Satu Penghargaan…

20Sep08

Wah… Jangkitan Award makin menular nampaknye.. Hahaha.. Kali ini aku mendapat award lagi.. Kali ini dari Incik Azman.. Wuhuuuu.. Hombak sket…

 

Sungguh baik hati sekali Incik Azman ini menghadiahkan aku award ini.. Siap kelip² dah liplap² lagi tu.. Kali ini aku x sediakan teks ucapan.. Er…?? Sekarang aku nak passkan award ini kepada sesiapa sahaja yang menganggap aku sebagai kawan mereka.. Kamu semua adalah kawan² ku… Aku gembira…

~ Er… Tiada nota kaki..

Advertisements


9 Responses to “Satu Penghargaan…”

  1. wah..tahniah di atas award itu..walaupon ada warna tema pink2 itu~..hee~

  2. salam sallikin… kenapa aku rase template blog ni berlainnan pada malam ni?
    Adakah nko sedang membuat senggaraan blog??? Erm….

    Ape ape pon thanks for the credit. Worait….

    Kreuger®

  3. Ni sure laa aku mengantuk ni… tapi series laa… blog ni nampak lain
    macam pakai default template… ataupon tadek template langsung…

    Tengah maintenence laa ni… kan nak raye… blog pon macam umah jugak,
    mesti nak renovation kan???

    kekeke…

  4. d2z : terima kasih.. terima kasih.. itu la kan.. cam kena plak ngan templete neh..

    kreuger : eh..?? aku x wat renovation pun pada rumah aku neh..?? default template…?? apesal aku tgk ok je.. Haaa… Bro.. Ngantuk la neh.. Tsk3.. Xpun pc bro ada prob.. Tenent sengal ke.. Hape ke.. Hape ke.. Yang pastinya.. Template tetap same..

  5. aku rasa kena wat tema pink2 kot..baru laa ada award yg masuk..

  6. d²z ∙∙ hang nak award ke..?? nanti aku kasik..!! hehehe…

  7. cik sally..sy anggap kamu kwn sy…ngeee ;)

  8. 8 aim1177

    taniah laa yek dpt award..suke pink..wakakakaka

  9. cik gayah : saya pun gitu..!! hohoho.. u r my pren..!!

    aim1177 : uikz.. nick lain neh.. hahahaa..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: