Double Trouble

06Sep08

Sejak akhir² ni wabak tag ni makin menular balik dah.. Dulu senyap kejap.. Esh3.. Kenapekah..?? Bagi sesape yang tag haku tu.. Siap sedia la nanti aku akan bagi tag killer kat korang yang akan membuatkan korang pecah kepala bile nak balas tag aku nanti.. Nguahahahaha…. Skarang.. Edisi nak membalas tag.. Aku tak mo hutang lame².. Nanti kang tak terbayar plak..

Edisi Tag Incik Azman..

Pergh.. Nasib baik tag dia kasi ni ala² merapatkan silaturahim.. Kalo x.. Akan aku patah² kuku dia tu.. Baru xleh nak cakar² dan geget² dah.. Eh..?! Tu tagline abg bear.. Huhuhu…

Tag kali ni berkonsepkan merapatkan silaturahim di antara sanak saudara yang telah lama terpisah dek kemodenan zaman.. Erk.. Betul ke..?? Alaa korang ni.. Tag ni macam incik azman cakap la.. Nak erat² silaturahim antara blogger².. Setiap tag ada arahan dan arahan untuk tag ni adalah.. Jeng3..

Copy gambar kat atas tu and post kat blog korang Teruskan mencari mangsa seramai 5 org..(nak lebih pun takpe) Setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tinggalkan pesanan di blog mereka..

Dan mangsa seterusnya ialah…

  1. Cik Ecah Priuk Belanga
  2. Cik Kuro YoYo-oOo
  3. Incik Hadi Jeng Kreng Kong Keng
  4. Incik d2z Da Kamera Men
  5. Incik Kimmy Da Google Men

Edisi Tag Cik Ecah..

Dak ni tetibe je tag aku kaaan.. Dah la tag kena edit gambar lak tu kan.. Tag ni kena pergi ke faceyourmanga dan mangakan muka korang dan hasilnya ialah…

Sape yang kenal aku mmg tahu manga ni memang x sama ngan muka aku.. Ngehehehe.. Dah tu mmg xda yang sama.. Nak wat camne.. Ni ala² nak g job interview LSP 404.. Matilah kena interview ngan Puan Agnes lepas raya nanti.. Kerut kat dahi tu sebab tensen kena jawab tag ni.. Spek tu plak dah sebijik cam spek aku.. Sebab pakai spek..?? Rabun la.. Xkan sebab pekak kot.. Hohohooo..

Dan tetiba aku nak pass kepada…..

Advertisements


23 Responses to “Double Trouble”

  1. 1 kuropii

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    kene tag 2 hari turut2….cessssss
    yoyo-ooo ko ckp…
    nk kene nih!!!!!!

  2. kuro : Giler cepat..!! Aku baru je publish entri ni.. Tetibe je dah dapat komen dari ko.. ko mmg yoyo-ooo.. Hahaha…

  3. 3 kuropii

    aaaaaa
    dem u
    aq bgn sahur…
    saje usya2 blog ko skali dh ade baru
    mane aq tau ko baru je post time aq tgk tuhhhhhhh

  4. kuro : bgn plak ko sahur arini ek.. ye ler.. kang aku x balas tag ni awal² kang.. ada plak yang pot pet pot pet kat aku.. hahaha.. jadi aku balas la pagi² lepas sahur tadi..

  5. Alalala…. dah jawap upenye… tak pe nanti ade TAG baru
    aku pass kat nko lagi muahahaha…
    *lapo laaa t/hari ni… tapi tak ngantuk… jom p bilik server aku.
    Port baek punya.

    Kreuger®

  6. kreuger : udah saye jawab.. erk..!! kalo yg simple mimple tu leh saye jawab.. kalo tag yang killer hang bagi kat aku.. tanpa segan silu ceq patah² kuku hang tu.. hooooohohohohoho… aiseh.. bilik server hang tu best ke..?? aku tgk gambar aritu cam seremz je.. huhuhu..

  7. 7 kuropii

    ape itu bilik server??
    ngeh3

  8. alamak…ingatkan nk kasik TAG smiley ni rupanya si Kreuger dah kasik..hahahaha

  9. kuro : hah..??!! ape itu bilik server..?? sila ke http://warirc2.blogspot.com untuk mengetahui apa itu bilik server.. hahaha.. siap ada gambar lagi.. dengan kerusii xda tempat sandar belakang.. hohohoho…

    CM : aku terkezut tgk tag link ko letak kat blog ko tu.. hahahaha..

  10. malas tol ler tag camnih ~

  11. anysz : aku tau.. sebab tu aku x tag ko.. hehehehe…

  12. habis tu yg kau tag aku napa lak????? kau lagi tahu aku tak suka benda ni

  13. huloloh….tensen die jawab tag…sampai kerut2 muke..

  14. amboi2…ecah periuk belanga ye….

    ekau….sally roti diatas meja..

    oraittt!!!!!!!!!!!!!

  15. YAN^S : Tapi ko tetap jawab gak kan..??

    ecah : Tu r.. Sampai kerut² dahi daku.. Huhuhu.. Heh..??!! Roti diatas meja..??!! Tu lain la.. Kalo x letak atas meja nak letak mane..?? Meja aku kecik je weih…

  16. letak la dalam almari ke…atas tilam ke…dalam beg ke…eish sally pose2 ni tak elok tau dok renung roti atas meja….

    *sally diet…keh3…

  17. ecah : heh.. letak atas meja la baru dugaan tu besar sket.. hohohoho… diet.. diet.. perli aku la tu..

  18. Haha kene tag lagi. Anyway, for the first time everrrrr, dah buat daaaah! Hahaha..Woot woot!

  19. AQillz : Finally…. Dah sampai seru dah u jawab me nyer tag.. woot woot..!!

  20. keh3….merencatkan perut yang maju ke depan..

  21. ecah : aku dah slim r weih.. siot..

  22. 22 kuropii

    peurt sally makin maju ke depan??
    wow~~
    mari la mundurkan
    haaahahahahahahahaha~
    sally roti susu di atas meja~~

  23. kuro : nak aje ko perli perut aku heh.. esh3.. waaa.. roti ngan susu tu sekadar hiasan semata² r… esh3..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: