Tag Dari Incik Ezo..

11Sep08

Adeih.. Time nak bayar hutang incik ezo ni.. Sesedap rasa dia telah meng-tag aku.. Nah.. Hambik ko..!!

Nama² Timangan

– Amad : nama ni yang digunakan kat rumah

– Sallikin : Kalau baru kenal tu.. Sallikin la ye..

– Sall : Ade gak la yang panggil aku ngan nama ni.. Huhuhu…

– Nikillas : Ni adalah nick aku.. Songsangan daripada nama aku..

– Tapi ada gak manusia sesengal Incik Hadi yang menyebarkan nama Sally kepada umum.. Ramai yang bertanya kenapa Sally..?? Adeh.. Depa ni malas nak panggil Sallikin.. Panjang la.. Itu la.. Jadi panggil la Salli.. Tapi bunyi pelik.. Depa tuka jadik Sally.. Adoh.. Ade gak yg nak panggil Ikin.. Adoyai..

Aku seorang yang….

– Sengal

– Banyak Pot Pet Gak..

– Suka sangat tgk TV Series 

– Suka layan Reality TV

– Internetcaholic

– Video Gamerz

– Kuat anyam ketupat bila jumpa member² lama.. Hahaha…!!!

Pets ??

– Of coz la suka bela binatang ni.. Terutama sekali kucing.. Wahahaha.. Kat rumah ada banyak kucing ye.. Ada gak bela ikan.. Dulu pernah bela hamster.. Nama Bubuq.. Tapi dia mati SUICIDE..!!!

Insan Teristimewa

– Semua org istimewa buat aku..

Lagu kesukaan

– Aku layan semua lagu.. But mostly suka layan RNB dan POP la.. Aku suka tgk MTV..!!

Makanan Kegemaran

– Hurm.. Semua masakan aku suka makan.. Tapi aku xleh nak makan masak lemak dan ikan yang banyak tulang.. Erk..!! RIJEK..!! RIJEK..!!

Warna kegemaran

– Black & Blue

Sikap yang membuatkan aku stress

– Sikap INCIK HADI..!! Haahahahaha… Just Kidding…

– Aku x suka org yang hipokrit.. Cakap x serupa bikin.. Org yg close minded.. Org yg selalu tgk menda tu negative je…

3 Benda yg mesti ada lam beg aku

– Kotak Pensel

– Calculator

– Bekas Spek..

Kali Terakhir aku menangis

– Tatkala rindu pada seorang insan bergelar ibu yang telah pergi menemui ILAHI..

Tag rakan aku

Masa untuk aku susahkan rakyat jelata..!!! Hahahahahaaa……!!!!

Cik Kuro Yo-Yo o0o0.. ( Of coz ko la kan )

Incik Hadi Sleepy Head

Incik Kimmy Waaaaaah..!!

Incik D2Z  ( Sebab hang susah sangat nak hapdate )

Wada ( Haha..!! Amik ko..!! )

Cik Ecah Periuk Belanga ( Saje je nak susahkan engko )

Cik Gayah Da’ Bomb ( Fofuler ko..!!! )

Callister ( Entah mane dia ni menghilang )

Adik Kiki Lala Ku ( Walaupun aku tahu ko xmo buat.. Aku tetap nak kasik gak )

Incik Azman ( Wah.. Skarang main² Kamera snap² gambar lak die )

Pak Deen ( Walaupun laptop dan hensetnya rosak.. Aku tetap mahu susahkannya..)

~~ Dan kali ini.. Pada bulan puasa ini.. Aku nak korang jawab gak tag aku ni.. NO MORE MISTER NICE GUY..!! Muahahahahaha…!!!!

Soalan Tambahan Dari Incik Ezo

Adakah semut boleh mati kalau terhidu asap semburan nyamuk?

– Er.. Semut ada hidung ke..?? Hohohohoho…

Ok la ye.. Setakat itu sahaja.. U KNOW U LOVE ME.. X.O.X.O… Gossip Girl.. Ahaks..

~~ Wahahaha gedikz termaksima plak aku..!! 

Advertisements


38 Responses to “Tag Dari Incik Ezo..”

  1. hye ikin..
    kembar kikin makwe mawi tu ke?
    hehehe.. gilos..

    nyamuk ada hidung ke?
    ade kot..kalau x celah mana dia nak bernafas?
    hahahaha

    jap..pe kene mengene semut dgn lubang idong nyamuk?

  2. ezo : iyola.. pandai la engko ikin makwe mawi tu.. xde maknenye.. Adoh.. salah binatang lak aku letak.. aku nak letak semut.. aku letak nyamuk lak.. hohohoho…

  3. yuhuuu sally~~~~
    ahahhahaha..glemer eh nama hamster..
    hamster tuh suicide np?????
    aceyh~
    skali tkena tag lak..*buli la tuh~
    err..s0klan tambahan xyah jwb kn?kn?*larikkkkK~

  4. sib baik aku x pikir panjang2 pasal kaitan lubang idung nyamuk dgn semut..
    kalau tak mau cramp neuron hemisfera kanan aku..
    hahahaha..

  5. bole ke semut mati mcm tuh??
    Rase nyer bole kot… *menyebok jew..

    tumpang lalu yer cik nikilas..
    tukar2 link la yek!

  6. 6 kuropii

    huh
    ko mmg makhluk tuhan paling gedik
    wahahahaahahahahahahaha!!!!~

  7. wada : hahaha.. nama hamster ku mmg glemer.. hamster tu suka main lompat².. dia naik tinggi².. pastu terjun.. pastu.. tetibe mati.. waaaaa….. erk.. kalo nak cuba jawab pun boleh.. hahaha..

    ezo : hahaha.. itu la kan.. silap lak bagitau salah taip.. kalo x leh gak aku membantutkan penghantaran impuls ke otak seberum dan serebelum ko itu.. hohohoho

    hysham : abes.. semut mati camne ye..?? hahahahaha… ape tumpang².. cari keta sendirik la.. hahahaha.. sile².. same² kita tuka link..

  8. Assalamualaikum…. pattut laa dok menjerit sakan kat blog aku….
    upernye encik sallikin ni dah kene penyakit TAG dah…. abis aku pon terbabit same
    plak tuh kali ni…. chewah…

    ok ok… nanti dalam minggu ni, isnsyaallah aku langsaikan wokeh…
    timer kasih sebab TAG. Ingat jugak nko kat aku ek… ekekek~

    KReuger®

  9. Oi aku hiprokrit kenapa lak…. pukul kang … cuba ckp kat aku apa benda aku hipokrit ….

  10. btw aku bukan close minded cuma malas nak bersosial…. and negatif thinking sebab aku nak tgk opinion kurang

  11. kuro : hahahahaha.. siot je.. aku gediks kat akhir post tu je.. ces…

    sir freddy kreuger : hahaha.. ambilah tag ini.. saye memekak di sana kerana tiada tempat lain dah nak merempat.. hehehehe…

    YAN^S : adieh.. adeih.. ko dah tersilap paham dah.. aku terlupa nak letak satu perkataan kat lepas nama ko tu… adeih… skarang dah EDIT dah..!!!

  12. tak de kau tipu.. tak pelah…..sob sob sedih….

  13. YAN^S : suke hati la nak tipu ke x.. muahahahaha….

  14. hahahaha

  15. cik callister nyer laptop rosak…skang baru sihat ..br lepas amik repair kat kedai..tp hari ni dia ada exam…maybe petang nanti baru dia update blog kot..

  16. YAN^S : suko la.. suko…

    Life4Hire : hoho.. aku tau pasal laptop dia rosak tu.. masih menunggu comeback dari cik callister.. haha..

  17. ikin…emmm rai ni…cik gayah xde…xknl sape gayah..fofuler ke (ala2 melarikan dri drpd mnjwb tag) ;P

  18. hehe..i’m back…
    ugh rindunya nk tinggal2 komen..
    tag akan dijwp nanti ek..

  19. cik gayah : hahahaha… rai ye.. cik gayah xde ye… oooo.. ingin melarikan diri ye.. xde2.. jawab gak.. jawab gak.. muahahahaha.. kejamz²….

    callister : welkam bek..!!! eliyen dah pulangkan cik callister.. wuhuuuuu…

  20. 20 kuropii

    aq dh balas!!!huh~

  21. wakakakakaka sally
    oke malas nak gelak
    kena tagged plak.
    menci

  22. erk..x makan ikan byk tulang??rugi woo..ikan terubok cedap woo..hiks..tmbh2 makan cicah ayer asam..ish2…

  23. Insan Teristimewa

    – Semua org istimewa buat aku..

    haaaa…sama laa kita, cam aku gak…aku anggap sumer rakan2 blog adalah best friend aku…termasuk laaa ngko…wakakakaka

  24. nasib bek eliyen dah pulangkan aku ek..kalo x mesti ramai org rindu kat aku..
    hahaha.

  25. kuro : bagus… bagus.. ngehehehe…

    anys : hooooo.. ko gelak ye.. dush.. dush.. dush… hambik ko.. hohohoho.. jawab tag tu.. ngeh3… akak kure² ko tu pun tag ko gak.. haha..

    aimZz : eh.. sudi juga saudara meninggalkan komen disini ye.. hehe.. terima kasih.. terima kasih.. erk.. aku serik nak makan ikan byk tulang neh.. dulu pernah makan ikan bawal.. tercekik.. terus give up.. huhuhu…

    CM : yo bro… semua org istimewa buat aku.. mereka semua adalah insan istimewa.. termasukkan golongan istimewa… mereka juga istimewa.. (ape aku merepek neh..??)

    callister : hitu la kan.. eliyen ini.. pandai² je kidnep ko kan.. hahahaha… x leh tahannye.. siap kidnap ngan laptop² tu… hahaha…

  26. erk..x phm la komen nikillas kt aimZz..nikillas ckp ikan trubok x byk tulang ke..nikillas x kenal ikan trubok??hehehe..jgn marah aaa…uik

  27. aimZz : heh.. x paham..?? gini.. ikan yang bersepah tulang halus² tu.. Ikan jenis tu mmg aku x makan la.. Cam ikan kelah ke.. ikan bawal sungai ke.. Bukan bawal laut.. bawal laut xde tulang banyak.. Aku mmg takut nak makan ikan jenis gini.. Bukan x leh nak makan.. Cuma seramz seh nak makan takut tercekik tulang.. Tu je.. Hehe.. Ngerti enggak..??

  28. betul2 mendera ;la korang nih

  29. Internetcaholic – sama la aku..

    *aku kdg2 heran jadinya bila ade org leh dengan senang hati duk tgk tv 24 jam tanpa internet.. gila jadi hamba suapan tv.. ha ha*

  30. deen : mana ada mendera.. ini untuk merapatkan silaturahim.. hehehe…

    mohdismail : aku kalau tgk tv tu ikut schedule la.. walaupun aku ni hantu tv series.. xdenye aku nak ngadap tv 24 jam.. ikut time la..

  31. haha kelakar plak rasanya ingatkan pompuan…salikin rupanya hehe

  32. zamz : aku lelaki rrrrrrr…..

  33. eliyen memg perangai buruk wey..
    terseksa aku..

  34. It is now and again perplexing just to

    happen to be giving for free secrets and techniques which the rest
    could have been trying to sell


  1. 1 Callister’s Little World » Blog Archive » I’m back for good
  2. 2 besarnya jiwaku~ » Blog Archive » Laptop baru…laptop baru….
  3. 3 besarnya jiwaku~ » Blog Archive » Terima Kasih Korang~
  4. 4 Callister’s Little World » Blog Archive » Tag dr En. Nikillas @ sallikin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: