Bayar Hutang Chepsmore

18Sep08

Sebabkan aku malas nak digg-ing dan malas sangat nak buzz-ing harini.. Aku nak bayar hutang cik chepsmore la.. Kang hutang lame² karang mengamuk bak Godzillla plak dia karang.. Haha..

Tag ni berkisarkan 15 fakta mengenai diri aku.. (pasal peribadi lagi……. adeih…..)

  1. Aku suka makan.. Tapi skarang on diet.. Haha..
  2. Dalam 5 adik beradik, hanya aku seorang lelaki…
  3. Aku suka tgk TV Siri..
  4. Aku layan semua jenis lagu.. Lagu rock saket otak aku rijek..
  5. Aku suka tido petang..
  6. Aku x suka tgk bola..
  7. Aku x main bola..
  8. Suka masak..
  9. Suka berperang ngan adik bongsu aku…
  10. Suka anyam ketupat bila jumpa member² sekolah lama..
  11. Ada ramai bestfriend pompuan dari lelaki.. kot..
  12. Aku internetcaholic..
  13. Aku suka dengar radio Hot.FM ngan Hitz.FM..
  14. Aku suka baca buku Harry Potter
  15. AKU ADALAH LELAKI..!!! (Jgn terpedaya dengan nick sally itu)

Buat pertama kalinya aku hentikan tag ini di sini.. Hehehe.. Nak jadi dak baik plak.. Sesiapa rajin nak buat.. Jangan malu².. Jangan segan².. Sila la buat.. Hehehe..

Advertisements


24 Responses to “Bayar Hutang Chepsmore”

  1. ala..aku ingtkan ang nih perempuan asli..aku terpedaya dgn nick sally org cakapkan tu..~!

  2. d2z : hah.. bagus la tu.. pompuan asli la sangat.. ces..

  3. yee..sy pun xsker tgk bola!ehh sy pn sker msk…sy pn rmi bestfrnd pmpn la!ahaha..he’eh..sy pn sker anyam ketupat!ehh…mkn pn sy sker!!tp..tp..sy pmpn…oo awk laki ye..errr~~~ ;P

  4. cik gayah : atte khamu… same aje ngan aku neh.. kamu adalah pompuan dan saye adalah lelaki.. erk.. apekah..???!!! perli la tu…

  5. aiyakk..
    ko dah setel pun tag ni..
    aku lum lg..
    huhu…

    hebat ko menganyam ketupat dgn member lama ek?

  6. motif ko suka menganyam ketupat ngan member2 lama?

  7. ezo : haha.. aku xde pe nak letak.. aku setelkan utang la.. hehehe..

    life4hire : bukan anyam ketupat ape pun.. tanye² khabar member² lama.. dengar² gossip hangat member² lama.. gitu je pun.. nak wat follow up je la.. bukan extreme sangat pun..

  8. suke masak?tasuke ngok bula?ramai besfren pempuan??
    sume tu indicate ko ni sesuai dinamakan sally..
    haha:)

  9. ngeh ngeh ngeh…. nak berkenalan dengan sally boleh… I minat laa kat you…
    wahahahaha tak kuaser mak melayan kau nyah~

    Kreuger®

  10. ko main perang2 cm style paint ball ke?

  11. chepsmore : heeeeeeh..??? mane de.. isk3.. dah tu.. mmg aku suka wat menda² gitu.. nak wat camne.. best ape masak²..

    kreuger : waaaaaaaaaaaaaa… ada bakat r bro… hahaha… nanti register kat persatuan nyah sedunia.. aku pun x kuase nak layan…

    aeropama : haha.. aku perang ngan adik aku ni lain sket.. kalo gaduh dalam rumah jiran sebelah umah mesti dengar nye la.. pastu kalo kejar² sampai luar padang depan umah r.. hahaha…

  12. susah betoi laa nak balas nko punye menjerit… mesti nak letak komen… chis… tetik kotor ni… ekekekek….siot jek~

    Kreuger®

  13. woh.. sumer org suker mkn.. sapa la yg x suka mkn…

  14. 14 kuropii

    huahuahuahua
    sally
    sally
    sally
    sally
    pompuankah anda??
    lagu rock best pe weh….
    iskkkkk

  15. 15 Anysz

    ekekeke suke masak..ekeke on diet..ekeke

  16. kreuger : lorh.. balas je la kat kotak jerit tu.. aku ushar la nanti.. hehehe.. aku ni rajin sket bab2 gini.. kih3.. tapi kalo nak letak komen kat sini pun pe salahnye.. kih3..

    smaelz83 : hoh.. ye la.. tapi ada gak org x suka makan kan… hihi..

  17. kuro : sengal ko kuro.. ces… lagu rock cam slow rock leh la.. kalo cam yg saket otak giler2 tu.. mau aku nak layan.. rijek2…

    anysz : ekekeke.. aku suka masak.. ngape..?? x caye.. meh r nak rasa masakan aku.. best… at least diet plan aku berjaya.. hik3..

  18. adeh.. teringat byk tags tak buat lagi.. ish2.. aku suke music, tv series, books, internet but no cooking. hehe

  19. wahahaha!! first time aku tau nick sally tu…

    aku menyangkakan sally roti susu ni adalah sorang yang auw3

    kah3

  20. bluecrystaldude : jawab2.. hutang banyak tu.. tsk3.. x bek utang lama2.. haha.. me enjoy cooking..

    ecah : apekah..?? xde makna 1st time tahu.. aku xde la auw2 tu.. eeee.. tlg la…

  21. try..testing2

  22. adeh..still x dpt post komen smlm..x pa laa..huhuhu..cma nak ckp no 6-12 tu cm sama je ngan akoo..haha

  23. aimZz : ngetest²… lorh.. semangat seh nak gitau tu.. ahaks.. dulu masa kanak2 riang ada gak r main bola ngan kawan2 kampung.. bila dah besar ni.. xda plak feel nak main bola.. hahaha..

  24. ooo..ak lak dlu dlm thn 97/98..kn world cup fever..ad gakz main bole kt kg..sebab bapak ak bli tv dpt bola sbijik..hahaha..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: