Just.. Don’t Vote..

04Oct08

Ngiahahaha.. Ni adalah fast update aku setelah seminggu x hapdate.. Saksisan video 5 Friends dari youtube ini.. Bagi dak² USM nak tgk video ni.. Tunggu kol 12 ye.. Ngiahahaha… Video dari artis² america yang membuat pesanan dan saranan agar youth kat negara depa pergi register sebab depa nak ada election esok lusa..

~ Bila depa presidential election ah..??

Advertisements


10 Responses to “Just.. Don’t Vote..”

  1. alalalala…. per bikin?
    dah puas ker beraya taun ni? Banyak collect duit raya?

    kuih raya… nanti post kat aku pakai shoutbox ok!

    Kreuger®

  2. diorang vote 4 november 2008. diorang vote utk pilih presiden jer…diorang nyer voting system lain sket dr kita nyer style…

  3. erkk macam new theme je kann
    ke aku yg dah lame tak masuk?*nangess

    aniwae selamat hari raye =D

  4. 4 d2z

    aku dak usm..bleh jaa tgk sblm kul 12..plik tul laaa~ lol :p

  5. Hoho.. sama la mesejnya kepada budak2 muda dlm negara kita..pi la reg sbg pengundi berdaftar.. toksah sibuk huha sana sini pastu x daftar lg sebagai pemilih.. hoho

  6. 6 d2z

    yg last skali nama julie~ :p

  7. mmm nak tgg update story psl raya..hehe

  8. Kreuger : aku bikin apa ya..?? hahaha.. duit raya tahun ini agak berkurangan.. Nak kueh raya ke..?? hik3…

    Life4Hire : oooo.. 4 november ni ke.. yerp.. diorang vote untuk president je.. McCain atau Obama..??? Hurm…

    anysz : theme ni dah lama dik oi.. ko tu je.. dah lama tol x singgah masuk.. tsk3..

    d2z : ko tu kategori lain.. hahaha…

    smaelz : lebih kurang sama la kan.. diorang sepakat je suruh jgn kasik dak2 ni pergi vote.. hahaha…

    d2z : Julie..??!! Haahahaha…

    aimZz : Hanya satu perkataan je aku dapat bagitau kat engko.. Tungguuuu~~~

  9. kreatif artis diaorg ni.. mende camni dlm lawak2 pun ade mesej.. =)

  10. salam raye ye ! hehe :)
    ni mcm layout baru je. hehe :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: