My Desktop..

24Sep08

Task ni diberikan oleh Incik d²z kepada aku.. So.. aku buat je la… 

Post your desktop so that everybody can see it..

Camane..?? Puas hati ke..?? X nampak jelas ke..?? Click gambar untuk enlarge…

~ Biasa je desktop aku.. x da istimewa nye pun…

Advertisements


24 Responses to “My Desktop..”

  1. uuu~~~ wiwit2…simple n chunnn…errr tp…xde pe r…kui3..

  2. kool!! i love it..color yang ade kat situ memukau mata sesiapa shja yang memandang..he.. :-)

  3. simple tp smart…ko guna MAC nyer theme ek? hehe

  4. aku suka text icon tu..cool~..pkai apa weh?

    taskbar sama…calender sama dgn PC lama aku..hee~

  5. perghhh… pakai Mac OS tu. jeles2…

  6. cik gayah : simple n cun.. tapi..??? ape yang tapinye..??

    mohd hafifi : haha.. tu gambar 4 season in the world.. amik dari deviantart..

    Life4Hire : Ha’a.. Guna theme MAC.. tapi masih pakai windows XP.. theme ni amik dari Deviantart gak…

    d2z : haha.. text icon tu eh.. wat pakai photoshop je.. file psd aku donlod dari deviantart gak.. taskbar same ke..? x same r.. ko x de magnifiying glass kat tepi clock ko tu.. hehehe…

    aeropama : mane pakai Mac OS.. masih guna windows la.. tapi theme Mac je.. Heheh..

  7. heh..ada la..jenguk laa btul2..hee~

  8. malu la aku nak post desktop aku.. mcm xder apa2 jer bandingkan ngan ko punya nih~~~

  9. d2z : eh.. ada la.. x pasan plak.. kecik sangat.. hahahaa…

    smaelz83 : mantap ape nye.. biasa je tu.. ni kira simple je neh.. kalo x penuh ak letak barang.. hahahaha…

  10. dlu aku penah gak try pkai samurized..tp x reti sgt..pastu rasa mcm xda guna ja guna benda tu..so buang aa..hoho

  11. 11 aimZz

    ermm jelesnye..ak nye desktop x lawa..ak pkai xp ja..hikz..theme pon biasa2 ja..hikz..

  12. wallawei… cunye desktoop nko.
    Aku ni tadek la pandai mendecorate desktop pon. Harap screen jer besar.
    Tapi penuh bersepah macam lubang sampah. Tapi walaupon macam tuh… semua yang aku pernah kenal pasal komputer aku sumbat dalam mende alah ni… ekeke…

    PC ku, dunia ku~ Yippeeeee~

    Kreuger®

  13. 13 kuropii

    heh…masing2 belagak ngan desktop…
    ko pki themexp@stardock@desktopx@ape2???

  14. d2z : samurized aku x reti la nak ngedit2 dia neh.. dah la plugin banyak plak tu.. haha.. malas la guna menda alah tu.. semak je.. hahaha

    aimZz : ni pun guna XP je neh incik aimZz oi.. bukan MAC pun.. guna theme Mac je pun.. donlod je pun.. free je pun.. kurokuropunpun….

    kreuger : cun ke..?? ahaks.. ala.. blajar ni pun ikut tutorial dari internet je pun.. saje nak keep it simple.. dulu penuh ngan sampah sarap.. itu la ini la.. serabut serabai tgk eh.. hahahaha…

    kuro : mane ade berlagak.. dah tu.. org rikues nak tgk dekstop.. ak post je la.. huhuhuhu… aku guna rocket dock.. rainlendar.. pastu guna MAC OSX theme..

  15. knp x wat desktop competition.baru menarik

  16. zack : haha.. sape nak sponsor hadiah..?? ko ke.?? kih3..

  17. comel nyer desktop ko…
    mcm mn ko wat ek..

  18. callister : comel ke..?? buat biasa2 je..

  19. hahaha..nk kene tunjuk ke desktop aku yg dalam “showing off mode”…xyah la…nangis kang…hauhuaauhuhauhahuahuahuahuhauhauahuahuahuahuahuhauhauhauahuahuhauhauahhauahuhauhauhauahuahuhuahuahuahuahuahuahuahuahuhauahuhauhauhauhauhauahuhauhauhuahuahuauahahuahuahuhuahuahuhauahuahuahahuhauhauhauhauhauhaauhauauhauhauhuahauhauhauhuhauhauh

  20. R4Z0R : eh.. nak tunjuk.. tunjuk je la.. haha.. tunjek kat blog engko la.. xde sape nak marah pun… xde sape nak nangis pun..

  21. wuuuuuuuuuuu..mals nk memblog dah nih….cbuk2…(kernyih sampai ke telinga.)..

  22. I’m not savvy enough to foretell all the ramifications but I do perceive it would be bad. I’m not sure what I’d move my investments according to located in the scenario.As for the purpose of tanking the economy for political gain, I wish they’d go ahead as well as do it (that definitely is, worse than they already now have). turbine pro beats!

  23. Hi there it’s me, I am also visiting this site on a regular basis, this web site is actually nice and the users are actually sharing good thoughts.

  24. Hi, after reading this awesome article i am too cheerful to share my knowledge here with colleagues.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: