Archive for September, 2008

Google skarang dah berusia 10 tahun..!! Happy Birthday Google..!!! Maju dan terus maju sejak dari 1998 lagi..!! Google Rawks..!!! Some quotes from Google Blog The Google doodle tradition started a long time ago (in summer 1999, in fact) when Larry and Sergey put a stick figure on the homepage to signify that they were out of the office […]


Hari ini.. Ramai dak² USM yang sudah mula bersiap untuk mula pulang ke kampung halaman masing-masing.. Sebelum depa blah darI USM ni.. Nak wat ucapan sket.. Ahemmm.. Ahem… Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca² weblog ini dan juga silent² reader yang sentiasa menjenguk masuk weblog ini tanpa rasa jemu.. dan of […]


Semalam aku x buka puasa kat dalan uni.. Semalam aku keluar buka puasa kat MekDi Juru bersama dengan Miss K (bukan nama sebenar).. Kenape nak rahsia² kan.. Dia minta dirinya dirahsiakan.. Kalau kasitaun nama dia mesti korang x kenal nye.. Tapi kalau bagitau nick dia.. Mesti dak² USM kenal nye lah.. Ok.. Camane boleh tetibe […]


My Desktop..

24Sep08

Task ni diberikan oleh Incik d²z kepada aku.. So.. aku buat je la…  Post your desktop so that everybody can see it.. Camane..?? Puas hati ke..?? X nampak jelas ke..?? Click gambar untuk enlarge… ~ Biasa je desktop aku.. x da istimewa nye pun…


Just a fast for today entry.. Perasan x blog aku ni x de iklan pun kan..?? Sebabnye wordpress.com x support coding berformatkan script.. sebab tu xda iklan.. shoutbox pun xda.. sadis ke..?? Tapi apa yang korang tahu pasal hak kita sebagai pengiklan..?? aeropama dot com ada cerita mengenai iklan di blog beliau.. Just for fun.. […]


Di sebabkan oleh pihak PPKT USM ada buat mentenen kat server.. Maka aku x leh nak update blog dan balas komen korang² semua dalam masa 2 hari lepas.. So.. Reader.. Maafkan aku.. Heeeee… Back to business.. Semalam berlangsungnya EMMY AWARDS di kota er…. Mane eh.. Dia x bagitahu plak kat mana.. Eniway.. This is the […]


Puisi..

20Sep08

Adohai Incik Ezo.. Suka sangat kasi kat aku kan.. Terharu aku.. Tangan dia x lepas letak link aku kat blog dia.. Sekali lagi.. Kita kasik ombak kat Incik Ezo.. Ape dia kasik eh..?? Meh kita lihat…   Bukan itu sahaja.. Dia siap bagi puisi lagi.. Puisinya berbunyi..