Salam Aidilfitri..

25Sep08

Hari ini.. Ramai dak² USM yang sudah mula bersiap untuk mula pulang ke kampung halaman masing-masing.. Sebelum depa blah darI USM ni.. Nak wat ucapan sket.. Ahemmm.. Ahem…

Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca² weblog ini dan juga silent² reader yang sentiasa menjenguk masuk weblog ini tanpa rasa jemu.. dan of coz la.. My blogosphere..!! Korang memang best..!! X jemu² masuk sini..

Untuk dak² EE, EK ngan MECHA tahun 3..!! Selamat Hari Raya Jugak untuk korang..!! Korang pun dikategorikan silent reader.. Hahaha.. Korang pun memang best.. Dak² USM khususnya dak Engineering Campus..!! Selamat mengoffline diri sepanjang raya ini..!!!

Hape lagi..?? Oh ya.. Dengan ini saya ingin memohon keampunan dari semua pihak jika saya ada buat salah dan silap secara sengaja atau tidak sengaja, secara langsung atau tak langsung… Maafkan aku.. 0-0 eh..

Dengan itu.. Aku ingin mengucapkan.. Selamat Hari Raya Aidilfitri..!! Maaf Zahir dan Batin…!! Lepas raya kita pulun balik..!! Hahaha…

 

Nah..!! Duit raye untuk korang semua..!! Hambik la..!! Huah3..!!

Advertisements


23 Responses to “Salam Aidilfitri..”

  1. 1 ahCAtt

    sallyyyyy..slamat raye juge.n slmt blk lmbt.hihi.=D

  2. aku nak yg betul……

  3. duwet ori xde ke..
    aniwae selamat raye yeee

  4. weh xaci..
    2 duit raya tipu..aku nk yg betul2…

  5. iseymen…. duit tuh bleh pos kat aku yang real punye tak???
    Bleh topup duit minyak nak balik kg ni… tol pon macam haram naik… ekeke
    Minyak dah turun… barang still naik…

    Kreuger®

  6. salam aidil fitri juga dari aku yg berada di rumah~!!

  7. xnak duit palsu…nak duit btol punya !

  8. Catt : eh catt..?? tetibe je kan.. waa.. perli aku balik lambat.. cess..

    YAN^S : nak betul punya.. mai r umah.. hohohoo..

    anysz : duwit ori..?? bukan dah bagi ke aritu..?? hahaha..

    callister : meh.. jemput beraya kat umah.. hohoho…

    kreuger : nak post ke..?? kasik alamat umah.. huah3.. tunggu2 tgk menda lain yg sampai kan.. hahaha..

    d2z : ceh.. dah sampai umah dah die.. salam aidilfitri untuk ko jugak..

    Life4Hire : ngehehehe… ko pun nak duit betul gak ke..?? huhuhu…

  9. weh sally..nnt kena cekop sbb papar duit xde tulis “speciment”or “contoh” hahaha…saje je nk ingt kan…

    pps:uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu xjak g mek di…keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    ……..
    xpe2..cmtu la sally..camni nya kawan…sedey2…
    anywho…happy aidilfitri..meh2 la rumah…mahap en. zaaaahirrr n mrs.batin……
    nk majuk ngn sally la….

  10. aku stay online dan akan try update sekerap yg mungkin.. :p

  11. r4z0r : haha.. aku tunggu2 je sape yang akan bagi komen pasal contoh tu.. ngehehehe.. aku dah prepare dah sebenarnye.. siap dah upload dah lagi.. tunggu ade org komen je..

    d2z : heh.. online.. online.. jgn x online.. huahahaha…

  12. selamat hari raya aidilfitri..

  13. slamat hari raya gakz~

    duit raya tu.. klo print out valid tak? wakakakakakaka

  14. Salam aidilfitri dr ku yg tgh bosan bekerja~~~~~ moga perkenalan online masih membawa keberkatan di masa hadapan~~~

  15. Selamat Balik Kampung dan beraya…

  16. di saat kalian teruja menyambut lebaran, jangan dilupa mereka yang tidak mampu menyambutnya dengan penuh nikmat seperti kalian… hulur2kan lah bantuan agar mereka juga mampu nikmati kegembiraan lebaran

  17. mohd hafifi : selamat hari raya untuk kamu juga…

    Adila haha.. cik adila try print out dulu.. pastu try shopping baju raya ngan duit tu.. laku ke x.. hahaha…

    smaelz83 : Muahaha.. perkenalan online yang penuh misteri.. Salam hari raya untuk kau juga..

    zool : moga selamat semuanya..

    aeropama : betul.. betul.. jgn dilupa pada mereka yang tiada dan pada mereka yang tidak bernasib baik seperti kita.. bantulah mereka agar mereka dapat bergembira seperti org lain..

  18. rumah kau jauh…..

  19. nak duit raye gak..! hehe

  20. 20 kuropii

    nk duit btol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. 21 Master RockMud81

    Haiiiii ….Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin…..

    Nak Duit Rayerrrrr,…..

    Abe Mat….

  22. Bersempena dengan Aidil Fitri tahun 2008 ini, Abang Bear mintak maaf atas segala keterlanjuran …..kita melangkah meninggalkan ramadhan yg barakah dgn berat hatinya di samping gembira menyambut tibanya syawal yg mulia…. semoga persaudaraan kita kekal dan sentiasa dalam redha Allah…..

    Ketupat diletak di atas para
    Rendang diletak di bawah titi
    Andai ada tersilap bahasa
    Maaf dipinta menyusun jari

    Adat jauh kata mengata
    Adat dekat puji memuji
    Andai ada tersilap kata
    Maaf dipinta sepuluh jari

    Sungai disusur sepanjang sehari
    Dalam gelap menangkap ikan
    Kami menyusun sepuluh jari
    Salah dan silap harap maafkan

    Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Maaf zahir dan batin dari Abang Bear

    wassalam

  23. err err…rm100 je ke???sally kedukut….xcukup2….huk2…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: