Berjalan² Di Waktu Malam..

24Sep08

Semalam aku x buka puasa kat dalan uni.. Semalam aku keluar buka puasa kat MekDi Juru bersama dengan Miss K (bukan nama sebenar).. Kenape nak rahsia² kan.. Dia minta dirinya dirahsiakan.. Kalau kasitaun nama dia mesti korang x kenal nye.. Tapi kalau bagitau nick dia.. Mesti dak² USM kenal nye lah..

Ok.. Camane boleh tetibe je kuar ngan dia ni kan..?? Nak di jadikan cerita.. Miss K ni dah lama dah ajak aku kuar ngan dia.. Tapi di sebabkan kesibukan aku melayan movie dan study.. Dia asyik kena rijek je.. Hahaha.. Dan last².. aku kena give up gak r.. Nanti kang dia merajuk.. Merana aku.. Dia merajuk bahaya sket.. Kalah Godzilla.. (Larik..!!!)

Muahaha.. Then aku dapat gak merasa naik keta Honda baru dia tu.. X sampai 3 bulan lagi tu.. Eh.. Tak sampai 3 bulan ke..?? Tapi bau kedai dalam keta tu masih ada lagi r.. Ngehehehe… Best².. Masa tgh makan kat MekDi tu.. Hambek ko.. Aku kena interview.. Nguahaha.. Nak korek pasal aku tu.. Huah².. 

 

Lepas makan kat Juru.. Miss K ajak pergi Gurney sebab dia tahu yang aku x pernah pergi sana.. So.. Kami pergi lah ke sana.. Tgk kat sana banyak Hotel² yang mahal seh.. Wah.. Air laut time tu tgh surut dan nampak bintang² atas langit.. Tapi mana bulan pergi eh..?? Kami lepak² sat kat sana.. Lepas tu.. Kami pergi Padang Kota plak.. Dia saje je nak bawa round² Penang.. Jadik tour guide for a night.. Lepas Padang Kota.. Kami pergi Batu Feringgi.. Kedai pun dah banyak tutup sebab dah kol 12 dah.. Then kitaorang pergi ke Balik Pulau.. Lalu jalan yang agak seramz.. Gelam gelita dan bengkang bengkok.. Tetibe nampak 2 org pemuda berbaju putih bawah lampu.. Keta rosak kot.. Muahahaha… Bila sampai Balik Pulau boleh tgk view of Penang on the hill pada malam hari.. Lawa seh..

Then.. Lepas tu kami pun balik la… Berhenti kat hentian Juru kejap sebab nak transfer file dari my laptop ke dia nye ex-hdd.. Tgk² bateri dah kong.. Muahahaha.. Transfer kat uni je la kan.. Hahaha…

I was fun that night.. Terima kasih Miss K kerana sudi balanje me and bawa me pusing² bandar Penang.. Enjoy..!! Hehehe.. Len kali ajak la lagi.. Pastu me rijek and rijek and rijek and rijek and tahun depan baru kuar jalan² balik.. Heheheh…

~ Miss K is a silent readerfor this blog..

~~ Berat aku turun 1 kg lagi.. Muahahaha…

~~~ Aku akan bakal mendapat komen “Uuuuu.. X ajak..!!!”

Advertisements


22 Responses to “Berjalan² Di Waktu Malam..”

  1. hohohohoh… lepas tuh… hangpa tak buat apa-apa kan??? *larik…. tetibe nak mnyebok pasal orang… muahahaha… aku gurau jer bro. jangan memarah… bulan poser ni tak elok tensi-tensi weh…

    hang p makan mekD sape blanjer? Hang ke die? ekeke…. sekali lagi gurau ala-ala melampau nak kene penampau… rase bosan seh malam ni… tak taw nak buat mende ni… blur… idea tadek ma~

    Kreuger®

  2. dating? hoho

  3. kreuger : buat hapenye.. tsk3.. mane ade tensi².. idup kena la rilek.. wah.. ayat.. MekDi tu..?? Dia la banje.. Aku da herta nak banje.. Muahahaha.. Sebenarnya.. Aku sangat kedek.. kui3..

    bluecrystladude : dating la sangat… (>.<)

  4. dating sampai lewat malam~~!!!! waa

    Uuuuu.. X ajak..!!!

  5. Uuuuu.. X ajak..!!!

  6. 6 aimZz

    cess..dating siot..hiks..siap pusing 1 pulau tuu..isk2..sian plak ak dengo ko x pernah p gurney..adeh..

  7. ehehehe
    dating la plak
    wah mekdi
    i’m lovin it !

  8. d2z : haha.. mane ada detink.. mane ade sampai lewat malam.. sampai pagi buta ade la.. haha..

    Life 4 Hire : nak kena ajak ke..?? ngehehe…

    aimZz : sadis kan.. 3 tahun dok penang.. x pernah sampai Gurney.. xde kesempatan nak pergi.. nak wat camne.. ngeeee…

    enchek camera : eh.. enchek camera la.. wiwit².. i’m lovin’ it tooo…

  9. he he..orang dah ajak, kuar je la kan..boleh jalan-jalan lagi..

  10. 10 kuropii

    Uuuuu.. X ajak..!!!
    oiiii gurney pon xpnah g…aq yg jarang merayau penang pon pnah g gurney
    wahahahahahahhahahaha!!!~
    detin siot
    miss K…adekah incik Kimi….wakakakakakakaka~

  11. mek di je ker??

  12. mohdhafifi : betul betul.. org dah ajak.. kuar je la kan.. hehehe.. XD

    kuro : heeeeeh.. wat pe ajak ko.. ko x penah nak ajak aku =p .. waa.. aku x berkesempatan r nak pergi sana.. sadis sangat ke aku neh..?? huhuhu.. xde nye miss K tu incik kimi.. aku xkan bgtai sapekah gerangan miss k itu.. ngehehehe…

    app : alaaa kak.. ok pe.. dari xde langsung.. akak plak.. bile nak banje saye..?? ngehehe..

  13. perghhh… kire ko jejaka hot lani. sampai perempuan ajak ko keluar tu. suspek2

    ps: kenapa kau tidak tidur saja di hotel mewah yang ada di Gurney iteww bersama Miss K. ooopssss… :P

  14. huh.. dating tuh.. aku x pernah pon dpt dating.. almaklumlah sapa la daku.. huhu.. haa.. nanti ko reveal la Miss K guna cara mcm aku reveal tuh.. hohohohoho

  15. wahh…mesti best koner2 kt area Balik Pulau tu… :D
    tak lepak kt pantai seagate ke?
    hahahaha…best tuuuuuuuuuuuu….. satu Pulau, sik baik kecik je
    Miss K itu bukan Kujie ye… :D

  16. aeropama : boleh saja jika incik syam sudi mensponsor kami hehehe.. dok bilik asing2 r.. :P

    smaelz83 : heh.. bukan dating la.. apekah.. miss K.. aku xkan reveal sapekah dia.. hohoho..

    Kujie : best².. malam² yg gulap gulita itu.. hahaha.. pantai seagate.. x plak.. yang pasti miss k itu bukan kujie.. hahaha..

  17. 17 daie

    giler sedih ko ni..3thn kt penang xpnah g penang..sadis btol..huhuhu..by the way, org g solat terawih ko g merendek lak..pe nk g la ank2 muda zmn skang..kih2…

  18. hoh…(masuk ym tkn key ni n enter..:-o)….
    sally dating..uuu…miss k?…cat..?tralala..? hauhaah…sally mngedate da…bla nk kawin nih….huhauhuaha..nk wrestling anak aku lwn anak ko,…..aaahuahuaauajauaahuahuhauhauhauhauhauauhau….

    n 1 last ting…uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    x ajak…ni br btul…hauhauauhauhuahuahahauhuahuah….ape2 pun congratz kat sally kerana mendapat miss sally rather than just mr sally..so…congratz la…xpe la x jak…
    mekdi lg tu..
    ko tau tu ferebet aku ….siot jak…xpe2..nnt aku g akihabara ngn sapik x mo ajak…huish..!!(paling belakang..)

  19. daie : ape plak x pernah g penang nye.. pernah la gi penang.. x pernah g gurney je.. esh3.. salah tafsiran ni.. hahaha.. mane ade merendek.. huahahaha.. kalo aku bagitau sape miss K tu.. mesti hang pun kenal nye la.. huah3..

    r4zor : komen yang aku tunggu² dah tiba..!! miss k bukan catt okeyh.. kawen..?? ngan miss k..??? dia dah ada calon dah.. nanti tahun depan nak kawen dah pun.. haha.. panjang kan “uuuuu” nye tu.. miss sally pekebenda nye neh.. nak aku ajak heh.. 1stly.. dia yang ajak aku kuar.. dah berkali² dia ajak aku dan aku rijek dan rijek dan rijek sebabnya.. 1. sebab korang…!!! most of the time dia ajak salah timing sebab timing tu aku spend time ngan korang..!! 2. sebab aku busy.. (busy ke..?? hohoho…) Ko nak g akhibara ngan sapik x nak ajak aku..?? xpe laa.. sampai hati kau xmo ajak aku.. huish..!! (paling belakang gak..!!)

  20. sally dah ada group underground…. kawan2 dia dah lupa dah…. sob sob…

  21. ftw.? lol….bkn catt tralala ek…huhauhahuah


  1. 1 YAN^S » Busy……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: