Penghargaan..

17Oct08

Walaweih..!!! sedor x sedor… Dah melebihi 10,000 hits dah blog aku ini sejak di buka pada Februari 2008 lalu.. Pergh.. Terima kasih di atas sokongan korang² semua yang sudi menjengok blog aku ni.. Kasi² komen.. Aku amat menghargainya… Pada silent reader.. Aku amat menghargaimu.. Tanpamu.. Sape aku.. Wah..

OK… Beberapa hari lepas.. Aku ada terima penghargaan daripada incik kreuger dan incik ezo..

Yang ni aku dapat daripada incik kreuger.. Wah..!! Baik hati tol incik kreuger ni.. Siap kasi award lagi kan.. Hehehe..

Then satu lagi ni aku dapat dari incik ezo.. Wah.. Tetibe je kan dia baik hari kasi kat aku.. huhuhu…

Giliran aku pula ye.. Aku nak beri award ni kepada seseorang yang istimewa.. Kalau korang selalu menziarahi blog akak kita sorang ni, mesti ade je perubahan yang dia buat.. Ape lagi.. Dengan segala hormatnya.. Mempersilakan.. Kak Kujie menerima anugerah ini..!!!!

Sekian.. Itu sahaja…

~ Aku sudah kekeringan idea… hanya mampu memikirkan mengenai mini projek.. VIVA.. test.. test.. test..

 

Advertisements


13 Responses to “Penghargaan..”

  1. wweiii….patutlah tido tak lena…rupanya mlm ni ada majlis gilang gemilang…kahkahkah..
    seyis….kak jie dah tido,terjaga…
    rupe mlm2 buta ni ade org dok menjerit panggil..
    gilerlah kamu ni….anugerah mcm tu pun ade….ingat ke skin…ke skrin je ada..rupanya anugerah screen komputer pun ade…
    btw..terimakasih ye..rasanya lepas dpt award ni, lambat lagi kot nk tukar theme…:D

  2. ehehehe… siap letak nick aku tuh…
    segan sungguh ar~

    Kreuger®

  3. huiyo.. Kak Jie.. saya nak kalahkan Kak lepas ni.. nak tukar2 theme yg berlambak nih.. hoho..

  4. congrats!!!

  5. walawey..
    apa da baik hari?
    hahahah..

    baik hati?
    itu sudah semestinya…
    kui kui kui

    congratz hits dh puluh ribu..
    memang hebat..
    mantap..
    bravo2..

  6. Kujie : haha.. sampai terpanggil² dalam mimpikah kak..?? bahaye ni.. ye la.. ni anugerah spesel untuk akak.. sebabnye.. akak dah banyak kali tukaq² theme.. hehee.. bile pulak bercadang nak tukaq theme pulak ye..?? haha..

    Kreuger : haha.. dah lama kan bro post menda ni kan.. aku plak baru reti nak buat entry pasal ni.. ngehehehe… sebab dah xdek idea dah nk citer pasal pe..

    smaelz : haaa.. kalo ko tiap² hari tukaq theme.. aku kasik kat ko plak anugerah tu.. hehehehe… masa untuk pertukaran takhta.. hahahaha..

    YAN^S : eh.. ko nak ke anugerah ni..?? hihihi..

    ezo : waaaaa… aku typo lerh.. tulis entry time² ngantuk.. gini la jadinye.. tu pun terpublish awal.. hahaha.. ko mmg baik hati.. baik hati untuk kasi tag banyak² kat org.. oooo.. suke ye..

  7. wah..banyak tul anugerah.. :D

  8. Tahniah! :)

  9. 9 kuropii

    wow!!tahniah~ahahahaha dh 10000 siotttttttttttttt

  10. aman : banyak kan.. hahaha.

    Fishball : Mekaseh.. Hihihi…

    Kuro : Hahahaha.. Publisiti penting untuk mencapai hits tinggi.. Ngehehehe…

  11. wah.. laju nyer hits ko naik. Bgus2.. Hehe. Congrats to you!

  12. haaziq : aku tak la semantap kau.. kau international blog.. aku plak malaysia blog je.. hehehehe… hits kau dah nak berjuta² dah.. hahaha..


  1. 1 | Hidup Biar Sedap

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: