Siapakah aku padamu..??

09Oct08

Ok.. I got this from OhBulan!.. Bila ternampak je this pic terus teringat kat Incik Hadi..

Incik Hadi.. You know what I am talking about.. Right..?? Ahaks.. Jangan marah hee…

~ Yerp.. Incik Hadi dah ada makwe..

~~  Assembly Language Mini Projek Microprocessor masih x siap lagi..!! Aku nak terjun dari Nakheel Tower..!!

Advertisements


27 Responses to “Siapakah aku padamu..??”

  1. haha…kes ini mungkin x akan berlaku pada aku dan callister kot? =P

  2. hoho naseb baik la aku blom ada girlfriend lagi.. hohooh kalo aku aku terus kenalkan kat mak bapak je.. hahahah

  3. Ala |1f34|-|1r3 dah ko asyik ckp pasal Callister kat blog ko, Callister ckp pasal ko kat blog dia..
    Tp aku citer pasal seseorang yg bkn gf.. adakah bole jd gf?

  4. 4 ezo

    aku pernah da cite psl gf dlm blog..
    kire ok la kan..
    nak cite slalu mcm poyo lak..

    baik cite psl makanan..
    hehe

  5. 5 samdaddycool

    …no woman no cry… erk!

  6. 6 d2z

    sapa ms K tu sally? cita pon letak laa pic..hee~ lg 1, pic tu aku x nmpk laaa..nmpk NOW THEN ja..

  7. erkkkk yg pasal… then… tak de …… cuma pasal now je….. aku tak tahu nak ckp apa…. cuma heheheh aku tahu kau nak cari comeback utk group UNDERGROUND yg aku tgh investigate.. sekali ngan Miss K.. kakakaka

  8. Life4Hire : Owh.. Tidak mungkin berlaku.. Wiwit².. Eh.. BTW.. Happy Birthday..!!

    topotato : Haaa.. kenalkan pada mak bapak.. Pastu terus masuk minang.. Pastu kawen.. Pastu bla bla bla bla~~~~~

    smaelz : Ohoooo… Pasal Miss Z tu ye.. Hurm.. Cinta pandang pertama.. Eh.. Tuk bukan cinta pandang pertama tu.. Ahaks.. Tu cinta luar biasa.. Ngehehe…

    Ezo : Eh… ade citer ke..?? (wat² lupa) Betul².. xleh citer² selalu.. Tapi.. Xleh abaikan gak.. Kalo setiap entry nak citer pasal ‘dia’.. Errr.. Masalah tu…

  9. d2z : Laju seh ko balas komen.. Tadi baru nampak ko makan kat kepey.. Miss K..??!! Miss K tu member je.. Xde ape² pun.. Wat pe nak tahu.. Eh.. Gambar tu x nampak eh.. Tsk3.. Tenet USM neh.. Apa nak jadi neh..

    YAN^S : Yang THEN tu aku tahu x pernah berlaku.. Tapi yang NOW tu yang aku khususkan untuk ko.. Xde makna ko nak sape Miss K tu.. Aku xkan reveal sape dia sebenarnye.. Ngiahahaha…

  10. hmm….hadi da ade pengnti…?? swtt..
    lawk pasal reaction si bf tu..-uh….hauhauahauhahahauhaha

  11. wahhh…ekeke…btol3…mmg sesuai bangat ngn incik hadi n HXnye 2..alasan hadi bila ditanye…”errkk ko xtanye pn aku ada gf/x..cmne aku nak gtau”…kwang3x!~ sally ni mmg serang secara tersirat n penuh makna…hua3.. ;P

  12. 12 samdaddycool

    bro.. aku komen tak keluar

  13. ngiahahaahha cam lawak la plak

  14. aku blog pasal x-girlfriend jek kat blog. kakaka…

  15. erk…cm terjadi kt mmbe ak je..muahahaha

  16. muaahhahaha… sape yang terkene tuh?
    tapi awek aku plak tak mo dipromote dalam blog.
    Sebabnye atas sebab-sebab tertentu… wakakaka…

    Mane boleh publish awek kat blog… gila~

    Kreuger®

  17. buka guna firefox leh lak kuar..hahaha..kafe staff ek? x nmpk pon ang..haish~

  18. R4Z0R : Hadi mane ada pengganti.. Esh.. Ape ko mepek neh..?? Uh….

    Cik GAyah : Hahaha.. Kau tahu kan pasal peristiwa tu kan.. Ngiahahhaa.. Aku bukan ape.. Tetibe ternampak gambar ni.. Aku post la.. Sebab teringat kat kisah incik Hadi ni.. Hahahhaa..

    Adila : Meh kita sama² gelak.. Hiahahaha..

    BlueCrystalDude : Eh.. Ko ade ex ke..?? Kuang3…

    aimZz : Siapakah member kamu itu..?? Citer sket..

    Kreuger : Ahahaha.. Bro bukan ada awek.. Bro dah tunang.. Dah nak kawen dah pung.. Huhuhuhu..

    d2z : Guna firefox..?? aku blogging guna Chrome.. Hehehe.. Feed RSS pun guna Chrome.. Aku nampak je engko ngan 3 lagi member ko tadi.. Aku dok sebelah ko je tadi.. Meja tepi dak uniKL tu.. Huhuhu..

  19. apekah?! terase akuu~~

  20. ………………………………………. gigit2 gak korang… btw blue kau ada x-gf ke???

  21. Anysz : Mengapa ko terasa..??!! Eh.. Ko ada awekz ke..??

    YAN^S : Geget… Geget.. Geget org je reti ko..

  22. 22 kuropii

    anysz dah ade awek woooo…die senyap2 je kunun single
    wahahahahahahahahahahahaha
    mmg seswai r post ni ngan hadi~
    wakakakakakaka

  23. I wont tell specifically whether or not I have a bf. I’ll probably mention about him once in a while, but refers to him as, him. senyap2 je la kan. ;)

  24. kuro : tu r.. senyap2 kan dia.. x habaq kat kita pun.. hehe.. and yes.. this post mmg ditujukan khas buat hadi..

    Aisyah : hehe.. its seems like menyiratkan apa yang tersurat.. hohoho.. at least u mention him.. but this is totally differ kind of situation.. its funny… haha..

  25. apesal smua xcaye aku ade ex? Aku pasang 1 1 je weh.. mane maen banyak2 skali lalu.. haha…

  26. Oh, and I am not like someone who loves to brag


  1. 1 YAN^S » Blog Archive » Menjawab Tag Rai and Kuro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: