Heroes Is Coming Back To Town..!!

09Sep08

Heroes kembali lagi..!! Kini dengan season ke 3.. Dalam promo picture yang ada ni kalau x silap aku tertinggal seorang lagi character.. Hurmm.. Cuba teka siapa..?? Kristen Bell.. Ha’a.. Minah yang ada kuasa letrik tu xda dalam gambar promo terbaru ni… Aku letak gambar² character dalam citer ni.. Sape rasa nak curik tu.. Curik la ye.. Lawa seh.. Heroes akan kembali pada 22 September nanti.. Downloader.. Jgn lupa download ye.. Hahaha..

  

  

  

  

~ Lawa seh Hayden Penetierre..

Advertisements


17 Responses to “Heroes Is Coming Back To Town..!!”

  1. wwahhh2….1st komen tuuu….weee….bes wei citer nih…nk tgk…sally donlod..rum8 ade tenet laju x mo pkai….ala kedek2 lain citer guna ja…weeee….

  2. barney : sonok dia dapat 1st komen.. citer ni mmg r best.. tapi.. pesal aku lak donlod.. ko r donlod.. aku x reti.. ~ececey rum8 aku kedek.. dia tau donlod citer lain je.. hohohohoho…

  3. Hoho… aku mendonlodnya utk diri sendiri ja… xleh share ngan hangpa sumer…

    Aku pun suka Hayden Panettiere.. tp biasanya lepas umur 18 tahun diorang akan berubah.. sampai thp tu je la aku suka dia ni kot… mcm Hilary Duff dah jd keding…

  4. 4 kuropii

    best ker????

  5. besssst!!!
    sgt best…
    misti donloddd..
    misti nengok..
    misti la…
    thumbs up sket utk cite ni..
    :D

  6. smael83 : hang memang le.. dah xleh nak sharing dah.. ha’a.. kalo lepas umur 18 selalunya mmg jadi buruk.. Hilary Duff dulu lawa.. Skarang cikeding seh…

    kuro : best r.. engko layan anime je reti.. esh3…

    chepsmore : ape lak thumbs up.. TWO THUMBS UP le.. hohohohoo.. best².. x sabo tunggu citer ni kuar.. ngeh3..

  7. ko ade link donlod tak?

  8. aeropama : biasanya aku download citer di http://www.freetvdown.org .. kat sana banyak gak r citer yg latest..

  9. pergh..
    x sabar ku nak menonton ini cite..

    hrp2 member aku baik ati mendonlod cite ni cepat2..
    :D

  10. hek eleh..aku dah abis tengok..last2 nt ade yg mati..jeng3x.. bubuubuu abg kiki lala slow..muahahaha *tetibe kesurapan kerek haha

  11. kuro kau tak delah lifelah asyik anime je…. kalau kau tgk hero baru kau tahu rupanya ada lagi dunia lain di luar itu kakakakakaka

  12. ezo : huikz.. apesal x donlod je sendiri.. esh3…

    anysz : nak duwet raye..?? tunggu raye la ye.. hohooho.. tipu.. tipu… mane ade kuar lagi… esh3..

  13. 13 kuropii

    heh….
    best pe anime….
    sape kate aq xde life…
    ade je…
    life sbgi seorang otaku
    wahahahahahahaha~
    tp aq bknla sperti otaku yg ade kat jepon lam cite densha otoko tuh
    wakakakaka…..

  14. aku nk donlod sendiri gune torrent susah dan memang x boleh pun..
    pakai ip address wireless ukm yg free ni pepaham je la cmne caranya..
    huhu..

    member ada pakai celcom brodben jadi cnfrm die donlod punye..
    aku pun pe lagi, tumpang 2 kaki serta 2 tangan lah..
    heh..

  15. ezo : ooooo.. guna uni nye tenet ke.. same le.. xleh nak donlod sendiri.. kena tunggu member donlod je.. kan member kan… hahahaha… kat sini ramai downloader tegar… aku sedut dari depa je.. ngehehehe..

  16. yup.tau takpe..
    sama2 la kite sedut drpd kekawan..
    heh3


  1. 1 Must Watch TV Series.. « NIKILLAS SWEET JOURNEY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: