JEDI 101 : How to Become a Jedi

14Sep08

Pernah tgk movie Star Wars..?? Teringin nak jadi Jedi..?? Ini mungkin peluang baik untuk anda.. The Queen’s University in Belfast iaitu universiti pertama di UK yang telah membuka kursus cara² dan teknik untuk menjadi seorang Jedi.. Kursus ini akan dibuka kepada semua pelajar universiti tersebut November ini..

Feel The Force : How to Train in the Jedi Way akan mengajar para pelajar cara² dan teknik psykologi permainan minda seorang Jedi.. Tiada sebarang kelayakan yang diperlukan untuk mengambil kursus ini.. Haha.. Tapi korang kena ada light saber sendiri kerana mereka x bekalkan light saber kepada korang..

Kipas-susah-mati Star Wars.. Ape tunggu lagi.. Pergilah register sekarang.. Muahahahhaa…

~~ Kalaulah ada kursus cara² nak dodge peluru cam dalam citer the matrix tu.. best weh.. haha..

Info diambil dari ABC News

Advertisements


23 Responses to “JEDI 101 : How to Become a Jedi”

  1. kau biar betul…. apa kata kita cadangkan gak kat VC kita … kalau dia tanya Uni APEX mesti pelik2 sikit kikikikiki…. ckp kat dia lagi kita tambah ngan Wanted dan Matrix nanti leh dodge and boleh buat curve….MUAHAHAHA

  2. YAN^S : cadangan bernas tu… ko la buat proposal kasi kat dia..

    WANTED 101 : How to Curve a Bullet
    MATRIX 101 : How to Dodge a Bullet

  3. err…SUPERNATURAL/CHARMED 101 ada x..ngeeeeee…

  4. Waaaaallllaaawwwooiiii…. best nye.. nak register online boleh tak.. lepas diterima masuk kursus, boleh aku ambik cuti panjang skit… *kursus kawen pon blom pg lagi… muahahah~

    Tapi kan… aku nak beli light saber tuh kat mane ar? Ade jual ke kat pasar malam… alah… beli murah murah jer dah ar kot. Kalau mahal-mahal takut kene curik plak time kursus tuh nanti.

    Nko dah daftar ke Nikillas?? Tak ajak aku pon…..

    Kreuger®

  5. erk..sorry no comment..i’m not one of star wars addicted!!huhuhu

  6. no kumen jgak..

  7. Adekah betul apa yg aku baca ini????? Cam ngarut jerr…adehh

  8. Cik Gayah : Supernatural x leh nak belajar sebab menda tu ilmu hitam.. Bahaya tu.. Charmed plak kalo nak belajar kena la pergi Hogwarts School of Witchcraft & Wizard.. Baru betul..

    Kreuger : Walaweeeeeeeh… Best ke..?!! Hahaha.. Nak kawen esok lusa tapi kursus kawen x pergi lagi.. camna neh… Pasal light saber tu.. Cari r kat pasar² malam.. kot² ada kaaaaaan… Register..??!! Moh r same² kite register… Bzzzzzzzzzz… Bzzzzzzzz….. (bunyi light saber)

    aimZz : lorh.. x tgk ke citer ni..?? esh3.. epic movie tuu…

    chepsmore : erk..!! no komen ke..??

    Abah : Entahla kan.. Nak percaya ke tak menda ni.. Tapi kalo nak ikutkan logik.. Boleh ape belajar menda ni.. Dia cam martial arts je pun kan.. kan.. kan…

  9. ok… satu question … where the hell are we going to get the lightsaber

  10. ntah..x berminat langsung..even sume org dok becakap psl nih..haha

  11. 11 mrozaidi

    Aku Tak Nak Jadi Jedi.. Seni Silat Sudah Mencukupi

  12. *Aku Tak Nak Jadi Jedi.. Seni Silat Sudah Mencukupi

  13. amek courese dodge bullet ngan curve bullet…
    pastu wt intervew ngan steven spelberg…

    hoho…

  14. gittewww yerrr..

  15. YAN^S : cari kat pasar malam taman pekaka.. hahaha…

    aimZz : haha.. x minat eh.. incik aimZz minat ape sebenarnye neh..??

    mrozaidi : sekali 2 komen ko kasik.. haha.. mmg la betul silat tu bagus.. tapi x salah kalau tahu lebih dari 1 martial arts kan… kan…

    humble&modest : sebelum masuk interview ngan steven spielberg, awal² lagi dia dah rijek dah.. hahahaha…

    en_me : gitu la gamak nye.. hahaha..

  16. isk seblom tuh make sure ar badan cam malik nor tyme zaman kegemilangan dia…
    hahah…

  17. 17 kuropii

    karut lg mengarut
    hahahahahha~

  18. sape kate bende neyh xkarut???

  19. humble&modest : badan naik cam malik noor..?? nanti awek x mo nanti kang..

    kuro : ape yang karut..?? ape yang mengarut..??

    humble&modest : x mustahil kan..??

  20. ntah ekk…
    hehee…

  21. ak minat ape???ceta mlayu..hahahaha

  22. ade jugak course mcm ni?
    x boleh blah tol..
    haha

  23. humble&modest : entah pulak dah.. hahaa…

    aimZz : aku minat citer melayu gak.. :)

    ezo : ade la.. apesal xde lak.. apesal..?? nak wujudkan coz ni kat UKM ke..??


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: