tgk movie kat panggung kan.. er.. cam citer Cloverfield haritu.. hahaha… kalau best.. aku mesti bagi reaksi la..

    ecah : xdenye.. aku baru tgk petang tadi ye…

    NoktahHitam : Entah kenapa x tergerak hati nak tgk Ayat-ayat Cinta.. Sebab kau yang cadangkan.. InsyAllah.. Aku akan tgk nanti…

    zool : Aku layan je.. Tgk sorang².. Lagi la feel… Hehehe…

  9. cet..x tgk wayang..tgg yg free jek..huh..ad ka patot…cmni punya olang pon ada kaa…hahaha

  10. aku xsempat nak tgk lg….nampak cam best la ko cakap..hehe

  11. aimZz : masa citer ni kuar.. aku kat kelantan.. ko paham la kan kat kelantan mana ada panggung wayang.. haish… (alasan.. alasan.. haha..)

    Life4Hire : Hah.. x sempat nak tgk lagi ke..?? hurm.. aku pun curik masa je tgk citer tu..

  12. 12 kuropii

    gile…sally menangis…geli aq bile bayangkan…euwww..wahahahahaha!!!~

  13. kuro : siot..!! geli mende..!!

  14. hohoho….
    cerita melayu yg termasuk dlm senarai mesti tonton ke????
    heheh…

  15. Aku leh kira aku tgk cter melayu ni. 1. Sepet, 2. Jangan Pandang Belakang, 3.Zombie KG Pisang, 4. Cinta.. Kalu aku tgk cter ni, dah 5 movies ar aku tgk.kwn2 aku smua ckap cter ni bes, tapi kalu cter sedih2 ni aku malas sket nak layan. xrock ar. hahaha. xde ar.aku malas nak membazirkan jiwa dan perasaan aku kat cter yang direka. Hehe

  16. keh keh keh..lupe cite sepi ni time cuti..hiks…paham2..

  17. humbleandmodest : haaa. lebih kurang r..

    Haaziq : Citer melayu kalau aku nak tgk mesti tgk pengarah dia siapa.. Ok.. Kalau filem Yasmin Hamid aku akan tgk.. Sepet.. Gubra.. Mukhsin.. Latest sekali Muallaf.. Tapi dia akan tayang kat Singapore dulu.. Filem Khabir Bahtia.. FIlem Cinta dan Sepi la kan.. Filem Aziz M. Osman.. Filem mamat ni mmg banyak.. Aku suka citer dia ni.. Tapi.. Citer indon mmg aku susah nak layan.. Start dari Ada Apa Dengan Cinta.. Mmg aku susah nak tgk huaahahaha…

    aimZz : haaaaaa.. tawu xpe…

  18. salam alaik

    best ke cite nih?? best ek..ke x best..?? lalallla +)

  19. uahh feeling habes ek :D

  20. aku suka scene dalam filem neh. banyak tempat2 yang menarik.
    lagu2 dia pun best2 wooooo. hehe :)

  21. oooo yaaaa betulah……

  22. besh ek?
    aku x tengok lagi..

    ketinggalan kapal betul aku..
    huhu

  23. rmainya yg bg respon bila tuan blog nangis..hehe nk nangis gak la..huhu

  24. 24 zUzUe

    baru tgok cite ney smalam…mengalir airmataku tatkala lagu anuar zain-mungkinkah dimainkan..cewah =P tp cite ney mmg superb! 1)plakon mantap 2)dialog fuhh! 2)camera angle yg laen dr yg laen 4)story n plot yg xde cacat cela…mmg pandai gile susun 5)da soundtracks! cool ^^

  25. aku dah nengok cerita ni hampir 14 kali bro.. diulang2… jgn x percaya…. love sepi so much!

  26. td tengok filem sepi
    scene imann kena langgar tu menyanyat hati
    scene biler khalil kena bunuh tu lagi sedih
    pape pun suka gler ble rthk khalil tatap mata imann :D


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: