Flash Entry Ep. 7

23Sep08

Just a fast for today entry.. Perasan x blog aku ni x de iklan pun kan..?? Sebabnye wordpress.com x support coding berformatkan script.. sebab tu xda iklan.. shoutbox pun xda.. sadis ke..?? Tapi apa yang korang tahu pasal hak kita sebagai pengiklan..?? aeropama dot com ada cerita mengenai iklan di blog beliau..

Just for fun.. What is ur blog readability..?? Jom ke blog Incik Smaelz83 dan follow link in his blog.. Tgk blog korang nyer readability…

Well.. Another fun thigs to do.. Aku amik ni dari blog Cik Adieha.. Nice thing to do.. Baca mengikut urutan nombor yang telah diberikan…

Advertisements


14 Responses to “Flash Entry Ep. 7”

  1. terma kasih kerana bagi aku backlinks… aku cuma mahu berkongsi maklumat saja. terima kasih kerana menyebar2knnya

    aku suka si cik adieha punya post tu… mmg best untuk senaman leher

  2. hehehe… kenape nko tak bleh buat shout box ek.. heran aku. sedangkan kengkawan lain yang seangkatan dengan menggunakan domain free, tapi lambat pon boleh jugak letak shout box kat blog wordpress diaorang. Tapi masalahnye aku ni memang tak pandai wordpress. Complicated sangat. Tak tau mane nak start. Macam orang dah terer macam encik Sallikin ni boleh la… Aku ni still noob dalam blogging. Belajar pon tak tau hujung pangkal…. tetibe nak jadik blogger… Xceli menceburkan bidang kat sini is jut for fun.

    Thanks En. Sallikin.

    Kreuger®

  3. hehe.. promote blog aku! Thanks dude!.. aku pon tgh nak belajar WP, aritu ada gak try wordpress.com yg free nih.. tp rasa x best sbb nak tukar layout kena pakai css.. aku x reti, aku bole thn dlm html jer

  4. wei.. mana akunyer komen?

  5. right click > save image > rotate..

    da baca da~ ..hehe

  6. sally tipu ….. dia tak tahu nak letak…. muhahahahaha

  7. o0..lagi satu..sbb2 aku x guna wordpress sbb aku x leh tweek code tu utk letak iklan.. :P
    kena byar kn?

  8. anda kena buat task~.. << ini bukan tag..

  9. ~ whoopsie… sorry.. busy sket arini.. lambat balas komen.. hehe..

    aeropama : maklumat berguna x salah kalau nak kongsi kan.. hehe… lega sikit urat² tengkuk tu..

    kreuger : mane la aku terer blogging neh.. aku baru je 8 bulan dalam dunia blogging ni bro.. pasal shoutbox kat wordpress.com ni mmg aku dah give up dah.. aku search banyak tempat.. mmg dia x support script nye coding.. dia sebenarnya ketatkan dia nye security.. sebab tu la..

    smaelz82 : komen kau selalu sahaja kena spam.. aku pun x tahu kenape.. haha.. aku akan mempromosikan blog kamu.. layout wordpress mmg pakai css.. kalau sape tahu css.. mmg senang je nak coding dia.. x susah sangat pun..

    d2z : hahahaha… camne nak exercise tengkuk camtu…

    YAN^S : tipu ape lak ni..?? tak tahu nak letak pe plak.. betulla ape yg aku cakap…

    d2z : haaaaaa.. nak letak iklan kena guna css custom mode.. nak guna css custom mode kena bayar.. wordpress ni mmg bagus untuk org yg ada domain sendiri.. tapi wordpress.com ni agak sukar la sket kalau nak jana pendapatan dari iklan2.. baik guna blogspot la.. Ape plak task² neh.. nanti aku usha..

  10. 10 aimZz

    ermm.. ak bc poem tu ok je..x yah nak rotate image ke..rotate kepala ke..hiks..menarik la poem tuh..suke2

  11. aimZz : betuk tu incik aimZz.. rotate kepala je.. itu adalah satu senaman.. ngeee.. XD

  12. Waduh, berpusau2 tulesan tu. macam mane nak bace?

  13. noktahhitam : wah.!! noktah hitam komen kat blog aku..!! otaimer..!! wiwit².. tepuk2…

  14. Nice site.
    Look here:
    prepaid phone cards [url=http://medicinestablets.com/prepaid-phone-cards.html]prepaid phone cards[/url] buy levitra online [url=http://medicinestablets.com/buy-levitra-online.html]buy levitra online[/url] crm software [url=http://medicinestablets.com/crm-software.html]crm software[/url] naproxen [url=http://medicinestablets.com/naproxen.html]naproxen[/url] blackjack strategies [url=http://medicinestablets.com/blackjack-strategies.html]blackjack strategies[/url] refinance mortgage loan [url=http://medicinestablets.com/refinance-mortgage-loan.html]refinance mortgage loan[/url] online associate degree [url=http://medicinestablets.com/online-associate-degree.html]online associate degree[/url]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: