Archive for October, 2008

Pukul 9.53 pagi tadi aku dapat satu SMS dari CELCOM12032 Perhatian! Berhati-hati dgn SMS atau panggilan utk peralihan ke Maxis, DiGi, U Mobile yg diragui. Kekalkan nombor anda dengan rangkaian terluas & terhebat Celcom. Sampai gitu sekali nak suruh pelanggan kekalkan dengan Celcom.. ~ Suddenly.. Semua org kalut nak bertukar service provider.. Huahahaha… ~~ Aku […]


Study time..

28Oct08

Huah..!! Seminggu lagi dah FInal exam.. X sempat nak update blog.. Study.. Study.. Er.. Aku terpaksa berblog secara perlahan² buat masa sekarang.. Kalau ada masa terluang.. Akan aku update.. Ngehehe.. OK.. 1st paper 3hb Nov 08.. Final paper 17hb Nov 08.. All da best untuk dak² yang nak exam nanti..!!! Wuhuuu….!!! ~ Kena larikan diri […]


Happy Deepavali

27Oct08

Wishing all my Hindu friend out there.. Happy Deepavali.. ~ Tak ada duit raye ke..??


Fun Weekend #1

26Oct08

Just simple entry for the weekend.. Want more..?? Get it here.. ~ Curiousity..?? Its human nature.. Right..?? Hahahaha.. ~~ Deepavali..!!! ~~~ New improve internet speed membolehkan aku edit comment² untuk membalas comment.. New reply style..


Frankly aku jarang sangat post video kat sini.. Sebab nanti jadi sembap.. Then.. Aku xda idea nak letak video ape.. Aku letak la this Video Clip aku dapat dari youtube..  Lagu remix ni adalah remix yang paling best aku pernah dgr.. Mamat Titus Jones ni mmg mantap giler bab² remix lagu.. Korang boleh downlod mp3 […]


Hari ni aku sangat emo..!! Emo giler..!! Dicampur dengan stress tahap gabanz nak terbang x jadik..!! (Gaban boleh terbang ke..??) Dalam entry yang agak panjang ini, aku akan mencarut dan memaki hamun.. Aku akan merepek untuk mengurangkan stress aku.. Kalau korang rasa korang x nak baca pasal ni.. Sila tekan Windows Key + U + […]


Amendala dok merepek ni.. Tetiba je kan.. Hahaha.. Sebenarnya sempena aku dapat hits ke 10,000 haritu aku ada nak kasik hadiah penghargaan kat korang la kan.. Hehehehe.. Terimalah seadanya ye.. Hik.. Hik.. Hik…