New Polling System..!!

16Oct08

WordPress [dot] com sekarang dah ada new add on.. Polling system.. Cool..

Sekarang aku ingin mencuba polling system ini.. Hehehe..

Advertisements


14 Responses to “New Polling System..!!”

  1. hmmmm…menarik gak tuh..adakah ni tambahan utk wordpress next version or just plugin yg wordpress.com guna ?

  2. aku dah undi.. hahaah… wah wah.. nanti ko bole buat poll, “Sapa nak akwen ngan aku?”.. buat tajuk camtuh

  3. Lif34Hire : haha.. pengguna wordpress.com kan limited je penggunaan nya.. haha.. bila ada menda baru.. seronok la aku.. hahaha..

    smaelz : haha.. kang ade gak kang tetibe budak laki jawab “YA”.. hahaha..

  4. bole la tuh.. bole menunjukkan ko popular dan ada ramai org nak kawen.. woh woh

  5. ermm..tp klu wat pool cmni..nnt ble da byk entri baru..poll ni akan mendap laa…huhu…ak pkai nuffnang punye jek…dok ada kt tepi..hikz

  6. smaelz : nak kawen ngan aku ke..?? hahaha..

    aimZ : tapi tetap ada la kan.. daripada xda langsung…

  7. Oh, rupanya kamu lebih awal tahu dari aku ye!? Haha..
    Tapi memang daku tersangatlah eksaited!

  8. err..kt wordpress ni x le letak html ke??huhu..x pon nuffnang adv ker?coz nmpk ko nye blog kosong ja..ke mmg x mo letak..hes hes

  9. aku dulu pakai gak poll sugar daddy. tapi orang komplen aku nyer page lambat reload. besar sgt. last2 aku pakai poll blogger kasik jek. dari aritu aku lupe nak btaw ko.. ko leh panggil aku haaziq jek. xpn kalu mat2 saleh tu panggil aku Blue Crystal Dude.. kan pendek tu. cume 3 patah perkataan jek. hehe.. orang2 len slalu panggil aku BCD jek. Kalu panggil aku Blue nnt diorang ingat aku share cter 1 kaler plak. kat mirc tu berlambak orang PM tanye ade share cter blue k tak. haha.. so, panggil je ar aku pape pun kecuali Mr Blue. pergh. explain pjg lebar

  10. hay haaziq.. :) bcd..ok laa tu..aku pon pendek ja..d2z..hee

  11. mcm pda plak la interface dia. hehe :)

  12. bkn blogspot [dot] com da lame ade ke??? weeee….

  13. aku suda vote…
    :D

  14. fishball : hehehe.. biasa la tu.. hahaha.. pantas dan tuntas..

    haaziq : wah.. panjang lebar penjelasan mengenai nick ko haaziq… haha.. aku panggil haaziq je la ye.. ngehenene.. BCD cam buni bossycatdoll plak.. hahaha

    d2z : nak aje samekan ngan ko nye nick.. hahaha…

    KNizam : eh.. cam pda ke..?? wah.. mate gejet gak eh ko Nizam..

    r4a0r : penggunaan wp.com limited.. kalau ada menda baru.. amatlah seronok sekali.. hehe..

    ezo : wah.. terima kasih..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: