9 Responses to “Dedikasi Khas Untuk Incik Kreuger..”

  1. wah…taniah…taniah..lawa gak..huhu..jeles2

  2. hehe….ada logo siap dah ko nyer blog ni…xnyempat2 btol..hehe

  3. muahahaah… terharu seh…
    segan pon ade… macam mane plak bleh ter-same dengan warna
    tema baju raya nko tahun ni kan??? Secara kebetulan…. kekeke
    ape ape pon…

    Logo sedondon dengan tema raya nko ma, tak sangke aku!!!

    Selamat Hari Raya~
    Kreuger®

  4. chomel gak logo..
    tapi kalo aku,mesti pink jadik pilihan..
    huahuahua..

  5. smart gak..
    pepel rules..!!
    utk tahun ni je la..thn dpn bantai kaler lain lak..
    maksud aku, baju raya…hiks..

  6. huhuhuhu aku nampak gak kat blog kreuger… purple… kakakaka … sally colour of the year purple

  7. hebat lah.. dah ada logo.. mantap2…

  8. 8 kuropii

    pehhh…dh ade logo…
    kale purple..nk tayang bj raye plak
    wakakakakakaa

  9. aimZz : mekaseh.. mekaseh.. huhuhu..

    Life4Hire : dah siap dah kan.. Hahaha.. Tgk la dikau.. Jeles la dikau.. Haha..

    Kreuger : Wah..!! Otai2.. Terharu ke..?? Itu la kan.. Tetibe je sama kaler ngan baju aku.. Huhuhuhu..

    Callister : Chomel eh.. Pink aje kaler kamu suke ye.. Hehehe..

    ezo : Hahahaha.. Baju ko kaler baby purple.. Wah.. Tahun pepel ye..

    YAN^S : Yup.. Colour of the Year.. Sama cam USM la plak..

    Smaelz : Mantap..?? Xde la mantap cam engko kan.. Hahahha..

    Kuro : Hahaha.. Mestila nak tayang.. Tetibe je kaler logo tu matching ngan kaler baju raya.. Huhuhu..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: