Yet Again.. Its About Chrome..

08Sep08

Vitalsecurity.org telah menemui satu security flawless bagi pengguna google chrome yang agak cuai bila surfing da net.. Ahaks..

Oleh itu.. Penggemar laman² web bagi laman² ‘seronok’ tu.. Berhati-hatilah kalau guna chrome ye.. Nanti terkantoi.. Kalau xnak terkantoi.. Gunalah incognito mode bila melayari menggunakan chrome ye.. Hahaha..

~ Ada baik gak google wat home page gitu kat chrome.. hahaha.. kita leh tgk siapa yang kena… 

Advertisements


18 Responses to “Yet Again.. Its About Chrome..”

  1. hahahah…kantoi…dota jom..!! muahahaahha

  2. Barney : Hahaha.. Kantoi seh.. Dota..!!! Eh.. Mane Ted Mosby..??

  3. haha..
    chrome agk lemah disitu..
    bg sapa2 yg mau ngok p*r*,
    bek berhati hati,sebelum kantoi:)~

  4. Ha ha ha.. baik guna Chrome pas ianya betul2 release dan stabil.. kalu x.. jd la cam gamba di atas.. tu baru yg tuuut.. kalu awek korang tgk korang tgh godek2 friendster atau myspace pompuan2 cun yg len camna? hahaha.. beringat sebelum kena..

  5. 5 kuropii

    wahahahahahahaha…
    bongok….kantoi camtuh je
    wakakakakakakakakakaka~
    kalo awek kantoi tgh belek fs @ ms balak ensem cane?
    ngeh3

  6. chepsmore : ni bukan masalah chrome lemah.. tapi masalah pengguna x reti nak guna chrome.. Hahahaha.. Main redah je..

    smaelz83 : Kalau awek tgk kita usha awek² cun.. cakap r.. tu member.. pandai² r klentong.. tapi chrome hanya tunjuk home page bagi website tu je.. kat dalam² dia x tunjuk.. jadik selamat la ye.. hahaha…

    kuro : hahaha.. oleh itu.. kalo nak melayari tenet.. pandai² la kaver ye.. Hahahaha… x reti² nak delete history.. kuang3..

  7. warghh…. bahaye aar macam ni.
    Abis laa laman web kegemaran aku tak bleh nak surf kalau pakai
    menatang ni.

    Spoiled betoi la…
    Tade care lain ker?

    Kreuger®

  8. hahahahaha sallly kau kantoi ngan siapa??? (aku refer kat kau sebab ada gay porn ) hahahahahah

  9. 9 kuropii

    hahahaha
    aq mmg setting x simpan history…setiap kali tutup ilang…(ff)ngeh3

  10. sally tengok gay porn????
    erkk!!!!!!!!!!!
    bulan pose ni sally

    sally roti susu…keh3

  11. kreuger : heh.. cara lain..?? guna incognito mode.. x pun x yah masuk langsung.. nak lebih selamat.. guna IE.. muahahahahhaa…

    YAN^S : ada gay porn ke..?? wahahaha.. aku x pasan pun ada gay porn kat situ.. siot je..

    kuro : hahaha.. ko selalu delete history eh.. kantoi..!! ko selalu la ni singgah kat sana eh.. ooooo0o0o0o0o0…

    ecah : ello… ello… tu bukan aku r.. org lain r.. aku dak baik.. kan hadi kan.. hohohoho…

  12. hahahah kantoi dowh. hehe :)

  13. kacau jap……..
    cik ecah semalam kan dye korek periok nasi waktu tgh hari…
    hahaha…!!!

  14. KNizam : haha.. bro pernah terkantoi ke..?? hehehe..

  15. 15 kuropii

    kalo aq tgk pon xde selera…mende yg same je pon
    huahuahuahua

  16. kuro : hahahaha… xde selera tu… hahaha.. ko ni ape eh..?? eliyen plenet marikh ke..??

  17. sally roti susu???? tak paham aku….

  18. YAN^S : x perlu paham…. hehehe.. deme ni saje je neh..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: