Flash Entry Ep. 8

14Oct08

Lelaki : Ko tgh cari ape tu babe..?

Perempuan : Cari pasal~~~

Lelaki : Ko tgh buat ape tu babe..?

Perempuan : Buat bodoh~~~

Lelaki : Babe.. Apesal ko kerek sangat ni babe..?

Perempuan : Saje~~ Hobi~~

Lelaki : Babe.. Babe.. Apesal ko kerek sangat ni babe..? Babe.. Babe.. Apesal ko kerek sangat ni babe..?? Babe.. Babe.. Apesal ko kerek sangat ni babe..?? Babe..  Babe.. Apesal ko kerek sangat ni babe..??

Perempuan : Oi.. Dah la tu..

Moral of da story.. Ko ingat ko sorang je boleh kerek.. Orang lain pun boleh kerek gak..!!

~ Motif entry ini..?? Aku pun kurang pasti.. Hahaha..

~~ Sape dgr X.Fm mungkin pernah dengar iklan ni.. Haha..

~~~ Aku suka dengar X.FM.. Kami x hot.. Kami cool..

Advertisements


27 Responses to “Flash Entry Ep. 8”

  1. “babe…ko PMS ke?

    sok² tanya soklan tu….hehehe

  2. hoho.. layan la Hitz.FM.. Gotcha call..

  3. blur blur…

  4. haha aku lak suke dengar MIX fm..
    we’re not just oh so called HOT and COOL,
    we’re HOT+COOL..=P

  5. Kalau dengar Fly FM, segmen flirty.. kadang-kadang ada mamat yang ‘hancus hatinya’.. kena reject on air.. :D

  6. aku rase org wat ni mmg xtau pe motif iklan tu..huk2..anyway, lyanla fly.fm..my favourite…hitz.fm pon bez gak…mix.fm pon ok pe…hahaha…*sume layan..

  7. Kujie : haaaa.. nak mati cakap camtu.. huahaha.. nak kena pelempang free boleh la.. hahaha

    smaelz : hahaha.. pepagi kalo dengat HITZ mmg best.. Gotcha call.. the first prank call kat radio malaysia ni..

    YANS : blurr.. blur.. spam ke hape..??

    chopstick : haha.. x pernah tergerak hati pun nak dgr MIX.. Mungkin nanti kot..

    samdaddycool : FLY pun aku layan gak.. tepi kekadang la.. segment fix it tu.. lagi r.. kalo fix kasi elok ok gak.. ade satu kali tu fix makin teruk jadinya.. huahahahaha… merana²…

    encik lan : motif iklan tu..?? jangan jadi kerek.. huahaha.. aku layan semua radio.. tapi kalau kat rumah aku kat kelantan.. aku kena layan THR Gegar.. Permata Pantai Timur.. Sebabnye.. Siaran lain x sampai kat umah aku.. huhuhu..

  8. aku dgr radio bila dlm keta ja..ipod xda radio..haha..sedih~

  9. erk…ak dengar radio dlm keta ja..then i’m only tuning to hot.fm..lebey hangat weh..lain2..bo layan ah..muahaha..era??suck!!!x.fm??da x best..ahakz..wanita.fm?x taw lak tuning dia..hehe..ikim.fm lak??balik klntn..naik keta mmbe..ad la dengar jap..sinar.fm+klasik nasional fm..dengar ble naik keta mmbe kt cni..hahaha..

  10. hehehe… persal kerek sangat ek… kasik pelempang 2 3 das jer…
    abis problem… kau ingat kau cantik kaw kaw??? Cow lagi cantik dari Kau ….
    aku pon tak tau ape aku merepek macam kerepek… nko iyekan jer laa ek
    ambik hati aku.

    Aku ni blom tidok lagi ni… semalaman aku setel paperwork audit kat store aku
    nanti ade mase aku publish entri pasal macam mane STORE RETAIL Audit.

    Huhuhuhu.. nak tahu… tunggu lepas aku bangun tidok besok luse~ ekekek

    Kreuger®

  11. xfm? aku layan hotfm je pun haha
    time raya je aku layan mix ngan hitz.. psl tak tahan lagu raya je kat hotfm tu wakakakakakak

    patutnye pompuan tu bwat xtau je… ahahaha :P

  12. Haha terkena balik la pulak awek tuh. Alahai, aku jarang layan radio lah.. kalau pasang radio online pon, dengar traxx.fm aja.

  13. apa perasaan ko bila aku komen tanpa baca entry??? hehe…
    contohnya aku komen mcm ni, aku main tulis je komen aku, kalau pendek takpe la.. ini mcm panjang je aku komen.. pelik? tapi itula yang aku tengah buat..
    kalau dulu aku pelik kenapa orang suka tulis komen, sekarang aku sendiri suka komen, tapi yang peliknya, aku komen dulu, baru baca entry sbb tuh ixora nono, maraj aku sbb aku komen tanya gamba ketam masak apa sebab aku tengok gambar je, bukan baca pun apa dia tulis.. owh.. aku dah tulis dah komen.. ni.. sila komen ek?

  14. d2z : aku degar radio guna henset je.. dah nak gelong henset aku tu.. haha.. 24 jam x henti² radio.. ngiahaha.. aku xda ipod.. dengar lagu guna psp je..

    aimZz : eh.. ko org mane aimZz..?? org kelantan ke..?? era x best dah..!! x fm aku layan sebab terbiasa dgr kat umah via astro.. adik aku selalu je pasang.. huhuhu.. hot plak.. x dapat kat umah.. sini mlm2 dengar je hot..

    kreuger : wah.. ko ni bro.. suka sangat x tidoq.. esh3.. xpe².. bro nak merepek ke.. nak makan kerepek ke.. hape ke.. suka hati la.. asal bro bahagia.. idok gitu.. bawa² la pergi tidur ye.. ahaks.. nanti besok nak naik tren puaka lagi.. hohohoho…

    Adila : huahahaha.. betul².. time raya tuka stesen lagu omputih.. baru xda lagu raya.. kalo ada gak lagu raya kat sana.. tukaq ke MY.FM je.. huahaha…

    Fishball : Olololooo.. Sedihnye.. Dgr traxx je.. Huhuhu..

    lochoe : Heeeeeeeeeeeeeeh.. Apekah.. ade gak style cam ko ni ek.. tsk3.. tapi aku rasa.. macam pernah jumpa ko.. kenape nampak lain eh.. mana ko menghilang..??!! ko kena kidnap ke..?? eliyen datang curik ko eh.. huhuhuhu…

  15. aku ada psp..tp bkn yg aku..hehe..trade lah..bg ipod kat dia..tp, ipod tahan lama lg batery dia..huhu..tp mmg sgt2 jarang laa dgr radio..

  16. hahaha…lawak2…

  17. korek boleh ke kalau ko kerek jugak…? hah!

  18. sally…knp ko kerek ngn haku hah ;P ekeke~~

  19. d2z : oooo.. patut r.. ko trade ngan dia rupanya.. ok.. ok.. kini aku mengerti..

    r4z0r : hoh.. gelak.. gelak..

    shaxx : heeh..?? korek..?? kerek..?? pengorek kapal korek yang kerek.. erk..!!

    cik gayah : saje~~~ hobi~~~

  20. Bapak aku suke dgar X.fm. Hehe

  21. kerek2 makan cerek la..
    miahahahaha..

    aku pun layan xfresh fm..
    hot pun layan gak..
    era je x suke..
    hahaha

  22. erk…kntoi plak ak org mana…mmm ak ah..ak org kelantan…asal terengganu..but membesar di kelantan…kampung plak ad 2…kt terengganu n kedah..okes…harap puas hati dgn penjelasan tesebut..

  23. bluecrystaldude : bapak kau memang cool.. berjiwa remaja.. bak kata X FM.. kami x hot.. kami coooool….

    ezo : aku layan semua gak.. ikut time dan mood semasa.. hehehe.. era… er.. time xda siaran lain yg boleh di tune in kot.. huhuhu.. save as last resort.. kuang3…

    aimZz : oghe kelate jugok demo ni.. hahaha.. kalau ko jumpa aku mesti ko bajet aku bukan org kelantan gak.. hahaha.. aku xde slang2 kelantan neh.. ngiahahaha.. ko ade slang kelantan ni..??

  24. x dak langsung…ak ckp biasa2 ja…kdg2 ckp penang..smpai classmate x caya ak kelantanese..depa dok kata ak KL la..johor la..muahaha..ad sorg mmbe ak tuh time matrik..da nak abih matrik baru dia taw ak kelantanese..coz klu lepak ngan dia ak ckp penang..coz dia org penang..muahaha..

  25. fuh..sungguh ringkas entry ko ni…aku pon dh baru jer dapat baca..busy2 !

  26. aimZz : hahaha.. aku pun.. bila aku cakap aku org kelantan.. depa xmo caye.. hahaha..

    life4hire : terima kasih pada incik aimZz kerana sudi mencetuskan aku idea untuk membuat entri ini..

  27. ermmm..pulak dah…isk isk…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: